Μήνυμα στις 24/7/2019 στις 22:17 @Sex
Γεια σας. Είμαι 11 χρονών και πριν λίγες μέρες μου ήρθε η πρώτη περίοδος. Επίσης πριν λίγες μέρες ήμουν μόνη στο σπίτι και παρακολούθησα από απλή περιέργεια μία τσόντα (δε το έχω πει σε κανέναν) αλλά από λίγεε μέρες ακόμα πιο πριν νιώθω πολύ περίεργα πως θέλω να κάνω ή φάσωμα ή σεξ. Το ξέρω πως είμαι μικρή και δεν το θέλω ακριβώς απλά νιώθω περίεργα για αυτό το ζήτημα. Βέβαια μπορεί να φταίει κιόλας ότι δεν έχω αγόρι ενώ θέλω πάρα μα πάρα πολύ να έχω. Εσάς πια είναι η γνώμη σας; Σημείωση moderator: Η συμμετοχή στο ftou.gr επιτρέπεται μόνο για άτομα 13 ετών και άνω. Πήγαινε στο θέμα: Είμαι μικρή
Μήνυμα στις 24/7/2019 στις 21:45 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σου. Λοιπόν έχω περίπου την ίδια περίπτωση οπότε δεν ξέρω αν η συμβουλή που θα σου δώσω είναι καλή. Αν πιστεύεις ότι και εσύ τους αρέσεις ή προσπάθησε να του το δείξεις (ότι σου αρέσει) ή ρώτα τον στα ίσια. Αν ντρέπεσαι προσπάθησε ή να του αποσπάσεις πληροφορίες ή πες σε μία φίλη σου να το κάνει
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει ενα αγορι και δεν ξερω τι να κ
Μήνυμα στις 24/7/2019 στις 21:28 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας. Είμαι καινούργια και δεν ρώτησα τους γονείς μου για να κάνω την εγγραφή και νιώθω άσχημα ή ότι έκανα λάθος αλλά ήθελα πολύ να σας πω πρόβλημα μου. Ένας συμμαθητής μου που συγχρόνως είναι και πολύ καλός μου φίλος, άρχισε να μου αρέσει τώρα το καλοκαίρι και το έχω πει μόνο σε δύο φίλες μου. Υπάρχουν όμως κάποια θέματα που με κάνουν να ντρέπομαι π.χ. η μαμά του είναι η δασκάλα της πληροφορικής μου. Και κάτι που με κάνει να νιώθω ακόμα πιο άσχημα είναι ότι αυτός είναι ο δεύτερος πιο λεπτός στην τάξη ενώ εγώ η δεύτερη πιο χοντρή.
Πήγαινε στο θέμα: Φίλος ή κάτι παραπάνω; |