Μήνυμα στις 18/5/2020 στις 08:34 @Sex
Θελω να μου γραψετε αν εχετε τραβηξει ποτε μαλακια με καποιον φιλο σας ποσο χρονων ησασταν οταν το κανατε και μεχρι ποσο προχωρησατε Εγω εχω τραβηξει μαλακια με τον κολλητο μου χωρις σεντονι απο πανω και ειμαι 15 Πήγαινε στο θέμα: Εμπειριες αυνανισμου με φιλο
Μήνυμα στις 17/5/2020 στις 20:04 @Sex
Ευχαριστω πολυ αλλα θελω να ακουσω κιαλλες ιδεες και αλλες εμπειριες.Σε αυτο το σημειο να πω πως λογικα αμα του την πιασω πανω στην τσοντα θα τραβηχτει θα ηθελα αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος λιγο πιο σταδιακα ή αλλιως να του την πιασω με καποια δικαιολογια αλλα κατι καλο
Πήγαινε στο θέμα: Παραπανω απο μαλακια
Μήνυμα στις 16/5/2020 στις 13:45 @Sex
Γειας φιλοι του φτου παρακολουθω αυτο το φορουμ εδω και περιπου 1 χρονο και ειμαι 15 θα ηθελα λοιπον να σας ρωτησω πως θα μπορουσα απο την μια φορα που εχουμε τραβηξει μαλακια με τον κολλητο μου χωρις σεντονι ή κατι να το παμε ενα βημα παρα περα και να του την παιξω και να μου την παιξει και εκεινος.Απο εκει και περα θα ηθελα να προχωρησει με τον καιρο και σε πιπα ευχαριστω πολυ οσους μου απαντησουνε και μου δωσουνε καποια χρησιμη συμβουλη και επισης οποιανου με ικανοποιησει η αποντηση του θα πατησω αποδεκτη Υ/Γ οποιος θελει να μου πει και δικες τιυ εμπειριες καθως και την ηλικια που ηταν οταν το εκανε Πήγαινε στο θέμα: Παραπανω απο μαλακια |