Μήνυμα στις 20/7/2019 στις 09:04 @Sex
Παιδιά καλησπερα είμαι 19 ετών και η κοπέλα μου επίσης 19.Ενω βλέπαμε ταινία προχθές μαζί με κάτι φίλους αποφασίζαμε να κάνουμε ήμασταν εγώ η κοπέλα ένας φίλος και μια φίλη.Εγινε όμως κάτι όταν ο φίλος μου μπήκε μέσα μου φώναζα από την χαρά μου.Ειναι φυσιολογικό;Μηπβς είμαι γκει;Σήμερα ξανά κανονίσαμε με τα 2 παιδία.Θελω να ρωτήσω να φυσώ τον φίλο μου να μπει μέσα μου ξανά η όχι;Εγώ θέλω αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό να με βλέπει η κοπέλα μου έτσι.Θα σας παρακαλούσα να μου απαντήσετε γρήγορα.Ευχαριστω. Επίσης εσείς έχετε παρόμοιες εμπειρίες;Αν ναι πως ήταν; Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικό.
Μήνυμα στις 4/7/2019 στις 13:58 @Sex
Επειδή το οικονομολόγος πάει για εμένα.Λιδα σπουδάζω βιολογία στο Εκπα και άρα ξέρω καλύτερα από εσένα (φυσικά δεν τα ξέρω όλα)που είσαι μια μαθητεία λυκείου (αν υποθέσουμε ότι λες αλήθεια)η οποία νομίζει ότι επειδή έκανε σεξ από τα 13 έμαθε τα πάντα.Ο καθένας έχει την άποψη του,Εξαλου αιτιολόγησα τον λόγο που ειπα ότι θα ήταν καλό μια κοπέλα να ξεκινήσει από τα 15 να κάνει σεξ και όχι πιο πριν.Βεβαια αν εσυ είσαι τόσο θερμή (λέμε τώρα) μπορείς να κανείς και σεξ από τα 9. Λίγο τρόποι δεν βλάπτουν (βέβαια πρέπει να έχεις).Δεν ειπα κάτι κακό και αντί να κάτσεις να πεις την άποψη σου και να συζητήσουμε το μόνο που κανείς είναι να κοροειδευεις.Το λιγότερο ντροπή αυτό που κανείς.Την ειρωνία κρατά την για τα κοριτσάκια της ηλικίας σου γιατί και να με ειρωνεύετεις εμένα ξέρεις που σε γράφω. Αυτά.Ελπιζω να μπορέσουμε να κάνουμε μια σωστή συζήτηση. Πήγαινε στο θέμα: Ξάδερφος
Μήνυμα στις 4/7/2019 στις 12:28 @Sex
Μαρία καλησπερα.παμε ενα ένα. 1)Είπες για τον αδελφό σου.Εδω μια είναι η απάντηση:Όχι.Αν θέλεις να κανείς κάτι με συγγενή καλύτερα με τον ξάδελφο.Με τον αδελφό σου είστε από τους ίδιους γονείς επόμενος δεν είναι λογικό (και ούτε σωστό).Παω στοίχημα ότι θα είναι πολύ άβολο και για τους δυο σας και δεν θα ήθελες να χαλάσει η σχέση σου στο μέλλον καθώς τα αδέλφια είναι το στήριγμα μας ουσιαστικά. 2)Στο θέμα του ξαδέλφου.Αν θέλεις να κανείς κάτι μαζί του τόσο πολύ κάνε (αρκεί να συμφωνεί και αυτός βέβαια).Δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει τόσο πολύ τις σχέσεις σας.Αλλα θα πρέπει να μην το μάθουν οι οικογένειες σας (για τους ευνόητους λόγους).Μια καλή λύση είναι τώρα στις διακοπές. 3)Όσο για το σεξ στα 13.Φυσικα και γίνεται όμως δεν θα είναι και η καλύτερη εμπειρία και για τους 2.Για έμενα η κατάλληλη ηλικία είναι από τα 15 και μετά (προσωπική άποψη πάντα).Δεν χάνεις τίποτα νέα κοπέλα είσαι ακόμα. 4)Μια ερώτηση ποσό χρόνων είσαι; Άρα έχουμε και λέμε αν θέλεις τόσο πολύ κάνε κάτι με τον ξάδελφο αλλα σε καμία περίπτωση όχι με τον αδελφό σου (σου το λέω με όλο το ενδιαφέρον). Αυτά από εμένα!Οτι άλλο θέλεις ρωτά με χαρά μα σου απαντήσω.Πες μας τι έγινε με τον ξάδελφο. Πήγαινε στο θέμα: Ξάδερφος
Μήνυμα στις 4/7/2019 στις 12:16 @Sex
Αγαπητή Μαρία έχεις απόλυτο δίκιο απλά ειπα ότι φοβάμαι καθώς δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα (όπως και η κοπέλα).Βεβαια αν δεις και το άλλο θέμα (αποτυχία) θα δεις ότι έγινε (κάναμε κανονικό σεξ) και ήταν πολύ ωραία!!!Σε ευχαρισρω πολύ για την απάντηση. Εσυ έχεις κάνει ποτέ σεξ;Και αν ναι πως ήταν; Πήγαινε στο θέμα: Τι θέλει;
Μήνυμα στις 3/7/2019 στις 12:32 @Sex
Ναι γράφω σενάρια για τσόντα δεν είχα τι άλλο να κάνω και ειπα να πω ψέματα.Το πρωκτικό ειπα ότι ήταν λάθος αλλά όπως σου ειπα δεν έχω ξανακάνει σεξ (δεν κάνουμε σεξ όλοι από τα 13).Παρολο αυτά δεν βρίσκω ότι είναι λόγος για να το κοροειδευεις.
Πήγαινε στο θέμα: Αποτυχία.
Μήνυμα στις 3/7/2019 στις 12:09 @Sex
Λιδα σπουδάζω βιολογία (ενώ εσυ είσαι μαθητεία λυκείου).και για αυτό στο λέω.Μπορει να μην υπάρχει πρόβλημα να γίνει όμως έχει κινδύνους καθώς ο κύκλος της κοπέλας μόλις ξεκινάει.Επισης είναι μια τρυφερή ηλικία που αν κάτι πάει στραβά τότε θα είναι άσχημο και για τα δυο φίλα.Επισης η περίοδος δεν ξεκινά σε όλα τα κορίτσια στα 12-13 σε κάποια έρχεται και πιο μετά.Το ότι εσυ μπορεί να είσαι τόσο ανεξάρτητη δεν το κάνει ούτε σωστό ούτε όμως ότι οι υπόλοιποι ζούμε στον 19’αιωνα απλά είμαστε περισσότερο προσεκτικοί.Εξαλου από μήνυματα σου είδα ότι πέρσι την πάτησες και ένας με τον οποίο έκανες σεξ σε νησί σε κυνηγούσε μετά (άλλος ένας κίνδυνος της υπερβολικης ελευθεριας).Βεβαια δεν σε κατακρίνω είσαι υπεύθυνη των πράξεων σου και την ευθύνη την έχεις εσυ και οι γονείς σου. Στο θέμα τώρα.Θα πρότεινα στην κοπέλα να μην κάνει κάτι με τον ξάδελφο της υπάρχουν τόσα πολλά αγόρι που σίγουρα θα βρει αυτό που της ταιριάζει.Επισης δεν διευκρίνησε αν είναι 1ος ξάδελφος η 2ος. Τέλος το κλυσμα όχι δεν το είδα σε τσόντα είναι γνωστό ότι στο πρωκτικό σεξ χρειάζεται κακή υγιεινή. Πήγαινε στο θέμα: Ξάδερφος
Μήνυμα στις 3/7/2019 στις 11:50 @Sex
Αρχικά Λιδα δεν σημαίνει ότι επειδή το έκανες και εσυ σημαίνει ότι είναι και σωστό.Με την λογική αυτή κάνε σεξ και με τον αδελφό σου.Μην τα ισοπεδώνουμε όλα παιδιά. Edit δεν ξέρω κατά ποσό λες αλήθεια Λιδα με τον ξάδελφο σου καθώς στα 12-13 σου που σου ξεκίνησε η περίοδος λίγο αδύνατο να κανείς σεξ.Το πολύ να έβλεπες καμία τσόντα.Με όλο τον σεβασμό. Πήγαινε στο θέμα: Ξάδερφος
Μήνυμα στις 3/7/2019 στις 11:47 @Sex
Αρχικά άποψη σου.Επισης δεν ζήτησα τίποτα από την κοπέλα μου μαζί αποφάσισαμε,άρα για τι είδους πίεσης μιλάς;
Πήγαινε στο θέμα: Αποτυχία.
Μήνυμα στις 3/7/2019 στις 11:02 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Όχι κοπέλια και ούτε να το σκέφτεσαι.Τοσα αγόρια υπάρχουν με τον ξάδελφο θα πας;Μετά θα μας πεις να πας και με τον αδελφό σου.Αν θέλεις τόσο πολύ να κανείς κάτι με αγόρι τότε ψάξε σε κανένα φίλο σου.Πήγαινε στο θέμα: Ξάδερφος
Μήνυμα στις 2/7/2019 στις 11:49 @Sex
Καλησπέρα Lida.Αρχικα ευχαριστώ για την βοήθεια. 1)Ναι μόνο από πίσω κάναμε.Δεν ξέρω γιατί αλλά μου αρέσει το πρωκτικό σεξ και για αυτό προσπάθησα.Της έβαλα κλυσμα όμως το μόνο που έγινε ήταν να πάει 3 φορές τουαλέτα και αφού έγινε αυτό και καθαριστικε καλά από πίσω τότε της έβαλα ξανά δάχτυλο αλλά τίποτα δεν εμπαινε. 2)Δηλαδή μου λες αύριο να κάνουμε κανονικά από μπροστά;Να μην δοκιμάσω ξανά από πίσω; 3)Ναι μου έκανε στοματικό και ήταν τέλειο,αλλά εγώ να πω την αλήθεια δεν θα ήθελα να κάνω σε εκείνη για δικούς μου λόγους. 4) Από μπροστά είναι πιο εύκολο; 5) Αν δούμε μια ταινία πρώτα θα είναι καλύτερα; 6)Πρωκτικό ποτέ θα μπορούμε να κάνουμε; Πήγαινε στο θέμα: Αποτυχία. |