Μήνυμα στις 18/8/2019 στις 18:06 @Sex
Δεν το καλύπτει το πετσακι με τίποτα;;; Μήπως στην χειρότερη περίπτωση να επρόκειτο για παραφιμωση; Ελπίζω πως οχι...
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικό
Μήνυμα στις 18/8/2019 στις 17:18 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα φίλε τον ίδιο ακριβώς πόνο έχουμε!... Μόνο που εγώ είμαι 16 αλλά δεν έχει τόση σημασία αφού ούτε γω έχω φιλήσει κοπέλα στη ζωή μου. Μόνο στο νήπιο με φιλουσαν ασταμάτητα δύο κορίτσια και γω δεν ήθελα τότε hahahaha (...). Τεσπα για να μπω στο ψητό πήγαινε στο θέμα "Παρθενιά 16" που έγραψα εγώ και δες την απάντηση που έλαβα. Πιστεύω ότι θα καλύψει και σένα!!
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλές για αρχάριους
Μήνυμα στις 15/8/2019 στις 14:01 @Sex
Τι εννοείς "παραμορφωμένο " πώς δείχνει;;;
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικό
Μήνυμα στις 14/8/2019 στις 04:25 @Sex
Γειά σας μέλη είμαι 16 ετών αγόρι και δεν έχω κάνει ποτέ φάση με κάποια κοπέλα είναι ανησυχητικό;;;
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενιά 16
Μήνυμα στις 8/8/2019 στις 13:35 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα ένα μεγάλο προνόμιο είναι πως ασχολείστε κι οι δυο με ένα κοινό χόμπι αθλητικό και έχετε πολλά θέματα συζήτησης από αυτό πιστεύω. Επίσης ανέφερες ότι γνωριζοσασταν πολυ καλα μεταξύ σας δηλαδή θελω να πω ότι δεν εισαι και άκυρος για εκείνην. Είστε σε επαφή μεταξύ κάποιου social media πχ instagram; Αν ναι γιατί δεν βρίσκεις κάποιον τρόπο να της μιλήσεις από κει πχ ποστάρει μια φωτό από την ομάδα της στο χόμπι που κάνατε και ξέρω γω βρίσκεις τρόπο μέσω αυτού να ανοίξεις ένα θέμα συζήτησης στο direct. Ή αφού γνωριζοσασταν παλιά ξέρει 5-10 πράγματα για σένα άρα αν της στείλεις ίσως κάτι έστω ένα Γεια τι κάνεις καιρο έχω να σε δω να δεις την αντίδραση της κι άμα ανάψει πράσινο συνεχίζεις... Πιστεύω ότι πρέπει να αποκτήσεις το θάρρος να της μιλήσεις κι ας μην πετύχει δεν είναι τόσο σημαντικό όσο σημαντική είναι η απόπειρα..!!!Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση για γνωριμία με κοπέλα
Μήνυμα στις 8/8/2019 στις 13:22 @Sex
Καλησπέρα Πέτρο. Πόσο συχνά αυνανίζεσαι; Αν αυνανίζεσαι πολύ και αρκετά συχνά ίσως ο οργανισμός σου να μην προλαβαίνει να παραγάγει το σπέρμα και να θέλει λίγο χρόνο. Όμως αν δεν εκσπερματώνεις καθόλου μα καθόλου τότε (δεν είμαι και ειδικός βεβαια) ίσως τα γεννητικά σου όργανα να μην έχουν φτάσει στο ιδανικό στάδιο ακόμη για να εκσπερματωνουν αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα μπορούν. Έχεις μιλήσει στους γονείς σου για το θέμα; Έχεις συμβουλευτεί ίσως τον παιδίατρο σου γιατί εγώ το έκανα κι ας μην με αφορούσε τόσο το θέμα... Anyway εγώ ποντάρω στην ανάπτυξη των όρχεων και των γεννητικών οργάνων γενικά, έχεις ρωτήσει τους φίλους σου που είναι στην ίδια ηλικία με σένα αν χύνουν ή όχι ακόμα;;;
Πήγαινε στο θέμα: ΣΠΕΡΜΑ
Μήνυμα στις 7/8/2019 στις 13:22 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα forum. Είμαι 16 και θέλω να γνωρίσω μια καλή κοπέλα και να κάνουμε σοβαρή σχέση. Χρόνια τώρα βλέπω αρκετές κοπέλες γύρω στην ηλικία μου να μπαίνουν στη ζωή μου με κάποιο τρόπο κι εγώ βλέπω κάτι στις περισσότερες δλδ ότι τους φαίνομαι ενδιαφέρον κλπ. Ωστόσο τα αγόρια πρέπει συνήθως να κάνουν καμάκι και εκεί είναι το "αδύναμο " προς το παρόν σημείο μου δλδ όταν μιλάω με κάποια κοπέλα πού (Όχι πάντοτε) μου αρέσει κομπλαρω και δεν προχωράω παρακάτω (καταλαβαίνετε τι εννοώ). Επίσης δεν εκφράζομαι το δυνατόν καλύτερα και ντρέπομαι πολλές φορές μου χει τύχει να κοκκινίσω επίσης. Πρεπει να αρχισω να κυνηγάω εγώ και με ποιον τρόπο δλδ;; Είμαι αρκετά εσωστρεφής και ντροπαλός φίλους έχω ντάξει αλλά ελάχιστους από το αντίθετο φύλο. Τι να κάνω για να βελτιωθω και να ρίξω κανα γκομενακι αλλά το πολύ πολύ να βρω μια κοπέλα που να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και πιστεύω όλα τα άλλα θα ρθουν με τον χρόνο τους... Σας ευχαριστώ που διαθέσατε τον χρονο σας. 👍👍
Πήγαινε στο θέμα: Κοπέλα |