Μήνυμα στις 27/6/2019 στις 09:01 @Sex
Μια μέρα που ήμουν άρρωστος ο πατέρας μου έκλεισε ραντεβού να με πάει σε μια παθολόγο πήγαμε μπαίνουμε μέσα μου λέει αυτή βγάλε μπλούζα βγάζω με εξετάζει μετά μου λέει κατέβασε παντελόνι κατεβάζω το κατέβασα μετά μου λέει βγάλε μποξεράκι ήταν η ποιο άβολη στιγμη ντράπηκα μου λέει έλα μην ντρέπεσαι της λέω ε ντρέπομαι λίγο πετάγεται ο πατέρας μου και λέει άντε μικρή βγάλε το πουλάκι σου να το δει η γιατρος δν μίλησα με νευρίασε κατεβάζω το μποξεράκι μου το πιάνει αυτή αρχίζω να καυλωνω πετάγεται πάλι ο πατέρας και λέει χαλάρωσε μικρέ αυτή να μου το ανεβοκατεβάζει για να το εξέταση δν άντεξα έχυσα μάζεψα κατευθείαν τα ρούχα μου και την έκανα σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο ;;;
Πήγαινε στο θέμα: Πήγα στο γιατρο εξέταση πέος
Μήνυμα στις 27/6/2019 στις 08:40 @Sex
Φίλε δν ξερωω χοντρό είναι να το κανείς αυτό στο κολλητό σου εγώ μόλις την έβλεπα μέσα θα φώναζα τον κολλητό μου να έρθει να δει την δικιά του και από εκεί και πέρα ότι προέκυπτε αν δν τον ένοιαζε και μοθ έλεγε κάνε ότι θες θα την πήδαγα μπροστα του αν έχει θέμα θα ντυνόμουν και θα έλεγα αδερφε δες τι θα κανείς είναι
Πήγαινε στο θέμα: Έκανα μπάνιο και μπήκε μέσα η γκομενα
Μήνυμα στις 27/6/2019 στις 08:35 @Sex
Ναι ρε χωρίς στύση 17 τι είσαι άλογο 😂😂
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος
Μήνυμα στις 27/6/2019 στις 08:30 @Sex
Φίλε εγώ είμαι 15χρονων έχω αυνανιστει και με τον που είναι 20 χρόνων αδερφό και με κολλητό μου που είμαστε ίδια ηλικία επειδή σε είδα ρωτησεσ Και ποιο πάνω εγώ τον έχω 16εκ ο κολλητός μου γύρω στα 14εκ και αδερφος μου 19εκ αλλά πάντα παίζει ο καθένας τον δικό του πουτσο βάζουμε χαλαρά κάτι στο pc και βλέπουμε εσυ γιατί ρωτας και ξανά ρωτας δν το έχεις τραβήξει μαλακια ποτέ με άλλους ;;;
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια με φίλους ή αδερφό |