Μήνυμα στις 8/10/2019 στις 09:54 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Αν είσαι στην εφηβική ηληκία, θα σου πρότεινα να πάρεις το Χαμόγελο του Παιδιού, εκεί υπάρχουν αρκετοί λειτουργοί και ψυχολόγοι και που μέσου τηλεφώνου μπορούν να σου δώσουν την απάντηση που χρειάζεσαι. Πιστεψέ με αξίζειΠήγαινε στο θέμα: Θεματα με accounts
Μήνυμα στις 30/9/2019 στις 18:21 @Sex
Μα καλα ρε κοπελια, εδω αλλες παρακαλανε για λιγα λεπτα παραπανω να μην εκσπερματισει και εσυ που εχεις εως και 45 λεπτα απολαυσης το θεωρεις προβλημα? Ο δικος σου εναντιθεσι με τα αγορια των φιλεναδων σου βρισκεται σε ανωτερο επιπεδο, απλα μην εχεις τιποτα στο νου σου και απολαυσε το. Οι μεγαλυτερες αντοχες σημαινουν και μεγαλυτερη εμπειρια πανω στο θεμα ;D
Πήγαινε στο θέμα: Αργεί να τελειώσει στο σεξ και ανησυχώ
Μήνυμα στις 29/7/2019 στις 18:53 @Sex
Όχι, η συχνότητα του αυνανισμού δεν αποτελεί κύριο λόγο ανάπτυξης τρυχοφυίας. Αυτή μπορεί αν έχει προκλήθει από 3 προφανείς λόγους: 1: Από υπερβολική τεστοστερόνη 2: Από το DNA, από κάποια μέλη της οικογενειάς σου τα οποία μπορεί να είχαν πολλές τρίχες στο σώμα τους 3: Μάλλον ο πιο προφανής, από το γεγονός ότι δεν ξυρίστηκες ποτέ στην ευαίθητη περιοχή. Για καλύτερη υγιειηνή και για αισθητικούς λόγους θα πρότεινα να έριχνες παραπάνω ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο σημείο Τελικώς για την συχνότητα του αυνανισμού, ναι πράγματι αυτό αποτελεί ένα πρόβλημα δεδομένου ότι μάλλον δεν είσαι τόσο πολύ συχνά σεξουαλικά ενεργός, εκτός και αν είσαι σε σχέση, τότε είναι απόλυτα φυσιολογικό γιατί μπορεί να διαθέτεις μεγαλύτερα ποσοστά ορμονών που σου προκαλούν μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία. Πήγαινε στο θέμα: ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ
Μήνυμα στις 29/7/2019 στις 18:47 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Αποτελεί πράγμα φυσιολογικό μιας και βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο εξέλιξης και ο οργανισμός σου αποκτά νέα χαρακτηριστικά, ένα από αυτά είναι η έκρηξη των ορμονών σου που δημιουργούν μια πανδεσία συναισθημάτων αλλά και ερωτημάτων που διεγείρουν το υποσεινηδιτό σου, για κάθε περιστατικό που σου συμβαίνει. Από τα στοιχεία που μας παρέθεσες και ορθώς μας τα παρουσίασες με την σωστή χρονική σειρά περιλαμβάνοντας ακόμα και την τοποθεσία, θεωρώ ότι πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον από μέρους του, μην το αφήσεις, εφόσον θεωρείται αντικειμενικά ωραίος και σωστός με τις σχέσεις του αποτελεί ευκαιρία. Αλλά θα ήθελα να παραθέσεις και την ηληκία για να έχω μια πιο καλύτερη απόψη επί του θέματος. Αν όμως είναι συνομιλικός σου ή ένα ή δύο χρόνια μεγαλυτερός σου τότε δώσε τον καλυτερό σου εαυτόΠήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω τι θέλω, υπερσκεφτόμαι
Μήνυμα στις 29/7/2019 στις 18:40 @Κλάψιμο
Το μονόφρυδο το έχουν οι κύκλωπες και άτομα που ζούσαν στην παλαιοληθική εποχή και στον μεσαίωνα, αποτελεί αισθητικό λάθος σε ένα αν μη τι άλλο εφηβικό πρόσωπο. Αν το μονόφρυδο το είχε η οικογενειά σου για γενιές και αποτελεί σύμβολο για εσάς, έχεις τότε ένα λόγο να το κρατήσεις. Αν δεν συμβαίνει αυτό πάρε μια ξυριστική ή ένα ξυράφι και κόψτο το φρύδι στην μέση. Όλα τα άλλα περί ταυτότητας αποτελούν και πρέπει να πάνε στο χρονοντούλαπο με τα λάθη της ιστορίας.
Πήγαινε στο θέμα: Εχω μονοφρυδο
Μήνυμα στις 12/7/2019 στις 18:58 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Τα διάφορα φετίχ και οι φαντασιώσεις του καθενός μας αποτελούν κομμάτι της σεξουαλικοτητάς μας, υπάρχουν είδη ανθρώπων που αρέσκονται να έρχονται σε επαφή με τα πόδια ή τα χέρια του συντρόφου τους και η γυναίκα σου προφανώς αρέσκεται στο να σε βλέπει με στριγκ και με άλλα είδη γυναικείων ρούχων-εσωρούχων. Εφόσον δεν σου δημιουργεί κανένα πρόβλημα στην αισθητική και εφόσον της αρέσει και εκείνης δεν υπάρχει κάποιος λόγος υποψίας για κάτι πιο κρυφό.Πήγαινε στο θέμα: τι τέλικα συμβένει με την γυναίκα μου?
Μήνυμα στις 11/7/2019 στις 08:47 @Sex
Στην ζωή μας γενικότερα έχουμε επιθυμίες που μπορούν να μας οδηγήσουν σε αμηχανία σε ένα λεγόμενο αδιέξοδο, το να βρισκόμαστε όμως σε μια συνεχή σύγχυση δεν βοηθά τα πράγματα αντίθετα δημιουργεί περισσότερα εμπόδια και τελικώς παραμένουμε σε έναν φαύλο κύκλο με δύο δίπολα να μας συγχύζουν περισσότερο όπως το θέλω? και το πρέπει?. Όπως είχα αναφερθεί και προηγουμένως για τις σημερινές καταστάσεις το να πειραματιστείς αποτελεί ένα απόλυτα φυσιολογικό πράγμα αλλά ο συνεχής πειραματισμός μπορεί να προκαλέσει έναν κορεσμό και να μας φέρει περισσότερη σύγχυση ως προς τον σεξουαλικό μας χαρακτήρα-προσανατολισμό, αλλά και μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στην σεξουαλική μας καθημερινότητα. Το να επιδιώκεις να αποκτήσεις σεξουαλική επαφή με ένα άτομο του ίδιου φύλλου, μπορεί όπως είπα και πιο πριν μπορεί να αφορά ένα απωθημένο από την παιδική ή και την εφηβική σου ηλικία που εσύ ο ίδιος καταπίεσες δεδομένου ότι τα στερεότυπα της ελληνικής κοινωνίας δεν σου επέτρεπαν καν να το σκέφτεσαι. Σε περίπτωση όμως που δεν είναι αυτό, τότε επανερχόμαστε στην πρώτη περίπτωση που λόγω των γεγονότων γύρω μας, η ιδέα του πειραματισμού και η απόκτηση σεξουαλικής εμπειρίας, μετατρέπεται σε υπαρκτή ιδέα αν όχι επιδίωξη. Τελικώς θεωρώ ότι η απάντηση θα σου δοθεί μόνο αν δοκιμάσεις και εφόσον το αποφασίσεις και το πράξεις μόνο τότε θα ξέρεις πως θα διαμορφωθεί τελικώς η σεξουαλική σου ταυτότητα. Πήγαινε στο θέμα: Το τεστ με έβγαλε στρέιτ, εγώ όμως...
Μήνυμα στις 9/7/2019 στις 11:19 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Η ανακάλυψη ενός νέου κόσμου πέρα από τα σύνορα των σεξουαλικών μας προτιμήσεων αποτελεί πράγμα φυσιολογικό και η εξερεύνηση του άγνωστου πράγμα αρκετά ελκυστικό, παραμένει πάντοτε εντός του ανθρώπινου υποσεινήδητου. Μέσα σε μια περίοδο όπου η Ελλάδα αλλά και αρκετές χώρες του εξωτερικού βιώνουν άσχετα ή όχι με την άνοδο της ακροδεξιάς μια σεξουαλική απελευθέρωση, με άτομα με ομοφυλοφιλικές τάσεις αλλά και άλλων κατηγοριών να κερδίζουν δικαιώματα όπως οι τρανς και οι ερμαφρόδιτοι, αποτελεί πράγμα φυσιολογικό το ότι ο καθένας μας επεξεργάζεται την δοκιμή κάτι διαφορετικού ακόμα και αν αφορά τις σεξουαλικές μας προτιμήσεις. Το να λειτουργείς σαν στρειτ και να έχεις τοποθετήσει τον εαυτό σου στην στρειτ κατηγορία αυτό υποδεικνύει ότι έχεις διαμορφώσει τον σεξουαλικό σου χαρακτήρα, αλλά το γεγονός ότι νιώθεις έλξη από ανδρικά σώματα και νιώθεις την ανάγκη να κάνεις κάτι με άτομα του ίδιου φύλου υποδεικνύει ότι διαθέτεις ένα απωθημένο ή απλώς την απορία και την ανάγκη να δοκιμάσεις κάτι άλλο από την απορία προς το άγνωστο. Η παιρετέρω ανάλυση των φαντασιώσεων σου αλλά και η αναφορά της ηλικίας σου θα βοηθούσε στην εύρεση απάντησης ως προς αυτό το ζήτημα.Πήγαινε στο θέμα: Το τεστ με έβγαλε στρέιτ, εγώ όμως...
Μήνυμα στις 9/7/2019 στις 10:31 @Sex
Θα σου προτεινα να πας σε γιατρο. Δεν παιζουμε με αυτα τα θεματα, ο γιατρος δεν θα σου κανει κακο απλως θα το δει. Μπορεις να πας και μονος σου σαν ενηλικος. Σε περιπτωση φιμωσης μονο η λυση της περιτομης υπαρχει και αποτελει μια διαδικασια επεμβασης που διαρκει 30 λεπτα δεν ειναι τιποτα
Πήγαινε στο θέμα: Δεν αποκαλύπτεται η βάλανος
Μήνυμα στις 4/7/2019 στις 11:01 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μην αγχωνεσαι αν ειναι σαν πλιγη βελονας απο εμβολιο τοτε θα περασει και το οινοπνευμα θα σκοτωσει ολα τα μικροβια. Να μην χρησιμοποιεις μηχανη για εκει κατω μονο για την ηβικη περιοχη απλως για τριμαρισμα. Την επομενη φορα φιλε μονο ξυραφι και γω ετσι ξυριζομαιΠήγαινε στο θέμα: Κοπηκα λιγο στα αρχιδια μου |