Μήνυμα στις 27/7/2020 στις 12:48 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Χρειάζεσαι βοήθεια;Πήγαινε στο θέμα: Καυλες ❤️
Μήνυμα στις 22/7/2020 στις 16:39 @Sex
Γιατί στα λέει αυτή; Είναι δικιά σου δουλειά; Σε αφορούν; Οι λεπτομέρειες; Αν τη ρωτάς εσύ τότε αλλάζει το πράγμα. Ή μήπως στα λέει για να ζηλέψεις μήπως θέλει να παιχτεί διπλό ταμπλό; Τουλάχιστον ας γίνει περισσότερο σαφής μαζί σου. Μην κάνεις καμιά κίνηση εφόσον έχει γκόμενο σεβάσου το απλά ως φίλοι πρέπει να ξέρεις το λόγο που σου τα λέει. Εγώ θα το παιζα σκληρός και θα της έλεγα ότι δεν με νοιάζει η ερωτική της ζωή. Τελεία και παύλα.
Πήγαινε στο θέμα: Νομίζω γουστάρω κολλητή
Μήνυμα στις 10/7/2020 στις 10:56 @Κλάψιμο
Γράψε το συμβάν στα αρχεία σου και συνέχισε τη ζωή από τη "φωτεινή" πλευρά.
Πήγαινε στο θέμα: Θελω επειγωντως βοηθεια
Μήνυμα στις 20/5/2020 στις 12:13 @Sex
Ρε φίλε την αλήθεια θα της πεις . Συμβαίνει σε πάραα πολλούς άνδρες εκεί έξω . Και δεν πιστεύω να γίνει βαμπίρ να σου πιει το αίμα , για όνομα ..
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ και προβληματισμοί
Μήνυμα στις 20/5/2020 στις 12:10 @Διάφορα
Για να μη μείνεις τάξη στη δευτεροβάθμια πρέπει να έχεις Γ.Μ.Ο όλων των μαθημάτων πάνω από 9,5 .
Πήγαινε στο θέμα: σχολείο βοήθεια !!!!!!!!!!!!
Μήνυμα στις 20/5/2020 στις 02:15 @Sex
Δεν θα αλλάξεις πέος , θα αλλάξεις ρούχα που θα φοράς .
Πήγαινε στο θέμα: Εσώρουχα
Μήνυμα στις 20/5/2020 στις 02:13 @Sex
Ναι πολλοί με βραχύ χαλινό κάνουν μία επέμβαση ρουτίνας . Αν δεν έχεις βραχύ χαλινό δεν υπάρχει λόγος θα αφαιρεθεί πιθανότατα στη συνουσία . Σταματάς το σεξ επιτόπου όταν παρατηρήσεις αίμα .
Μήνυμα στις 19/5/2020 στις 15:31 @Sex
Ναι υπάρχει περίπτωση χωρίς να θέλω να σε ανησυχήσω αλλά έτσι συμβαίνει . Να σημειώσω ότι συμβαίνει και σε άνδρες που δεν διαθέτουν το "προβληματάκι" σου. Όπως σπάει ο υμένας στις κοπέλες , υπάρχει το ενδεχόμενο να σπάσει ο χαλινός στους άνδρες , ιδίως όταν δεν πρόκειται για αρκετά ελαστικό αλλά προς βραχύ ή βραχύ χαλινό.
Μήνυμα στις 19/5/2020 στις 12:37 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Παλικάρι μου , άλλαξε αριθμό ή δεν άλλαξε ; Αν δεν γνωρίζεις πάρε στον αριθμό που γνωρίζεις και ό,τι γίνει . Μη τη χάσεις .Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω αν με θελει ακομα
Μήνυμα στις 18/5/2020 στις 01:47 @Sex
Δυστυχώς μικρή μου στο forum αυτό δεν επιτρέπεται η ανταλλαγή social media . Ναι κανονικά χύνετε . Τα υγρά βγαίνουν από τον κόλπο ώστε να είναι ευκολότερη και πιο απολαυστική η διείσδυση του πέους στον κόλπο . Εσύ όταν χύνεις έχεις στο νου σου το squrting ;
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τον κόλπο μου |