Μήνυμα στις 1/10/2019 στις 08:41 @Sex
Λογικά αν της αρέσουν τέτοια θα δεχτεί δεν θα έχει κάτι να χάσει μια δοκιμή θα σας πείσει....
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να είναι αποκαλυπτική!!
Μήνυμα στις 1/10/2019 στις 08:39 @Sex
Σας ευχαριστώ πολύ .... Και συγνώμη για την χαζή ερώτηση που έκανα απλά εγώ είμαι 18 και το αγόρι μου 38 ...... Είναι η πρώτη μου σχέση που έχω ολοκληρώσει και κάπως με προβληνατιζε γτ μου έλεγαν οι φίλες μου ότι δεν είναι λογικό ... Έχει μεγάλη εμπειρία ήταν του στυλ να είναι κάθε βράδυ σχεδόν με άλλη κ τώρα αποφάσισε να κάνει σχέση και γι'αυτό είναι κάπως .... Δεν θέλω να τον ξενερώνω και δεν ξέρω τι να κάνω !!.... Συγνώμη και παλι
Πήγαινε στο θέμα: Αργεί να τελειώσει στο σεξ και ανησυχώ
Μήνυμα στις 30/9/2019 στις 08:01 @Sex
Γεια σας συγνώμη που θα σας ζαλίσω αλλά έχω μια απορία...μην γελάσετε.... Λοιπόν έχω σχέση με ένα αγόρι λίγα χρόνια μεγαλύτερό μου.... Λοιπόν ενώ έχω συζητήσει με της φίλες μου για το πόση ώρα κρατάει το σεξ με τα αγόρια τους μου λένε το πολύ 15 λεπτά.... Λοιπόν το δικό μου θέμα είναι ότι μόνο το σεξ (χωρίς τα προκαταρκτικα )... Κρατάει από 30 έως 45 ... Κ με αυτό που μου είπαν ακούγετε υπερβολικό αλλά το αγόρι μου δεν τελειώνει πιο νωρίς..... Και με όλο αυτό ανησυχώ μήπως τον ξενερώνω και αργή να τελειώσει . .. και τι να κάνω εγώ ?..... Όταν τελειωνει νιώθω πτώμα κ θέλω να πέσω ξερή στο κρεβάτι.... Ενώ τον βλέπω και είναι ακόμα καυλωμένος......
Πήγαινε στο θέμα: Αργεί να τελειώσει στο σεξ και ανησυχώ
Μήνυμα στις 30/9/2019 στις 06:19 @Sex
Δεν θα είναι έγκυος αφού έγινε με προφυλακτικό...από το άγχος έχει καθυστέρησει
Πήγαινε στο θέμα: σεξ μετά την περίοδο και γονιμοποίηση
Μήνυμα στις 23/9/2019 στις 08:37 @Sex
Δεν θα είσαι έγκυος αραξε
Πήγαινε στο θέμα: Εγκυμοσύνη από δάχτυλο |