Μήνυμα στις 6/8/2019 στις 09:35 @Sex
Γεια σου φιλε Έχουμε την ίδια ηλικία είμαι και εγώ 15 Πιστεύω ότι πρέπει να κανείς μερικά διαλείμματα καθώς τραβάς βέβαια μπορεί να φταίει ότι το παίζεις χωρίς να σκέφτεσαι κάτι η να βλέπεις τσόντα Ελπιζω να σε βοήθησα προσπαθήσετα και στειλε να μας πεις τι έγινε αν θες Αποδεκτή please Πήγαινε στο θέμα: δεν χύνω πολυ
Μήνυμα στις 4/8/2019 στις 19:46 @Sex
Γεια σας παιδιά Εδώ και λίγους μήνες πάω γυμναστήριο Το όλο θέμα είναι με τα αποδυτιρια και θέλω να μάθω παρόμοιες εμπειρίες που έχετε αλλά και την γνώμη σας Στο γυμναστήριο που πάω τα αποδυτιρια αποτελούνται από δυο δωμάτια το πρώτο που είναι το κύριο έχει τα ντουλάπια και είναι εκεί που αλλάζουν όλοι στο άλλο δωμάτιο είναι τα ντουζ Εγώ συνήθιζα να κάνω μπάνιο να βάζω εσώρουχα και να βγαίνω έξω να ντύνομαι μια μέρα μπαίνω μέσα και βλέπω έναν να βγαίνει από το μπάνιο γυμνός ήταν πολύ άνετος και κυκλοφορούσε για ώρα γυμνός εγώ του έριχνα μερικές ματιές από περιέργεια και μόνο Το ίδιο συνέβη και της επόμενες μέρες με δυο διαφορετικά άτομα Έτσι μια μέρα λέω δεν πάει στο διάολο και βγαίνω γυμνός ήταν και άλλη δυο έξω αυτοί ήταν φίλοι και ήταν τέτοια ώρα που τα άτομα στο γυμναστήριο ήταν παρά πολύ λίγα σχεδόν καθόλου ! Και αυτοί ήταν γυμνοί και πολλοί άνετη κάποια στιγμή μου λέει ο ένας < φίλε σε πειράζει να τραβήξουμε μια μαλακια γιατί μας έχει φάει η καυλα με τον φίλο μου > Του απάντησα και εγώ < οι ρε φίλε κανένα πρόβλημα και εγώ ήθελα να τραβήξω αλλά δν ήξερα αν σας πειράξει γιατί γουστάρει μια μαλακια μετά την γυμναστική > < ναι ρε φιλε δίκαιο εχεις > Τραβήξαν λοιπόν αυτοί και εγώ Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο ; Είναι σωστό να βγαίνω γυμνός ; Ευχαριστώ πολύ καίω συγνώμη για το τόσο μεγάλο κείμενο !!! Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστήριο
Μήνυμα στις 4/8/2019 στις 19:08 @Sex
Γεια σας μελοι του φτου ελπιζω να είστε καλά ! Είμαι ο Σταύρος και είμαι 15 χρονον Εγώ με τον πατέρα μου δεν μιλάμε για σεξ μάλλον φταίει ότι έχουμε πολλά χρόνια διαφορά ( είναι 60 χρονον ) είχα λοιπόν πολλές απορίες για το σεξ , την μαλακια , της γκόμενες και το μέγεθος του πουτσου αλλά και πολλά αλλά Αδέρφια δεν έχω και τα ξαδέρφια μου είναι μόνο κορίτσια Πρόκειται να βαφτίσω ένα αγοράκι σε λίγο καιρό με τους γονείς του είμαστε γείτονες και πόλλοι καλή φίλοι Εγώ τώρα με το αγοράκι θα ήταν καλό να του μηλισω όταν μεγάλωσει για θέματα όπως σεξ , μαλακια , και τέτοια θα είμαστε συνέχεια μαζί και λόγο της μικρής διάφορες θέλω να είμαστε φίλη για να μην πω και αδέρφια δεν θέλω να με λέει νονό η να με ντρέπεται Θα κάνω καλά πιστεύετε ; Πήγαινε στο θέμα: Θα κάνω σωστά ;
Μήνυμα στις 3/8/2019 στις 09:17 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια δεν είναι κάτι δύσκολο αλλά εξαρτάται από τον φίλο σου τι χαρακτήρας είναι τι ηλικία έχει αν είναι άνετος με το γυμνό αν συζητάτε για γκόμενες και μαλακια κ.α.Υπάρχουν πολλοί τρόποι ο πιο γνωστός είναι να βάλεις μια τσόντα όταν είσαστε μόνοι σας και να του πεις ότι θέλεις να την παίξεις επειδή δεν αντέχεις άλλο ! ( δεν μου αρέσει εμένα αυτός ο τρόπος αλλά αν σου αρέσει οκ ) Άλλος τρόπος είναι να τον ψαρεψεις αν το έχει σκευτει ποτέ αν το έχει κάνει η τι άποψη έχει για αυτό και να του το πρότινεις ! Προσπαθήσετο και μην χάσεις την ευκαιρία εγώ πάντα ήθελα να το κάνω αλλά δν μου έκατσε !!! Στειλε αν θες να μας πεις εάν έγινε τελκ και πως ήταν !!! Πήγαινε στο θέμα: Μαλακία με κολλητό |