Μήνυμα στις 20/10/2019 στις 08:45 @Sex
Φιλε βαλε λαδι johnson. Το καλυτερο. Βασικα ζεστανε το λιγο στο φουρνκ μικροκυματων. Λιγο ομως! Μετα αρχισε να ριχνεις σταγονες στο πουτσοκεφαλο. Αφου ρικεις αρκετες τοτε πιασε τον πουτσο και αλοιψε το λαδι με αργες κινησεις! Θα φυγεις ρε σου λεω απο καυλα! Μετα ξεκινησε να την παιζεις κανονικα και ξαναβαζε λιγο λαδακι αμα στεγνωνει. Την ωρα που χυνεις φτυνεις και φυσας το πουτσοκεφαλο. Αλλη φαση!
Πήγαινε στο θέμα: Τροποι μαλακιας
Μήνυμα στις 20/10/2019 στις 08:40 @Sex
Φιλε λαδι johnson. Το καλυτερο. Βασικα ζεστανε το λιγο στο φουρνκ μικροκυματων. Λιγο ομως! Μετα αρχισε να ριχνεις σταγονες στο πουτσοκεφαλο. Αφου ρικεις αρκετες τοτε πιασε τον πουτσο και αλοιψε το λαδι με αργες κινησεις! Θα φυγεις ρε σου λεω απο καυλα! Μετα ξεκινησε να την παιζεις κανονικα και ξαναβαζε λιγο λαδακι αμα στεγνωνει. Την ωρα που χυνεις φτυνεις και φυσας το πουτσοκεφαλο. Θα με θυμηθεις!
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικη μαλακία και τροποι αυνανισμου
Μήνυμα στις 20/10/2019 στις 08:30 @Sex
Με τον κολλητο βγηκαμε εξω μαζι με δυο συμφοιτητριες του. Θα πηγαιναμε σπιτι ολοι μαζι κι αυτες ρε γαμωτο στο τελος ειπαν θα παρουν ταξι και φυγανε! Παμε σπιτι τελικα και του λεω μειναμε με το καυλι στο χερι. Να ετσι μου λεει και την βγαζει και την κανει ελικοπτερο! Χαχα.. του λεω ρε μαλακα παω τουαλετα να τραβηξω. Ελα ρε παπαρα μου λεει. Κατσε παρεα. Βαζουμε τσοντα στα κινητα και βαραγαμε παρεα. Μαλακα κολλητε και στον αυνανισμο παρεα! Εννοειται τις συγκεκριμενες δεν τις ξαναβγαζουμε..
Πήγαινε στο θέμα: Εμπειρίες ομαδικού αυνανισμού
Μήνυμα στις 20/10/2019 στις 08:16 @Sex
Παιδια μην κολλατε. Εγω με κανα δυο κολλητους αν δεν ειμαστε με τις κοπελες μας στο σπιτι ειμαστε με τα βρακια και μπορει να βαλουμε και καμια τσοντα να δουμε. Η τρομπα ρε μαγκες δεν κοβεται.
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικη μαλακία και τροποι αυνανισμου |