Μήνυμα στις 9/8/2019 στις 08:58 @Sex
Εγώ είναι 17 τον έχω 16εκατοστοστα τον κουρευω πρώτα με μηχανή και μετά το ξυρίζω με ξυραφάκι τον παίζω της μέρες που δν κάνω σεξ με την κοπέλα μου όταν κάνω μπάνιο η στο δωμάτιο μου αν έχεις κάτι καλό να δω χύνω πολύ κομπλέ ποσότητα και φοράω μόνο μποξεράκια
Πήγαινε στο θέμα: Πεος-Ξυρισμα-Αυνανισμος-Εσωρουχα
Μήνυμα στις 9/8/2019 στις 08:25 @Sex
Φίλε το καλύτερο είναι να βρεις μια κοπέλα μόλις κανείς σεξ θα καταλάβεις
Πήγαινε στο θέμα: Πέος
Μήνυμα στις 9/8/2019 στις 08:22 @Sex
Έχω συνηθίσει από τον αθλητισμό και δν έχω καθόλου θέμα είμαι πολύ άνετος από την κολύμβηση με τον αδερφό μοθ έχουμε τρία χρόνια διαφορά είμαστε πολύ Ενετοί με κολλητούς τι ίδιο με τον πατέρα μου είμαστε άνετοι ήταν αυτός που μου μίλησε πρώτη φορά για αυνανισμό και σέξ
Πήγαινε στο θέμα: Ποσό άνετοι ειστε γυμνοί ;;
Μήνυμα στις 9/8/2019 στις 08:18 @Sex
Γεια σου φίλε εγώ είχα μια καλή εμπειρία με τους φίλους νου πήγαιναμουμε κολυμβητήριο και μια μέρα μόλις τελειώσαμε προπόνηση αργά το βράδυ είχαμε μπει για ντουζ στα αποδυτήρια εκεί τα αποδυτήρια είναι ανοιχτά βγάλαμε τα μαγιό και είμασταν γυμνοί ξαφνικά μπαίνει μέσα στα αποδυτήρια η προπονήτρια μας μου λέει ξέχασες τα γυαλάκια σου και λέω μπορείτε να μου τα φέρετε να τα πλύνω έρχεται εκεί μας βλέπει και τους τρεις τσιτσιδια αυτή ήταν κουκλα ναι γύρω στα 25 της λέω κυρία τι έγινε πάω κοντά της και μου αρπάζει το Πουτσο και το βάζει στο στωμα της αρχίζω της βγάζω τα ρούχα και ήταν φωτιά την γαμησαμε και οι τρεις γούσταρε πολύ καλή φάση
Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστήριο |