Μήνυμα στις 11/1/2020 στις 10:30 @Sex
Για πειτε βρε παιδες γιατι και εγω θελω να κανω ομαδικη με το κολλητο μου πως να του φερω τη συζητηση στο τσατ περι μαλακιας και τετοια για να δω αν ψηνεται για την ολη φαση επειδη λιγο δυσκολο ετσι στο ακυρο να βαλω τσοντα
Πήγαινε στο θέμα: Εμπειριες απο ομαδικο
Μήνυμα στις 13/12/2019 στις 07:46 @Sex
Πως μπορώ να του φερω τη συζητηση απο το τσατ να μην ειναι ετσι στο ακυρο επειδη ειναι λιγο δυσκολο αμεσως με τσοντα ?
Μήνυμα στις 11/12/2019 στις 07:21 @Sex
Οχι φιλε εγω δεν εχω κανει ομαδικο αλλα θελω να κανω για την ολη φαση αλλα δεν ξερω πως να φερω τη συζητηση προς τα εκει δεν ειναι ευκολο να βρεθουμε και να βαλω τσοντα και ολα οκ θελω να δω τι γνομη του πανω σε αυτο το θεμα αλλα δεν ξερω πως να φερω τη συζητηση προς τα εκει εχετε καμια ιδεα ;
Μήνυμα στις 10/12/2019 στις 01:22 @Sex
Οπως λεει και ο τιτλος για πειτε εμπειριες σας απο ομαδικη μαλακια(πως εγινε, με ποιους εγινε, και πως ηταν η ολη φαση)
Μήνυμα στις 27/10/2019 στις 03:18 @Sex
Γεια σας μελη του φτου οπως και ο τιτλος θελω να την παιξω με το κολλητο μου γενικα μιλαμε για γκομενες και τετοια και ειναι πολυ ανοικτομυαλος πανω σε αυτα τα θεματα αλλα δεν ξερω πως να του το φερω να της παιξουμε για πειτε κανενα καλο τροπο ρε παιδια
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικο |