Μήνυμα στις 2/9/2019 στις 06:39 @Sex
Φιλε μου δεν εισαι ο μονος που εχει αυτο το φετιχ. Το μονο που μπορω να σου πω οτι αν το δοκιμασεις ειτε σα τριο ειτε σαν swinging τοτε θα παθεις μεγαλυτερη πλακα Και αν το κανεις και με σωστους ανθρωπους θα αρεσει στη γυναικα σου ισως πιο πολυ και απο σενα Θελει μονο προσοχη στην επιλογη των ανθρωπων αλλα και πως θα το διαχειριστεις με τη γυναικα σου Σαν εμπειρια ειναι μοναδικη Νομιζω οτι κανεις που το δοκιμασε δεν το σταματησε Ασε που βελτιωνει και τη σχεση σου ( λεπτομεριες οχι απο εδω αν θελις απο μειλ ) Σημείωση moderator: Δεν επιτρέπεται ανταλλαγή email μεταξύ μελών. Πήγαινε στο θέμα: Φαντασίωση να δω τη γυναίκα μου με άλλους
Μήνυμα στις 2/9/2019 στις 06:13 @Sex
Να ξερεις γλυκεια μου οτι δεν υπαρχουν δασκαλοι στο σεξ. Μην ακους κανεναν Οταν εσυ θα γουσταρεις και θα σε φτιαχνει καποιος τοτε χωρις να χρειαζεσαι συμβουλες θα του κανεις το καλυτερο στοματικο και το καλυτερο σεξ ! Ολα ερχονται με φυσικο τροπο μονα τους αν θελεις να ευχαριστησεις τον αλλον. Οσον αφορα τα αλλα που λες χειροπεδες κλπ ολα αυτα ειναι διεγερτικα και χρειαζεται και το αλατακι αρκει να μη υπαρχει βια και πονος ! το σεξ ειναι ζωη μαγεια και απολαυση χωρις ορια !!!
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικό σεξ
Μήνυμα στις 30/8/2019 στις 04:28 @Sex
Γεια σας Πρωτη φορα εδω Ειμαι ενηλικας αρκετα μεγαλος Ειμαι παντρεμενος αρκετα χρονια και εχω μια εμμονη για την οποια θαθελα να ακουσω γνωμες και παρατηρησεις Μου αρεσουν τα τριο στο σεξ και τα κουαρτετα και προσπαθω καιρο να πεισω τη γυναικα μου να το κανουμε με αλλους η με αλλον η με αλλη Δεν εχω καμια ομοφυλοφυλικη ταση απλα με φτιαχνει σαν ιδεα Θα ηθελα να το συζητησω μαζι σας και να ακουσω γνωμες
Πήγαινε στο θέμα: τριπλη ++ ποικιλια και απολαυση ! |