Μήνυμα στις 6/7/2019 στις 05:35 @Sex
Τέρμα άνετος πάω με τον αδερφό μοθ και τον κολλητό μου είμαστε χαλαροί γυμνοί κάνουμε το ντουζακι μας και φεύγουμε δν χρειάζεται να ντρέπεσαι όλοι άντρες είμαστε πουτσα έχουμε δν είναι κάτι απλά να είσαι χαλαρός
Πήγαινε στο θέμα: Εμπειρίες και γυμναστήριο
Μήνυμα στις 6/7/2019 στις 05:33 @Sex
Δν είναι κάτι το εγώ πάθει πόσες φορές μπεταντιν βάλε
Πήγαινε στο θέμα: Κοπηκα λιγο στα αρχιδια μου
Μήνυμα στις 6/7/2019 στις 05:31 @Sex
Πανο δν είναι κάτι αδερφε και αφού το θες τόσο πολύ την εμπειρία πες σε ένα κολλητό σου να το κάνετε η για να εισιαι ακόμα ποιο άνετος πες τον αδερφό σου εγώ είμαι τέρμα άνετος πρώτη φορά είχα πιάσει τον μικρό μου αδερφό να τραβάει Μαλακια και για να νοιώσει άνετα του λέω αδερφε βάλε κάτι να δούμε να τραβήξουμε μαζί
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια με φίλους ή αδερφό
Μήνυμα στις 6/7/2019 στις 05:27 @Sex
Αδερφε δν είναι κάτι εγώ όταν είχα πάει ήμουν 15 πρώτη φορά και ο γιατρος ήταν γυναίκα εκεί να δεις με εξέτασε εγώ καυλωσα και σαν αγοράκι έχυσα δν μπόρεσα να κρατηθώ όσο για τις εξετάσεις σου είπε ο Γιάννης σπερμα και ουρά αναληση
Πήγαινε στο θέμα: Ανδρολόγος- Ουρολόγος
Μήνυμα στις 6/7/2019 στις 05:23 @Sex
Αδερφε δν είναι κάτι μην αγχώνεσαι απλά εσυ κάνε ένα καλό πλύσιμο στο πουτσο σου αυτό μόνο και πχι ότι χρειάζεται και επειδή είναι έμπειρη που είπες μην αγχώνεσαι εσυ απλά θα κάθεσαι και αυτή θα κάνει όλοι την δουλειά θυμάμαι μια φορά με μια γκομενα είμασταν στην θάλασσα και πυτε υην ένοιαζε αν έχω καθαρό κουτσό ούτε τίποτα την πήγα πίσω από κάτι βράχια κατέβασα το μαγιό και το έβαζε όλο μέσα στο στόμα την έχυσα στην μάπα γιατ δν ήθελε να φάει χυσια
Πήγαινε στο θέμα: Θελει να μου παρει πιπα😱 |