Μήνυμα στις 2/11/2019 στις 02:27 @ Sex
Έγραψε:(Ems99@01 Νοεμβρίου 2019)
Καλησπέρα σε όλους...
Θα ήθελα την γνώμη σας σε ένα ίσως "ευαίσθητο" θέμα για κάποιους και περίεργο.
Έχω ένα φίλο ("straight")που είμαστε στην ίδια ηλικία και εδώ και περίπου 3 χρόνια, έχουμε έρθει πιο κοντά. Σε φάση εκείνος να θέλει να του παίρνω πίπ@.. Δεν έχει σημασία πώς ξεκίνησε, αλλά το τι γίνεται από τότε.
Από τη στιγμή λοιπόν που ξεκίνησε αυτό, κάθε φορά που πάω σπίτι του ή έρχεται στο δικό μου, πάντα γίνεται κάτι μεταξύ μας, λες και είναι αυτονόητο πλέον.(Μένουμε πάντα μόνο στο να του παίρνω πίπ@ εγώ)
Αν δεν κάνω κίνηση να τον χουφτώσω εγώ, δεν το ζητάει, απλά πάει και ξαπλώνει στο κρεβάτι, γνωρίζοντας ότι θα καταλάβω πως γουστάρει.
Αυτό που με απασχολεί είναι το γεγονός του ότι εκείνος δεν συμμετέχει ποτέ και πουθενά. Δεν μου το ζητάει στα ίσια, δεν χρησιμοποιεί τα χέρια του, δεν μιλάει, δεν λαλάει.. απλά κάθεται εκεί και περιμένει μέχρι να τελειώσει. Και προσπαθώ να καταλάβω "τι σκέφτεται.." Δηλαδή μου ζητάει ΠΑΝΤΑ, έμμεσα να γίνει κάτι μεταξύ μας. (Παρακαλάει ίσως για αυτό μέσα του)... αλλά μόλις ξεκινήσει η όλη φάση δεν κάνει τίποτα. Αλλά γιατί αυτό; Γνωρίζω πως αν είναι στρειτ και απλά το κάνει όλο αυτό για το ξεκαύλωμα, δεν γουστάρει, φιλιά, αγκαλιές και μ@λακίες, απλά θέλει να ξεκαυλώσει. Όμως δεν θα έπρεπε να κάνει κάτι. Δεν ζητάω να ικανοποιήσει και εμένα. Απλά να μου δείξει άμεσα ότι γουστάρει. Να πάρει τον έλεγχο στα χέρια του. Να μιλήσει, να εκφραστεί. Οτιδήποτε.
Γιατί λοιπόν δεν κάνει τίποτα από αυτά; Υπάρχει κάποιος ή έστω κάποια που να έχει βιώσει κάτι παρόμοιο; Να το αφήσω ως έχει αφού γουστάρει και γουστάρω ή να κάνω κάτι άλλο για να τον "απελευθερώσω" λίγο;
Dude απλα πες του το στα ίσα... Μην το δέχεσαι να σε χειρίζονται έτσι... Ρώτα τον αν γουστάρει...
Μήνυμα στις 19/8/2019 στις 18:17 @ Sex
Ναι αύριο δεν θα υπάρχεις....
Μήνυμα στις 5/8/2019 στις 17:07 @ Sex
Den kserw
Μήνυμα στις 3/8/2019 στις 16:36 @ Κλάψιμο
Εξήγησε της πως σου ήρθε η ιδέα δηλαδή ότι σε "κοροϊδεύουν" και τέτοια και πες της πως στο κάτω κάτω δεν είναι και κάτι τρομερό
|