Μήνυμα στις 24/6/2019 στις 09:11 @Sex
Αλλά έχω τύψεις γιατί είναι γκόμενα του κολλητού μου αλλά είναι πουτανακι γιατί αυτή ήρθε μέσα τι κάνω ;;
Πήγαινε στο θέμα: Έκανα μπάνιο και μπήκε μέσα η γκομενα
Μήνυμα στις 24/6/2019 στις 09:10 @Sex
Είχα πάει πριν μέρες στο σπίτι του κολλητού μου αυτός ζει εκεί με την κοπέλα του μια μέρα που είχαμε γυρίσει και οι τρεις από την θάλασσα μπήκα πρώτος να κάνω μπάνιο δν είχα κλειδώσει την πόρτα γιατί μοθ είπε ο κολλητός μου ότι ήθελε να πάρει κάτι από το μπάνιο άκου την πόρτα να ανοίγει δν κοιτάω νόμιζα ότι ήταν αυτός και βγαίνω γυμνός και βλέπω την κοπέλα του κουκλα αυτή μόλις με βλέπει μου λέει αυτή καλός είσαι μου είχε καυλωσει τέρμα της λέω κλείδωσε και έλα μέσα κλειδώνει της βγάζω το μαγιό και άρχισα να την γαμαω από εκεί την μέρα την γαμαω συνέχεια
Πήγαινε στο θέμα: Έκανα μπάνιο και μπήκε μέσα η γκομενα
Μήνυμα στις 24/6/2019 στις 09:04 @Sex
Εγώ με τον κολλητό μου είμαστε πολύ άνετη σε τέτοια θέματα έχουμε τραβήξει μαλακια πολλές φορές βλέποντας τσόντες αλλά η καλύτερη φάση ήταν όταν είχαμε μια κολλητή και ένα βράδυ που είχα καυλες παίξαμε ένα παιχνίδι μείναμε και οι τρεις γυμνοί και καταλήξαμε να γαμησοθμε την κοπέλα και από κωλο και από μουνι ταυτόχρονα
Πήγαινε στο θέμα: Μαλάκια με φίλο
Μήνυμα στις 24/6/2019 στις 08:59 @Sex
Δν είναι τίποτα εγώ Φαντάσου πάω με τον πατέρα μου και τον κολλητό μου γυμναστήριο και είμαστε τέρμα χαλαροί γυμνοί δν είναι κάτι όλοι οι άντρες πέος έχουμε
Πήγαινε στο θέμα: Εμπειρίες και γυμναστήριο
Μήνυμα στις 24/6/2019 στις 08:48 @Sex
Λογικο σαν έφηβος οι ορμόνες είναι στο τέρμα και κγ στην ηλικία σου το ίδιο έκανα αλλά μόλις έκανα σεξ με την κοπέλα μου κατλαβα ότι είναι τξ καλύτερο πράγμα θα σου έλεγα να βρεις μια κοπέλα πιστεύω είναι το καλύτερο όχι ότι θα σταματήσεις να τον παίζεις απλά θα είναι πολύ λιγότερες φορές και θα περνάς και καλύτερα δν νομίζω να υπάρχει κάποιος που είτε με η χωρίς σχέση δν τον παίζει καθόλου
Πήγαινε στο θέμα: Απόλαυση |