Μήνυμα στις 6/5/2020 στις 19:56 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κάνω το ίδιο και είναι πολύ ωραίο, έχω τραβήξει μετά από μπάνιο στην θάλασσα, ήμουν συνοδηγός στο αυτοκίνητο του κολλητού μου.Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός στο αμάξι.
Μήνυμα στις 17/9/2019 στις 08:06 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Να μην προσπαθήσεις καθόλου με social media, προσπάθησε να είσαι πιο ανοιχτός, έτσι ώστε να δείξεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει τον αληθινό σου χαρακτήρα. Ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσεις μια φιλία/έρωτα/ σχέση, πρέπει να τον προσφέρεις πρώτα εσύ. Να είσαι σίγουρος πως θα ανταμειφθείς.Καλή αρχή και καλή επιτυχία!!! Πήγαινε στο θέμα: 16 ετών single
Μήνυμα στις 15/9/2019 στις 18:07 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Με μεγαλύτερο ξάδερφο μου τις έχουμε παίξει πολλές φορές στο σπίτι βλέποντας τσόντες, αλλά φέτος το καλοκαίρι πάλι με τα ξαδέρφια μου σε ήσυχη παραλία βράδυ κάναμε μπάνιο γυμνοί και μετά τις παίζαμε και μετραγαμε ποιός θα πετάξει τα χύσια μακρύτερα.Πήγαινε στο θέμα: Εμπειρίες ομαδικού αυνανισμού
Μήνυμα στις 9/9/2019 στις 01:25 @Sex
Ναι και τώρα παίζουμε, έχουμε παίξει και με άλλους 2 φίλους μας, βλέποντας ερωτικές ταινίες. Εσύ makis03 έχεις κάνει με φίλο κάτι; Πόσο την έχεις;
Πήγαινε στο θέμα: Νομίζω ο φίλος μου είναι gay
Μήνυμα στις 5/9/2019 στις 19:48 @Sex
Το καλοκαίρι που τελείωσα την πρώτη γυμνασίου σε διακοπές που ήμασταν με έναν ξάδερφό μου 2 χρόνια μεγαλύτερος, ένα βράδυ με ρώτησε αν παίζω μαλακία, του είπα "πώς παίζεται;" έβαλε μια τσόντα στο tablet καυλωσαμε και άρχιζε και μου την έπαιζε και με το άλλο χέρι του έπαιζε και την δικιά του, μέχρι που έχυσα. Μετά του την έπαιξα εγώ την δικιά του και έχυσε ο ξαδερφός μου. Αυτή ήταν η πρώτη μου μαλακια, από τα χέρια του ξαδερφου μου.
Μήνυμα στις 5/9/2019 στις 08:29 @Sex
Περίπου κάτι παρόμοιο ναι. Έχετε ίδια ηλικία με τον φίλο σου;
Μήνυμα στις 5/9/2019 στις 07:35 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πρώτο και βασικότερο να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες.Στο θέμα μας, μπορείς να το συζητήσεις με τον φίλο σου και αν τελικά θέλει, προχώρησε το, αφού στο έχει ζητήσει πολλές φορές, σίγουρα θα δεχτεί. Μια καλή εμπειρία είναι.... Πήγαινε στο θέμα: Νομίζω ο φίλος μου είναι gay
Μήνυμα στις 14/8/2019 στις 14:25 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Το πρόβλημα σου είναι απλό: όταν ξεκινάς να αυνανίζεσαι, τελειώνεις γρήγορα, δηλαδή στα 2-3 λεπτά. Αν θες να έχεις αποτελέσματα και να "πετάγεται" σαν πίδακας το σπέρμα σου, ακολούθησε τις οδηγίες που θα σου πω.Καταρχην, πρέπει να είσαι ήρεμος και χαλαρός, όταν σου έρχεται να χύσεις να σταματάς, δεν χρειάζεται να την παίζεις πολύ γρήγορα, με αργό ρυθμό και σταθερά, όσο περνάει ο χρόνος (μετά τα 8-10 λεπτά) θα διαπιστώσεις ότι η βάλανος σου ( ή το κεφάλι) έχει σκληρύνει και η διάθεσή σου έχει ανέβει. (Μπορείς να το διαπιστώσεις αν πιάσεις τα 2 ημισφαίρια της βαλάνου και προσπαθήσεις να ανοίξεις την τρύπα της, θα είναι σκληρα) Ο καλύτερος χρόνος για να χύσεις είναι 15-17 λεπτά να την παίζεις. Όταν θα έρθει η ώρα να χύσεις, να μην σφιχτείς( είναι όπως θέλουμε να κάνουμε την ανάγκη μας και σφιγγομαστε, αυτό εννοώ) θα το κάνει ο οργανισμός σου πριν την εκτόνωση του σπέρματος. Με όλη την παραπανω διαδικασία θα έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς και θα χύσεις περισσότερη ποσότητα. Επίσης θα έχεις περισσότερες εκτονώσεις 8-12 περίπου και σαφώς μεγαλύτερη απόλαυση - οργασμό. Κάντο και αν θες γράψε μας τί αποτελέσματα είχες. Πήγαινε στο θέμα: Αρκετό σπέρμα αλλά δεν πετάγεται |