Μήνυμα στις 15/3/2020 στις 23:41 @Sex
Γειαα 😁 Κι εγώ πριν λίγο καιρό προχώρησα κι ενώ όταν έβαζα δάχτυλο μόνη μου,όταν το έκανε το αγόρι μου ένιωθα διαφορετικά,στην αρχή ενόχληση μέχρι να μπει και μετά ένιωθα όμορφα,απλά ήθελε αρκετή ώρα,μέχρι να τελειώσω λογικό.Νομίζω παίζει ρόλο πόσο υγρή είναι κάποια και πώς το κάνει και το αγόρι
Πήγαινε στο θέμα: αισθηση απο δαχτυλο
Μήνυμα στις 10/1/2020 στις 18:41 @Sex
Γεια σας ξανά!Έχω ένα θεματάκι.Εδώ και 2 μήνες είμαι με το αγόρι μου και έχουμε προχωρήσει.Γενικά είναι άτομο χωρίς κόμπλεξ κ.λπ,γιατί εγώ δεν είχα προχωρήσει ξανά και ένιωθα λίγο άγχος κ.λπ.Την πρώτη φορά,πόνεσα ελάχιστα,κι εκείνος πρόσεχε,οπότε δεν είχαμε θέματα.Το έχουμε κάνεις 2 φορές ως τώρα,απλά το θέμα είναι ότι,ενώ με καυλώνει,ενώ μ'αρέσει να το κάνω,δηλαδή δεν το βλέπω σαν απλά να ευχαριστηθεί εκείνος,δεν μπορώ να τελειώσω.Ξέρετε τι παίζει να φταίει;
Πήγαινε στο θέμα: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ
Μήνυμα στις 25/11/2019 στις 18:11 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια!Κορίτσι εδώ!Λοιπόν,από όσο γνωρίζω δεν πονάει πολύ,αλλά εξαρτάται από πολλά.Αν νιώθεις έτοιμη να το κάνεις και εμπιστεύεσαι το αγόρι σου,είναι κάτι που σου δίνει σιγουριά ότι δεν θα κάνει κάτι που θα σε πονέσει.Επίσης,προσπάθησε να μην αγχώνεσαι πολύ,για να αφεθείς και να νιώσεις όμορφα. Ξέρω ότι είναι αγχωτική η πρώτη φορά. Πρόσφατα προχώρησα με ένα παιδί που εμπιστεύομαι και είμαστε κουλ με αυτά,συζητάμε τα πάντα,πολύ σημαντικό,γιατί μπορώ να του πω πλήρως ελεύθερα ό,τι μου αρέσει ή με χαλάει. Δεν υπάρχει πρέπει ή σωστή σειρά.Δες πώς θα το πάει και ακολούθα ουσιαστικά.Μην κάνεις κάτι που δεν θες και να είσαι ο εαυτός σου.Εμένα ήξερε ότι αγχώνομαι,ότι κολλάω π.χ. να με ακούσει να χύνω.Με τον τρόπο του με έκανε να νιώθω οκέυ με αυτό και να μοιράζομαι κι αυτό μαζί του. Λογικά ξεκινάει με φιλιά,χάδια και στοματικό. Ωστόσο,αν δεν σου αρέσει κάτι,μη ζοριστείς και πες του το.Θα καταλάβει αν σ'αγαπάει!Και θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις. Το στοματικό τους αρέσει πολύ,αλλά και γενικά να είσαι ελεύθερη και να λες τι θες. Με προκαταρκτικά μαζί κρατάει αρκετή ώρα,εξαρτάται και από το ζευγάρι εννοείται αλλά η πράξη είναι η αλήθεια τις πρώτες φορές δεν κρατάει πολύ.Δεν ξέρω αν σε κάλυψα,αν όχι ρώτα ό,τι θες! Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω προχωρήσει
Μήνυμα στις 15/11/2019 στις 02:31 @Sex
Γεια σας παιδιά!Έχω ένα θέμα,βασικά απορία. Χθες ήμουν μόνη,ξεκίνησα να αυνανίζομαι, κλειτοριδικά κυρίως. Στη συνέχεια,ήμουν υπερβολικά αναμμένη κι έβαλα δάχτυλο (το έχω ξανακάνει,ναι,δεν αφορά αυτό η απορία). Ένιωσα το σημείο G, με καύλωσε πάρα πολύ η όλη φάση και συνέχισα και πιο γρήγορα. Ένιωθα σαν να θέλω να ουρήσω, συνέχιζα κι ενώ ένιωθα πολύ όμορφα, δεν μπορούσα να τελειώσω,να βγει όλη η ένταση. Τι φταίει;Και τι προτείνετε; Πήγαινε στο θέμα: SQUIRTING
Μήνυμα στις 27/10/2019 στις 10:00 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ναι και με τα 2 και ναι θα ξαναέκανα είναι φουλ καύλα η φάσηΠήγαινε στο θέμα: Σεξτινγκ
Μήνυμα στις 27/10/2019 στις 09:58 @Sex
honeybadger Απλά με ανησυχεί το ότι είμαι άπειρη 😂
Πήγαινε στο θέμα: ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΥΛΕΣ
Μήνυμα στις 15/10/2019 στις 13:09 @Sex
Μ'άρεσεε και με τα 2 😂 Αλλά με άτομο που ξέρω ότι δε θα με εκθέσει
Πήγαινε στο θέμα: ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΥΛΕΣ
Μήνυμα στις 11/10/2019 στις 09:41 @Sex
Γεια σας παιδιά!Είμαι 18,δεν έχω σχέση τώρα,γιατί δεν είχα χρόνο για κάποιον στη ζωή μου επειδή είχα αφοσιωθεί σε Πανελλήνιες και για τον ίδιο λόγο δεν έχω ολοκληρώσει ακόμη.Ωστόσο,είναι ημέρες που έχω τρελές καύλες,όταν ξυπνάω,όταν είμαι έξω ή στο άκυρο και είναι στιγμές που δεν αντέχω να κοντρολάρω τον εαυτό μου,παρόλο που δε σκέφτομαι πάντα κάτι.Ναι,αυνανίζομαι από τα 13 και μ'αρέσει πάρα πολύ ειδικα όταν είμαι μόνη σπίτι,γιατί μπορώ να ζήσω την απόλαυση ως το τέρμα και να φωνάξω και να βογκάω,βλέπω βιντεάκια, φαντασιώνομαι, χρησιμοποιώ δάχτυλα,τρίβομαι σε μαξιλάρια,τη βρίσκω στο ντουζ με την πίεση του νερού,ή έχω δοκιμάσει και πράγματα που για άλλους είναι περίεργα,όπως να τρίψω την κλειτορίδα μου με κρύο αγγουράκι,ή με τη βάση της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας που δονείται,γενικά διάφορα,γιατί πάνω στην καύλα δεν πολυσκέφτεσαι καθαρά και θες να τελειώσεις απλά,να νιώσεις ανακούφιση. Είναι λογικό στην ηλικία αυτή να νιώθω τρελές καύλες;Υπάρχουν μέρες που αυνανίζομαι και 3-4 φορές τη μέρα κλειτοριδικά κυρίως. Και είναι λογικό να νιώθω ένα κενό και ότι θέλω κάτι παραπάνω;Δηλαδή είναι στιγμές που νιώθω ότι θέλω πούτσα ότι θέλω να νιώσω μια άλλη πληρότητα και συναισθηματική,γιατί αλλιώς σε ανάβει να σε αγγίζει κάποιος άλλος έτσι. Τονίζω,το μήνυμα δεν είναι τρολ και είχα σχέσεις προηγούμενες,απλά δεν προχώρησα στο σεξ,γιατί δεν υπήρχε η απαιτούμενη ωριμότητα και από τις δύο πλευρές. Πήγαινε στο θέμα: ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΥΛΕΣ |