Μήνυμα στις 31/5/2020 στις 05:11 @Sex
Αφού έγινε εκτός των γονικών ημερών αλλά και με χρήση προφυλακτικού θεωρώ απίθανο το να έχεις μείνει έγκυος. Πιστεύω πως θα πρέπει να ηρεμήσεις γιατί το άγχος σου συμβάλλει στην καθυστέρηση περιόδου σου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, αποδεκτή αν σε κάλυψα!
Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση περίοδου 7 μέρες
Μήνυμα στις 26/5/2020 στις 06:59 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Με βάση αυτά που γράφεις δεν τίθεται θέμα εγκυμοσύνης. Προσπάθησε να ηρεμήσεις γιατί το άγχος σου πιθανόν είναι αυτό που έχει καθυστερήσει την περίοδό σου.Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση περίοδου 7 μέρες
Μήνυμα στις 16/9/2019 στις 03:16 @Sex
Όχι δε νομίζω πως υπάρχει τέτοια περίπτωση. Μόνο από προσπερματικα υγρά αν είχε που και πάλι η πιθανότητα είναι απειροελαχιστη
Πήγαινε στο θέμα: Εγκυμοσύνη από δάχτυλο
Μήνυμα στις 11/9/2019 στις 02:53 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Φαίνονται όντως όλα λίγο ύποπτα. Πρέπει όμως να το τσεκάρεις και να είσαι σίγουρη πριν αρχίσεις να κατηγορείς κάποιον. Μπορείς να ελέγξεις το κινητό του αγοριού ή το κινητό της μαμάς σου ξανά. Επίσης μπορείς να κάνεις μια κουβέντα με την μαμά σου για εκείνον, ρωτώντας την πως και ξαφνικά άρχισε να τον συμπαθεί για να την ψαρέψεις.Πήγαινε στο θέμα: Η μάνα μου κ ο δικός μου
Μήνυμα στις 9/9/2019 στις 06:51 @Sex
Χαίρομαι βρε συ. Άργησε λόγω άγχους. Δεν υπήρχε λόγος να ανησυχείς για εγκυμοσύνη
Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση
Μήνυμα στις 8/9/2019 στις 09:27 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν είναι στάνταρ ο αριθμός των ραντεβού που πρέπει να βγεις για να της το ζητήσεις. Απλά πρέπει να δημιουργηθεί μια οικειότητα μεταξύ σας και να γνωρίζετε πράγματα ο ένας για τον άλλο ώστε να ξέρετε πως κάνετε τη σωστή επιλογή. Πρέπει να νιώσει κι εκείνη έτοιμη κι αυτό θα το δεις μετά από μερικά ραντεβού από τον τρόπο που σου μιλάει, από τις κινήσεις της κλπ. Τότε θα καταλάβεις πως είστε και οι δύο έτοιμοι για σχέσηΠήγαινε στο θέμα: Ραντεβου
Μήνυμα στις 7/9/2019 στις 05:58 @Sex
Αν θέλεις κάνε ένα τεστ για να είσαι κι εσύ πιο σίγουρη και να ηρεμήσεις. Αυτή τη φορά πιστεύω πως λόγω άγχους άργησε να σου έρθει οπότε προσπάθησε να χαλαρώσεις κι όλα θα πάνε καλά.
Μήνυμα στις 7/9/2019 στις 05:55 @Sex
Πιστεύω πως αν ένιωθες πραγματικά έτοιμη θα το έκανες από μόνη σου χωρίς αυτή την αναρτηση χωρίς να θέλω να σε θίξω. Απλά προσπάθησε να το σκεφτείς καλά από μόνη σου γιατί κανείς και ειδικά μέσα από ένα φόρουμ δε θα μπορεί να γνωρίζει τι πραγματικά θελεις. Μπορείς βέβαια να κάνεις μια συζήτηση με το αγόρι σου ή και τις φίλες σου και μόνο αν εσύ νιώθεις πραγματικά έτοιμη να το κάνεις.
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ φοβοι
Μήνυμα στις 7/9/2019 στις 05:51 @Sex
Η πιθανότητα να μείνεις έγκυος από προσπερματιοα υγρά είναι απειροελάχιστη γιατί δεν περιέχουν πάντα σπέρμα. Απλά ηρέμησε και ειμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά. Με το να αγχώνεσαι μόνο καθυστερείς την περίοδό σου. Φαντάζομαι πως είσαι στην εφηβεία οπότε ουσιαστικά η αργοπορία 4 ημερών δε θεωρείται καθυστέρηση.
Μήνυμα στις 6/9/2019 στις 03:14 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εφόσον φορούσε προφυλακτικό όταν τελείωσε δεν υπήρχε κάποιο θέμα αν και το προφυλακτικό ήταν εντάξει. Επίσης το να αργεί 2 μέρες η περίοδος σου δε θεωρείται καθυστέρηση. Απλώς ηρέμησε κι όλα θα πάνε καλά. Αν θέλεις για να σου φύγει κι εσένα το άγχος κάνε ένα τεστ αν και δε θεωρώ πως είσαι έγκυος.Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση |