Μήνυμα στις 13/10/2019 στις 09:51 @Sex
Είμαι 16 και η κοπέλα μου 15 και σκεφτόμουν την επόμενη φορά που θα το κάνουμε να δοκιμάσω να της κάνω fisting γιατί γενικά μου αρέσει η ιδέα να της βάλω το χέρι μου.Υπαρχει περίπτωση να πάθει κάτι από αυτό και κυρίως πως μπορώ να της το κάνω ανώδυνα
Πήγαινε στο θέμα: Fisting με την κοπέλα μου
Μήνυμα στις 10/10/2019 στις 14:19 @Sex
Ήμουν με δυο φίλους μου 14 τότε χρόνων όλοι και αρχίσαμε να τις παίζουμε ,το κάνουμε συχνά ,αλλά εκείνη την φορά ο ένας έπαιξε του άλλου ήταν τέλεια και δεν είμαι γκει έχω και κοπέλα απλά με φίλους είναι αλλιώς
Πήγαινε στο θέμα: Kaliteri mlkia
Μήνυμα στις 10/10/2019 στις 14:16 @Sex
Δεν είναι κάτι και εγώ που είμαι 16 τόσο κρατάω βέβαια μπορεί να το παίρνει και λόγο άγχους
Πήγαινε στο θέμα: Αργεί να τελειώσει στο σεξ και ανησυχώ
Μήνυμα στις 9/10/2019 στις 09:55 @Sex
Μίλησα με την κοπέλα μου και μου είπε πως πριν το πάθει αυτό ενώ είχε πάει τουαλέτα πριν το κάνουμε μου είπε πως ένιωθε ότι ήθελε να ξαναπάει και όταν το έπαθε αυτό μετά της δεν ήθελε να πάει δηλαδή παίζει να με κατούρησε;
Πήγαινε στο θέμα: Squirt
Μήνυμα στις 7/10/2019 στις 13:11 @Sex
Προχθές το έκανα με την κοπέλα μου αυτή 15 εγώ 16 και εκεί που τέλος πάντων το κάναμε έβγαλε κάτι διαφανή υγρά σαν να κατούρησε και πρέπει να ένιωσε πολύ αμήχανα και εγώ μαζί και από τότε που την βλέπω δεν μου πολύ μιλάει πείτε μου κάτι να την βοηθήσω και πως να την βοηθήσω να μην το ξαναπάθει αυτό
Πήγαινε στο θέμα: Squirt
Μήνυμα στις 13/8/2019 στις 10:30 @Sex
1)Είμαι 15,5 και τον έχω 18 2)Κάθε εβδομάδα με ξυραφάκι ,δεν έπαθα κάτι 3)Δύο φορές την μέρα στο δωμάτιό μου και χύνω σε χαρτί και το πετάω στον κάδο.Χυνω καλή ποσότητα 4)Κολλητά μποξεράκια είναι τα καλύτερα Πήγαινε στο θέμα: Πεος-Ξυρισμα-Αυνανισμος-Εσωρουχα
Μήνυμα στις 12/8/2019 στις 10:33 @Sex
Κοιτά μην αρχίσεις να του μιλάς και για το σεξ από την Πρώτη δημοτικού αλλά γενικά καλά θα κανείς γιατί και εγώ 15 είμαι, και γενικά με τον πατέρα μου δεν μιλάω για αυτά, έχω αδελφή και με τα ξαδέλφια μου δεν μιλάω και πολύ γιατί και είναι μεγάλα και μένουν ούτε ξέρω εγώ που, όποτε για αυτό μιλάω μόνο με τους κολλητούς μου. Εγώ πιστεύω πως καλά θα κανείς.
Πήγαινε στο θέμα: Θα κάνω σωστά ;
Μήνυμα στις 12/8/2019 στις 10:25 @Sex
Είχα πάει στο σπίτι του κολλητού μου γιατί οι γονείς του δουλεύουν μέχρι αργά και έχουμε όλο το σπίτι δικό μας για να αράξουμε και εκεί που καθόμασταν στο σαλόνι και είχαμε βάλει μια καλή τσόντα που ξέρω και μου λέει πως του είναι κάγκελα , και η δικιά μου το ίδιο ήτανε έτσι του λέω και εγώ άμα θέλει να παίξει ο καθένας την δικιά του και έτσι αρχίσαμε να τραβάμε μαλακια. Αυτό ήταν μια από τις πιο καλές μαλακίες που έχω τρβίξει και κατά καιρούς μετά το σχολείο πάμε σπίτι του και τραβάμε μαζί.
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικο
Μήνυμα στις 12/8/2019 στις 10:05 @Sex
το σπερμα δεν πετάγεται γιατί είσαι ακόμα στην αρχή της εφηβείας περίμενε και θα δεις πως με τον καιρό θα πετάγεται με όλο και περισσότερη δύναμη.
Πήγαινε στο θέμα: Αρκετό σπέρμα αλλά δεν πετάγεται
Μήνυμα στις 12/8/2019 στις 09:51 @Sex
Είμαι 15,5 χρόνων και εδώ και έναν χρόνο τα έχω με μια κοπέλα και θέλω να προχωρήσω αλλά φοβάμαι για το μέγεθος του πέους μου και ενώ έχω διαβάσει πολλά foroums για αυτό το θέμα ακόμα νομίζω πως δεν θα την ευχαριστήσω. Το πέος μου είναι 18 μεχρι ποσό μπορεί να μεγαλώσει; Θα την ευχαριστήσω; Πείτε λίγο εσεις πόσο την έχετε και μπορεί κανείς να μου δώσει και καμία συμβουλή για την πρώτη φορά και κύριος πως να της το προτείνω να το κάνουμε. Μέχρι τώρα μόνο δεν έχουμε κάνει κάτι έκτος από φιλιά αγκαλιές και μια φορά να μου την πιάσει.
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους |