Μήνυμα στις 8/6/2020 στις 17:20 @Sex
Καταρχάς θα σου συνιστούσα να μην στέλνεις γυμνές φωτογραφίες, με μια περιγραφή θα καταλαβαίναμε. Στο θέμα σου όμως, αυτό το λευκό είναι το πιον αυτό βγαίνει σχεδόν πάντα από τα σπυράκια. Όσο για το πώς να φύγουν θα σου έλεγα απλά να μην το πειράξεις και να πλένεις ΚΑΛΑ τα χέρια σου πριν το ακουπμισεις. Αλλά προφανώς επειδή δεν είμαι γιατρός αν νιώσεις ότι σε ενοχλεί πες το γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει
Πήγαινε στο θέμα: Σπυράκια στο πέος
Μήνυμα στις 22/5/2020 στις 06:56 @Sex
Αυτό είναι κύριος για τα αγόρια. Πιο είναι το πιο καυλοτηκο πράγμα που έχετε κάνει με φίλο ή φίλους και μέχρι που έχετε φτάσει (ο καθένας την δικιά του, αλληλομαλακια,πίπα κλπ);
Πήγαινε στο θέμα: Καυλα με φιλους
Μήνυμα στις 7/4/2020 στις 16:54 @Sex
Αφού τελειώσω το σπέρμα μου δεν πετάγεται λέτε να είναι κάτι σοβαρό; Απλά κάθετε πάνω στο κεφάλι. (Σπάνια εχει συμβεί φυσιολογικά) Ένα μικρό ιστορικό : Ειμαι 15 και τον παίζω από μετά 4ης Δημοτικού αλλά χύνω απο αρχές 5ης. Από τότε που κατάλαβα τι ήταν τον έπεσα συχνά και για να μην λερωνω κρατούσα το πετσακι από πάνω. Τώρα έχω ξεκινήσει μια προσπάθεια να σταματήσω να το παίζω μπας και θέλει απλά ηρεμία. Πήγαινε στο θέμα: Δεν πετάγεται το σπέρμα
Μήνυμα στις 7/9/2019 στις 15:20 @Sex
Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθεί σε κάποιον μεγαλύτερο. Μπορεί να μην καταλαβαίνω ακριβός πόσο δύσκολο θα είναι για σένα αλλά αυτό που σου σου συμβαίνει και πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα.
Πήγαινε στο θέμα: Δαχτυλο
Μήνυμα στις 18/8/2019 στις 16:55 @Sex
Παιδιά είμαι 14 και το πεος μου είναι 17 εκ. Εσάς πόσα εκ. Είναι;
Πήγαινε στο θέμα: Το μέγεθος
Μήνυμα στις 6/7/2019 στις 06:30 @Sex
Το έχω και εγώ αυτό που λες... Εγώ θα σου έλεγα να μην τα πειράξεις.
Πήγαινε στο θέμα: Πεος
Μήνυμα στις 6/7/2019 στις 06:28 @Sex
Είναι πολύ νωρίς για να ξέρεις αν το πέος σου έχει αναπτυχθεί εντελώς θα χρειαστεί αρκετά χρόνια για να σταματήσει να μεγαλώνει!
Πήγαινε στο θέμα: Είναι φυσιολογικό το πέος μου; |