Μήνυμα στις 22/6/2019 στις 17:43 @Sex
Φίλε εσυ μια χαρά ήσουν τι άλλο να έκανες έμπαινε και έβγαινες απλά Στην κοπελίτσα σου έχουν βάλει και άλλοι πουτσο στο μουνι της γιαυτοο
Πήγαινε στο θέμα: Τελικά ήταν παρθενα ή όχι
Μήνυμα στις 22/6/2019 στις 17:39 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Τρελή φάση με μια καθηγήτρια φαινόταν ότι γούσταρε φυσικά γυμνάστρια ήταν εμείς πρώτη λυκείου είμασταν με δυο κολλητούς μου δν είχα ξανά γαμησει ποτέ τότε μας μετρούσε ύψος βάρος για ένα πρότζεκτ για την παχυσαρκία μας άφησε τελευταίους εμάς μπαίνουμε μέσα στο δωμάτιο και ήμασταν τα μόνα άτομα που μας είπε να βγάλουμε ρούχα ντράπηκα λίγο αλλά φαινόταν ότι κάτι ήθελε λέει σε μένα έλα λίγο ποιο κοντά είχα δει ότι καυλωσαμε και οι τρεις μου λέει βγάλε μποξεράκι την κοιτάω μου λέει δν άκουσες το βγάζω και τι κάνει το βάζει ολο μέσα στο στόμα της μετά κάνω νόημα στους κολλητόυς μου να βγάλουν τα μποξεράκια και να έρθουν κατά εκεί βγάζω από την καθηγήτρια την φόρμα και αρχίζω μα μπαίνω στο μουνι της και να βογκάει αυτή και ο κολλητός μου ο ένας να της τον καρφώνει στον κωλο και ο άλλος της δίνει πίπα ήταν ότι καλύτερο μας έχει συμβείΠήγαινε στο θέμα: Καθηγήτριες
Μήνυμα στις 22/6/2019 στις 17:29 @Sex
Φίλε Αργησες γιαυτο δν είναι κάτι την επόμενη φορά μην αργήσεις κατευθείαν βγάλε παντελόνι καί βγάλε το πέος σου έξω αυτή θα σκύψει να σου πάρει πίπα μετά θα την βάλεις στο κρεβάτι θα της βγάλεις την φουστιτσα και το στριγκακι και θα μπεις με δύναμη μέσα της και μετά πιο χαλαρά
Πήγαινε στο θέμα: Πολύ ώρα φάσωμα
Μήνυμα στις 22/6/2019 στις 17:25 @Sex
Δν είναι κάτι μην το σκέφτεσαι εγώ με τον κολλητό μου πολύ χαλαροί είμαστε στην αρχή ντρέπομασταν λίγο όχι ο ένας τον άλλο φυσικά γιατί είχαμε ξανά δει πολλές φορές γυμνό ο ένας τον άλλο αλλά ντρεπόμασταν τους άλλους μετά μαφου είδαμε ότι όλοι κυκλοφορούν άνετα γυμνοί χαλαρά μετά βγάζαμε και μεις τα μποξεράκια μας και κανα ντουζ
Πήγαινε στο θέμα: Εμπειρίες και γυμναστήριο
Μήνυμα στις 22/6/2019 στις 17:20 @Sex
Φίλε το καλύτερο είναι να το ξυρίζεις οι γκόμενες ετσι το θέλουν και φαίνεται ποιο μεγάλο
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα στη Μασχάλη |