Μήνυμα στις 7/10/2019 στις 15:14 @Sex
Γεια σου περπατητη, δεν αντιλαμβανομαι τον λογο που ενιωσε αμηχανα. Αφου ας υποθεσουμε ηταν ερωτευμενη μαζι σου και σου ειχε "ανοιχτει" τοτε γιατι να σε απορριψει ετσι απλα δεν το καταλαβαινω ισως να εγινε κατι που την ξενερωσε... Εγω θελω να πιστευω οτι τα υγρα αυτα ηταν η αποδειξη οτι την ικανοποιησες τωρα μηπως ντραπηκε λογω του χρωματος και επειδη ηταν αραια κι οχι πυκνα λευκα ξερω γω οπως στις γυναικες. Βεβαια 15 ειναι αν γινεται πες της μην ανησυχει για αυτο ειναι λιγο μικρη.. Προσπαθησε οταν της μιλησεις ξανα να τη ρωτησεις ηπια κι οχι πολυ επιθετικα πως της φανηκε το σεξ. Αν ηταν πραγματι κοπελα σου τοτε δεν μπορει να σε παρατησει ετσι και χωρις καποιο σπουδαιο λογο. Εγω παντως στην κοπελα μου λεω οτι αισθανεται παντα να μου το λεει και η οποια τρεφει συναισθηματα για μενα οπως κι εγω για κεινη. Τουλαχιστον αν ειχε κι αυτη διαφανα χυσια θα της ελεγα εκεινη την αμηχανη στιγμη πως μου αρεσουν τρελα και δεν με νοιαζει καθολου αν οι πορνοσταρ εχουν ασπρα σαν το γαλα... Δηλαδη θα την καθησυχαζα γτ την αγαπω. Αυτα σορρυ για το large answer..!
Πήγαινε στο θέμα: Squirt |