Μήνυμα στις 10/9/2019 στις 16:31 @Κλάψιμο
Γεια σας... είμαι 23 χρόνον κ εγώ σχέση με κάποιον που είναι 39 .... Αγαπιόμαστε... είμαστε 3χρονια μαζι..στην αρχή λοιπόν ήταν όλα χαλια...οι δικοί ούτε να τον δουν δεν ήθελαν...μου έβαζαν λόγια ότι έχει κ άλλες κ δεν είναι για εμένα θα μπορούσε να είναι πατέρας μου και διαφορα....η μάνα μου να τον βρίζει....να μην θέλει καν να ακούσει γι'αυτον και διαφορα....πριν μήνες άλλαξε έτσι απότομα η συμπεριφορά της μάνας όλο ο γαμπρός μου κ ο γαμπρός μου...η μάνα Μ προσπαθεί να κανει τον πατέρα μου να τον θέλει....η μάνα μου μιλάει συνέχεια στο τηλέφωνο με τον δικό μου με μηνύματα και δεν με αφήνει να δω καν τι λένε... Μου λέει προσωπικά... Το ίδιο και ο δικός μου .... Μια μέρα λοιπών όταν η μάνα μου έκανε μπάνιο είχε μνμα στο φβ...κοιτάω να δω κ ήταν από τον δικό μ κ της έστελνε φιλια κ καρδιές.... Δεν άνοιξα να δω τα μυνήματα γτ θα φαινόταν ότι διαβάστηκε....ο δικός μου εν το μεταξύ δεν έχω όρεξη για σεξ σχεδόν ποτε κ η μάνα Μ ότι κ να γίνει κ μαλώσω με τον δικό μου φταίω εγώ ..... Όλα αυτά με κάνουν να ανησυχώ μήπως παίζει κάτι μεταξύ τους.... ακούγεται τρελό.... Αλλα αυτό νιώθω...κ όταν είμαστε όλοι μαζί τους βλέπω κ νιώθουν άβολα και προσπαθούν να φύγουν...το κάνουν συχνά δεν ξέρω γτ αλλά φοβάμαι... Δεν θέλω να είναι κτ τέτοιο
Πήγαινε στο θέμα: Η μάνα μου κ ο δικός μου
Μήνυμα στις 10/9/2019 στις 16:13 @Sex
Με δάκτυλο να παίζεις είναι πιο εύκολο.... Κ αν θες μπορείς στο κρεβάτι να τριβεσαι βοηθάει πολύ... Υπάρχουν πολλοί τρόποι
Πήγαινε στο θέμα: Τρόποι αυνανισμού
Μήνυμα στις 4/9/2019 στις 10:02 @Sex
Θα ήθελα κ από κορίτσια κ από αγόρια βοήθεια.... Αγορια τι σας αρέσει να σας λένε την ώρα του σεξ... Κορίτσια τι τους λέτε εσείς????.. Πήγαινε στο θέμα: Λόγια στο σεξ
Μήνυμα στις 4/9/2019 στις 08:07 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εκεί που θα κάνετε φάση.. απλά χουφτωνε μέσα από τα ρούχα...και απλά ψιθύρισε της το αν θέλει η όχι ... Αν εισαι γλυκος μαζί της σίγουρα θα σ πει ναι... Είναι ότι πιο κιουτ για πρώτη φορά και για την ηλικία σας ....αν πει πάλι όχι μην αλλάξει κάτι και μην την πιέσεις όταν νιώσει ετοιμηΠήγαινε στο θέμα: ταινία με κοπελα
Μήνυμα στις 3/9/2019 στις 15:44 @Sex
Γεια σας... Ειχα γραψει ένα θέμα της κολλητής Μ και βοηθήσατε πολύ...κ γι'αυτό είπα να γράψω κ κάτι δικό μου... ειμαι ένα χρόνο περίπου με ένα παιδί... Το πρόβλημα μου είναι ότι στο σεξ το αγόρι Μ του αρέσει να μιλάω... Εγώ δεν ξέρω τι να πω .... Ψάχνω στο ίντερνετ να βρω μερικά λόγια να του λέω να ανάβει τίποτα όμως.... Θα μπορούσατε να μου πείτε μερικα..... Σας ευχαριστώ
Πήγαινε στο θέμα: Λόγια στο σεξ
Μήνυμα στις 3/9/2019 στις 11:25 @Sex
Εντάξει σας ευχαριστούμε
Πήγαινε στο θέμα: Δεν νιώθω τίποτα στο σεξ
Μήνυμα στις 3/9/2019 στις 09:03 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Το παθαίνω συχνά αυτό... Και πήγα 4-5 φορές σε γυναικολόγο μου είπε ότι δεν είναι κάτι απλά εγώ έχω την χειρότερη περίοδο... ναυτίες ζαλάδες να πόνους στην πλάτη κ αλλα όλα μου είπε ότι είναι από εκεί.... Αν αγχώνεσαι πήγαινε δες το... Απλά πιστεύω ότι θα σ πει τα ίδιαΠήγαινε στο θέμα: Διαφορετική περιοδος
Μήνυμα στις 3/9/2019 στις 08:58 @Sex
Πιστεύει ότι αν του το πει θα χωρίσουν.... Κάτι άλλο να μπορεί να κάνει??
Μήνυμα στις 3/9/2019 στις 03:02 @Sex
Γεια σας...σας γράφω για την κολλητή μου... Είναι 19 χρόνων... Έχει κάνει δύο φορές σεξ... Κ ούτε την πρώτη αλλα ούτε την Δεύτερη ένιωθε κάτι...ούτε πόνο που λένε ούτε ευχάριστη... Κ ούτε το μέγεθος του αγοριού φταίει γτ τον έχει 19εκ.. απλά δεν νιώθει τίποτα.... Ξέρετε αν μπορεί να κάνει κάτι? Δεν θέλω να χωρίσουν... Πείτε μας σας παρακαλώ
Μήνυμα στις 3/9/2019 στις 02:57 @Sex
Κάνε το..
Πήγαινε στο θέμα: Μου ζηταει ο φιλος μ..να παιξουμε μαλακια |