Μήνυμα στις 2/9/2019 στις 15:57 @Sex
Σε ευχαριστώ πολύ.... Δεν ξέρω τελικά τι θα κάνω δεν είμαι σίγουρη ακόμα
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικό σεξ
Μήνυμα στις 2/9/2019 στις 03:41 @Sex
Δοκίμασε το μπορεί να σου αρέσει κ εσένα....
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ
Μήνυμα στις 1/9/2019 στις 15:25 @Sex
Ωραία σε ευχαριστώ πολύ... Ελπίζω να πετύχουν...
Μήνυμα στις 31/8/2019 στις 16:40 @Sex
Γεια σας είναι δεύτερη φορά που γράφω.... Ξέρω έχω πολλές απορίες για την ηλικία Μου... όπως σας ξανά είπα... Είμαι 20 χρόνων... Και όπως καταλάβατε κ από τον τίτλο έχω κάποιο θέμα με το στοματικό σεξ... Λοιπόν.... Το αγόρι μου μου κάνει συνέχεια.... Εγώ δεν του έχω κάνει ποτε.... Γενικα νομίζω ότι θα κάνω κάτι λάθος κάτι που δεν πρέπει και θα τον πονέσω ..θα μπορούσατε να μου πείτε τι θα ήταν καλό να προσέξω?
Μήνυμα στις 31/8/2019 στις 08:13 @Sex
Αν μπορείς και θες στείλε μου ... Σε παρακαλώ
Πήγαινε στο θέμα: Φαντασίωση soss!!!
Μήνυμα στις 31/8/2019 στις 06:45 @Sex
Καλησπέρα... Και σε ευχαριστώ για την απάντηση... Ναι το ήξερε ότι δεν είχα προχωρήσει το είχαμε συζητήσει κιόλας... Ναι έχει εμπειρία γιατί είναι πολυ μεγαλύτερος μου... Αυτός και με τς προηγούμενες σχέσεις του έκανε τέτοια από ότι μου είπε... Εμένα ήταν ο πρώτος μου και δεν έχω τέτοια εμπειρία..απλά επιμένει κάποιες φορές ότι θέλει να το δοκιμασουμε..... Και αφού του είχα πει όχι και τώρα πιστεύει ότι δεν θα γίνει το ξανά σκέφτηκα και είπα να του το κάνω έκπληξη...απλά δεν ξέρω πως....
Πήγαινε στο θέμα: Φαντασίωση soss!!!
Μήνυμα στις 30/8/2019 στις 08:25 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν είναι κάτι κακο αυτο.... υπάρχουν πολλά άτομα που τους αρέσει.. και υπάρχουν κ άτομα που ξενερώνουν με αυτό.... Εγώ προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν με φτιάχνει κιόλας... Θα μπορούσες να κάτσεις να εξηγήσεις στην γυναίκα σου ότι το θες για μια εμπειρία μόνο...κ με αυτό πιστεύω θα σου πει το ναι... Υπάρχουν άτομα που σε εμπειρίες δεν θα πουν όχι...Πήγαινε στο θέμα: τριπλη ++ ποικιλια και απολαυση !
Μήνυμα στις 30/8/2019 στις 06:20 @Sex
Γεια σας.... Συγνώμη για την ενόχληση... Είμαι 20 χρόνον έχω μια σχέση τώρα 1.5 χρονο...έχουμε ολοκληρώσει... Απλά το αγόρι μου έχει φαντασιώσεις με χειροπέδες και διάφορα τέτοια... Εγώ δεν το έχω ξανά κάνει ( γενικά είμαι ο πρώτος μου ) και κάπως πιάνω τον εαυτό Μ να θέλει αλλά στην πράξη κολλάω δεν νιώθω άνετα.... Δεν ξέρω τι να κάνω ... πως να το κάνω... Θέλω και γω απλά αφού δεν το έχω ξανά κάνει ντρέπομαι πολύ... μήπως δεν του αρέσει... Μήπως τον ξενερώσω.... Το έχει κάνει κάποια/κάποιος να Μ πει καμία γνώμη... κάτι... Αποφάσισα να του το κανω έκπληξη στα γενέθλια του δηλαδή σε μια εβδομάδα... Πως να ξεκινήσω??? .. Σας παρακαλώ βοηθήστε.... Πήγαινε στο θέμα: Φαντασίωση soss!!! |