Μήνυμα στις 26/12/2020 στις 19:50 @Sex
Εδω και δυο μηνες ειμαι σεξουαλικα ενεργός με την κοπελα μου. Το προβλημα ειναι οτι το περισσοτερο διάστημα απο τους δυο μηνες εχω θεμα με την στύση. Δηλαδη είτε δεν θα σηκώνεται είτε θα σηκώνεται και θα πεφτει με αποτέλεσμα να μην κανουμε σεξ ενω εχουμε ψηθεί και οι δυο. Αυτο συμβαίνει πολυ συχνα και με εχει αγχώσει πολυ γιατι και εκεινη εχει ξενερωσει αρκετα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι Οταν φασωνομαστε εχω στύση και Οταν ξεντυνομαστε ή Οταν βαζω το προφυλακτικό μου πεφτει αποτομα; Εχει συμβεί σε καποιον; Τι λυσεις μου προτείνετε; Εγω σκεφτηκα να επισκεφτώ εναν ανδρολόγο μηπως και ειναι ορμονικό το προβλημα ΠΑΡΑΚΑΛΩ απαντησε μου θα κανω αποδέκτες φυσικα ολες τις απαντησεις Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα Στυσης-SOS
Μήνυμα στις 13/2/2020 στις 11:08 @Sex
Ξερει καποιος πως γινεται να μην ποναω Οταν ακουμπάω τη βαλανο. Ξερω οτι εχει νευρικές απολήξεις που πρπειε να αναισθητοποιηθουν αλλα δεν ξερω πως. Εγω Οταν κανω μπανιο και βαζω σαπουνάδα πανω και το τρίβω αν και με ποναει λιγο αλλα δεν εχω δει αποτελεσματα. Κανονικα αμα το ακουμπήσω/τρίψω θα πονέσω πολυ. Ελπιζω να με βοηθησετε
Πήγαινε στο θέμα: Ευαίσθητη βαλανος
Μήνυμα στις 10/11/2019 στις 05:37 @Sex
Καλησπερα μέλη Ειμαι 17 χρονων και με την κοπελα μου εχω προχωρήσει αρκετα. Το θεμα μου ειναι οτι Οταν παω να της βαλω δαχτυλο πεταγεται απο τον πονο με το που την ακουμπάω εκει. Εχουμε προσπαθήσει να κανουμε και σεξ αλλα συμβαίνει το ιδιο. Τι πιστεύετε οτι φταει και τι μπορουμε να κανουμε για να το αντιμετωπίσουμε; Πήγαινε στο θέμα: Ποναει με το δαχτυλο
Μήνυμα στις 26/10/2019 στις 12:15 @Sex
Αγόρι ειμαι και το θελω για το σεξ με την κοπελα μου Πήγαινε στο θέμα: Λιπαντικό (συμβουλές)
Μήνυμα στις 24/10/2019 στις 18:28 @Sex
Καλησπερα μέλη του Φτου. Θα ηθελα να μοιραστείτε τις γνώσεις σας σχετικα με τα λιπαντικα για το σεξ. Τι πρπει να προσέξω όταν το αγοράσω, αν γινεται να προτείνετε μαρκα, πως τοποθετείται και που, πρεπει να γινει χρήση προφυλακτικού απαραιτητα; Οποιος ειναι γνωστής του θέματος να μου απαντησει θα γινει πολυ χρήσιμος. Ευχαριστωω Πήγαινε στο θέμα: Λιπαντικό (συμβουλές)
Μήνυμα στις 21/10/2019 στις 09:41 @Sex
Καλησπέρα μέλη του Φτου. Ηθελα να ρωτησω αν τύχει να τραβήξω μαλακία με εναν φιλο μου ή τύχει να μου την παιξει ή κατι τετοιο, θεωρείται απιστία για την κοπέλα μου; Ειχε τύχει μια φορα σπιτι μου σε σλιποβερ με φιλο μου να τις παίξουμε (ο καθενας της δικια του) και σκεφτομουν οτι μαρεσε ολη η φαση και ηθελα να ξαναγινει στην πενταημερη και επισης σκεφτομουν να παιξει ο ενας του αλλου. Πειτε μου αν το θεωρείτε απιστία αυτο. Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια με φιλο(απιστία;;) |