Μήνυμα στις 9/5/2020 στις 04:58 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπόν το προηγούμενο καλοκαίρι εγώ έκανα κάτι με ένα παιδί, τιποτα σοβαρό, και σε κάποια στιγμή μου την έπεσε ο κολλητός του ο οποίος είχε κοπέλα. Εγώ τον σταμάτησα με κάποια δυσκολία αν και με είχε καυλωσει πολύ, γτ δεν ήταν σωστό όλο αυτό. Μετά από αυτό εγώ κόλλησα μαζί του. Τελοσπαντων, το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι θέλει. Κάνουμε ακομη πάρεα και όταν δεν βλέπουν οι άλλοι αφήνει υπονοούμενα για εκείνο το βράδυ, με χαϊδεύει θέλει να με παίρνει αγκαλιά, ΑΛΛΑ έχει ακομη κοπέλα. Όταν στην παρέα βρίσκεται και η κοπέλα του δεν μ δίνει καν σημασία. Τι παιζει; Δεν μπορώ να καταλάβω.
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω κάποιον που είναι με άλλη
Μήνυμα στις 17/11/2019 στις 19:23 @Sex
παλιότερα είχα βρει μια ιστοσελίδα με παρά πολλές ερωτικες ιστορίες(όχι forum ήταν περισσότερα σαν μπλογκ στα ελληνικά)... αλλά δεν θυμάμαι το όνομα της... μήπως ξέρει κανένας καμία καλή;
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτικες ιστορίες
Μήνυμα στις 22/10/2019 στις 18:47 @Sex
ειμαι 19 χρονων και παρθενα. μου λενε ολεσ οι φιλεσ μου οτι πρεπει να περιμενω να βρω καποιον καταλληλο, αλλα εγω εχω βαρεθει να περιμενω και σκεφτομαι να προχωρησω με εναν φιλο μου που ξερω οτι με βλεπει διαφορετικα. θελω λοιπον να μαθω τι εσωρουχα αρεσουν στουσ ανδρες. πωσ να κανω την καλυτερη πιπα. και αν τους αρεσει να μιλαμε στο σεξ ή οχι. και γενικοτερα τι καυλωνει εναν ανδρα περισσοτερο
Πήγαινε στο θέμα: χρειαζομαι απαντησεις!!! |