Μήνυμα στις 27/12/2019 στις 10:43 @Sex
Γεια σου φιλε, Με εναν φιλο μου παλια που ειχε ερθει για σλιποβερ, του ειπα αν ηθελε να δουμε τσοντες και συμφώνησε. Εβαλα και τον εβγαλα εξω κατευθειαν. Εκείνος δίσταζε και τον έπαιζε μεσα απο το παντελόνι του. Του λεω χαλαρωσε ρε μη ντρεπεσαι και του κατέβασα το παντελόνι. Συνεχίσαμε και μετα απο λιγο του λεω παιξτον μου και θα στον παιξω κι εγω. Ετσι κι εγινε του τον επαιζα και εκείνος τον δικο μου. Καποια στιγμη του λεω θες να μου παρεις πίπα και θα σου παρω κι εγω. Πρωτα εσυ μου λεει. Του πηρα πιπα και μετα απο 10 λεπτα πηρα το κεφαλι του και του το εσπρωξα στο καυλί μου. Τον ακουμπαγα στο κεφαλι και του ελεγα ΦΑΤΟ ρε μαλακα και τετοια. Πολυ καυλωτικό. Ε και μετα του λεω θελω να στον χώσω. Και μιυ λεει θα πονεσω. Του λεω φιλε χαλαρωσε εχω προφυλακτικό και λιπαντικό. Το φοράω και του την χώνω σιγα σιγα εκεινος αρχισε να μου λεει χωστον μου πιο βαθια και τετοια και μετα φόρεσε κι εκεινος προφυλακτικο και με γαμησε πιο αγρια... Τελος ειχα κατσει πανω απο το κεφαλι του και του εχυσα πολυ στη μούρη. Σορρυ για το μεγαλο κειμενο. Γράψτε και αλλοι τις καυλωτικες εμπειριες σας Πήγαινε στο θέμα: Εμπειριες απο ομαδικο
Μήνυμα στις 27/12/2019 στις 02:27 @Sex
chris88 ποσο εισαι τωρα; Και γω εχω μερικα παραπανίσια κιλα και ειμαι σε διατροφη. Τελευταια μέτρηση 15εκ.
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον εχετε;
Μήνυμα στις 14/12/2019 στις 00:57 @Sex
Ποσο τον εχετε; Ξυριζεστε σταρχιδια και απο πανω; Ποσο συχνα; Με ξυράφι ή με ξυριστική;
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον εχετε;
Μήνυμα στις 21/11/2019 στις 10:51 @Sex
Οκ! Ευχαριστω! Εσύ ποσο εισαι και ποσο τον εχεις;
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος-χάιδεμα και εμπειρία με φιλο
Μήνυμα στις 5/11/2019 στις 07:16 @Sex
Anzacikoa, τωρα μιλαμε λιγο στο σχολειο. Πως να του το φερω να βρεθουμε
Μήνυμα στις 5/11/2019 στις 07:14 @Sex
Μήνυμα στις 12/10/2019 στις 09:47 @Sex
Απαντήστε όσοι μπορειτε θα με βοηθουσατε!!!
Μήνυμα στις 3/10/2019 στις 09:56 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Απλα συζητάγαμε για τσοντες μετα βάλαμε στο pc και αρχίσαμε να τραβάμε και μονοι μας και ο ενας του αλλουΠήγαινε στο θέμα: Kaliteri mlkia
Μήνυμα στις 1/10/2019 στις 10:31 @Sex
Να του ξαναστειλω να βρεθουμε καποια στιγμη γιατι μου εχει λειψει η παρεα του Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος-χάιδεμα και εμπειρία με φιλο |