Μήνυμα στις 24/6/2019 στις 18:57 @Sex
Φίλε και γω δν νομίζω ότι θα μπορούσα να κρατηθώ και να μην την γαμησω από την μια καλά έκανες γιατί πουτανι είναι ΣιγοθρΑ απλά έπρεπε να φωνάξεις τον κολλητό σου την ώρα εκείνη να δει ότι ήθελε να παει μαζί σου και από εκεί ότι προέκυπτε Εμενα μια φορά μου είχε τύχη κάτι τέτοιο απλά ήταν δικιά μοθ γκομενα και το τελευταίο πράγμα που έκανα μαζί της ήταν να την γαμησω μαζί με τον κολλητό μου αλύπητα και αυτή να κλαίει
Πήγαινε στο θέμα: Έκανα μπάνιο και μπήκε μέσα η γκομενα
Μήνυμα στις 24/6/2019 στις 18:27 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Με τον Αδερφό μου πολλές φορές πρώτη φορά ήταν όταν εγώ μπήκα στο δωμάτιο του και τον έπιασα γυμνό να βλέπει τσόντες και να τον παίζει μόλις με είδε τα έχασε λίγο αυτός είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος από μένα εγώ 14 αυτός 17 του είπα χαλάρωσε μπρο και γω το κάνω και μου λέει άραξε μικρέ να βαρέσουμε μαζί τότε και από εκείνη την φάση τραβάμε συχνά μαζί μαλακια και φυσικά από τότε μιλάμε άνετα για γκόμενες και για σεξ με είχε συμβουλέψει πως να κάνω έρωτα με την πρώτη μου κοπέλα και ότι πρέπει να ξυρισω το πουλί μοθ γιατί στις γκόμενες αρέσειΠήγαινε στο θέμα: Μαλακια με φίλους ή αδερφό |