Μήνυμα στις 28/5/2020 στις 03:52 @Sex
Έχω φτάσει τις 9 μέρες καθυστέρηση. Στις 7 μέρες έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό. Τι να κάνω; Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης ενώ έκανα σεξ με προφύλαξη σε μη γόνιμες μέρες και με αρνητικό τεστ εγκυμοσύνης την 7η μέρα καθυστερήσης; Και αν όχι γιατί δεν μου έρχεται περίοδος;;
Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση περίοδου 7 μέρες
Μήνυμα στις 26/5/2020 στις 03:29 @Sex
Καλησπέρα! Είναι 20 χρόνων μέσα σε αυτό το μήνα ήρθα σε επαφή με το αγόρι μου 2 φορές ΜΕ προφυλακτικό κανονικά. Τώρα έχω καθυστέρηση 7 ημέρες και έχω αγχώθει παρά πολύ μήπως κάτι πήγε στραβά...ο κύκλος μου γενικά δεν είναι απόλυτα σταθερός δηλαδή άλλοτε μου έρχεται περίοδος κάθε 28 μέρες άλλες κάθε 36 (πιο σπάνια), αλλά τώρα έχουν περάσει 37 μέρες από τη τελευταία φορά μου μου ΤΕΛΕΙΩΣΕ η περίοδος. Έχω την απορία αν φοράει ο άντρας προφυλακτικό και τελειώσει μέσα στη γυναίκα χωρίς να βγεί κατευθείαν γίνεται κάτι; Επίσης γίνεται να έχει τελειώσει ο άντρας στο προφυλακτικό αλλά να συνεχίζεται η πράξη για λίγο ακόμα; Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατί έχω πανικοβληθεί
Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση περίοδου 7 μέρες
Μήνυμα στις 9/9/2019 στις 06:01 @Sex
Τέλος καλό όλα καλά!! Με το πού γύρισα από το φαρμακείου έχοντας αγοράσει το τέστ και όντας έτοιμη να το κάνω πηγαίνω στο μπάνιο και βλέπω οτι είχα αδιαθετησει..το έκανα και καλού κακού καί βγήκε αρνητικό!! Παίζει να έκλαιγα μισή ώρα από την ανακούφιση..
Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση
Μήνυμα στις 8/9/2019 στις 19:22 @Sex
Έχω πεθάνει από την αγωνία μου..δεν μπορώ να κοιμηθώ όλο το βράδυ και όλη μέρα σκέφτομαι μήπως είμαι έγκυος.. αύριο θα πάρω να κάνω το τέστ θα είναι η έκτη μέρα καθυστέρησης αλλά πραγματικά αγχώνονται παρά πολύ..σε περίπτωση πού βγεί θετικό δεν ξέρω τι θα κάνω.. είμαι πάρα πολύ φοβισμένη δεν αντέχω στην σκέψη να βγεί θετικό, φοβάμαι παρά πολύ να κάνω το τέστ!!
Μήνυμα στις 7/9/2019 στις 05:54 @Sex
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον, είμαι 19 και έχω σταθερό κύκλο οπότε για αυτό με έχει προβληματίσει τόσο πολύ..
Μήνυμα στις 7/9/2019 στις 05:49 @Sex
Ααχχ δεν ξέρω... ακόμα δεν μου έχει έρθει περίοδος και είναι η τέταρτη μέρα καθυστέρησης!! Υποψιάζομαι μήπως αλλάζει απλά ο κύκλος μου αλλά από την άλλη δεν ξέρω έχω αγχώθει παρά πολύ... φοβάμαι να κάνω το τεστ, δεν ξέρω τι να κάνω...
Μήνυμα στις 5/9/2019 στις 18:16 @Sex
Καλησπέρα, Θα ήθελα να με βοηθήσετε γιατί με έχει πιάσει τρελό άγχος! Εγώ ήρθα σε επαφή με το αγόρι μου και πριν βάλει το προφυλακτικό μπήκε για Πόλυ λίγο μέσα μου, ούτε ένα λεπτό δηλαδή.. αυτό έγινε δύο φορές... επίσης φοβάμαι ότι όταν τεκειωσε δεν βγήκε κατευθείαν και έτσι έμεινε με το προφυλακτικό πού είχε μέσα σπερματοζωάρια για λίγο μέσα μου.. τώρα έχω καθυστέρηση δύο μέρες, υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος;;; Έχω αγχωθει παρά πολύ βοηθήστε με σας παρακαλω Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση |