Μήνυμα στις 24/6/2019 στις 10:11 @Sex
θα συμφωνησω με τον προλλαλησαντα,μα καθολου αιμα και να μην πονεσει ουτε λιγο,καλα ο πονος ειναι αναλογα με το κοριτσι αλλα καθολου αιμα ....ναι οντως κατι βρομαει εδω και να προσεχεις σε αυτην την ηλικια με τα κοριτσια γιατι το μυαλο τους μια εδω μια εκει ειναι
Πήγαινε στο θέμα: Τελικά ήταν παρθενα ή όχι
Μήνυμα στις 24/6/2019 στις 10:06 @Sex
Έπαθες κρίση άγχους που διατάραξε τον κύκλο σου και για αυτό συμβαίνουν τα παραπάνω,συν οτι όταν τα κορίτσια χάνουν την παρθενιά τους βγάζουν ούτως ή άλλως λίγο αίμα παραπάνω,σε συμβουλεύω να αποφύγεις τις αρνητικές σκέψεις μιας και το τέστ βγήκε αρνητικό που ούτως ή άλλως θα έβγαινε αφού είχατε πάρει τα κατάλληλα μέτρα,και να ηρεμήσεις,επίσης να ξέρεις οτι αυτό συμβαίνει στα περισσότερα κορίτσια μέτα την πρώτη τους φορά,αν σε βοήθησα πάτα αποδεκτή,ή αν φοβάσαι ακόμα μια επίσκεψη στον γυναίκολογο είναι οτι πρέπει για να σε κατατοπίσει ο ιδιος ή η ιδια
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά σεξ-φοβος εγκυμοσύνης
Μήνυμα στις 22/6/2019 στις 11:13 @Sex
εγω να δεις μικρε μου φιλε ειχα και εγω τριχοφυια απο τα 13,στις μασχαλες αν πεσει ξυραφι θα σε τσιμπανε τις πρωτες μερες καλο θα ηταν να αρχιζεις να ξυριζεσαι μετα απο 1.5 χρονο που εκει θα δεις θα εχεις πιο πολλες, και αν δεις οτι μετα τα 18 (οχι νωριτερα) εχεις υπερτριχοφυια να κανεις lazer γτ θα σε γλυτωσει απο τα ξυρισματα,επισης εαν στην αβολη περιοχη του πεους δεις πολυ δασος οπως το λεμε απλα λιγο ψαλιδισμα ισα ισα για να αναπνει το δερμα σου,μην τις ξυρισεις θα εχεις τα ιδια αποτελεσματα με τις μασχαλες οπως προειπα
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα στη Μασχάλη
Μήνυμα στις 22/6/2019 στις 11:09 @Sex
απο οτι φαινεται το αγορακι θελει να φαει,λοιπον κοριτσι ασε τα αθωα και μην περιμενεις,πως να στο πω κουνα λιγο την ουριτσα σου....παιξτο λιγο πιο πονηρη καντου βλεμματα αν συναντιεστε,ερωτικα βλεμματα βεβαιως και να του το παιξεις και εσυ δυσκολη αλλα μην το παρακανεις εννοειται πως το παιδι θελει σεξ αλλα μην σε περασει και για ευκολη...αυτα καλη επιτυχια
Πήγαινε στο θέμα: Τι να πω σε αυτον που μου αρεσει
Μήνυμα στις 22/6/2019 στις 11:05 @Sex
ενταξει μεταξυ αγοριων κολλητων κιολας ειναι φυσιολογικα,εκτος αν θες να το πας αλλου και δεν μας το λες,αν συμβαινει κατι τετοιο πες το να σε συμβουλεψουμε ωστε να μην αγχωθεις και τα κανεις μανταρα,παντα φιλικα στο λεω κακο δεν ειναι
Πήγαινε στο θέμα: Μαλάκια με φίλο
Μήνυμα στις 20/6/2019 στις 16:57 @Sex
αρχικα δεν παμε να κανουμε σεξ μονο για να το συζηταμε με τις φιλες μας,μετα λεμε στο αγορακι να μας (σου) κανει στοματικο γιατι ειναι πολυ σιγουρο οτι θα μετα απο αυτο θα εισαι πιο χαλαρη πριν ο φιλος σου περασει στην ενεργο δραση να βαλει μπολικο λιπαντικο και μετα θα ειστε μια χαρα
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά σεξ (ερωτήσεις, βοήθεια)
Μήνυμα στις 20/6/2019 στις 16:48 @Sex
αν εξασκεισε ολη μερα στους ολυμπιακους που να κανει κουκου,φυσιολογικο ειναι και οι ορμονες στο φουλ,καποια στιγμη θα σταματησει(ναι καλα) απλα θα περιοριστει στην μια την ημερα,γιατι ανυσηχειτε ρε παιδια με το παραμικρο
Πήγαινε στο θέμα: Εθισμος
Μήνυμα στις 20/6/2019 στις 16:40 @Sex
να χρησιμοποιησεις λιπαντικο,ειδικα στις πρωτες φορες αποδεικνύεται σωτηριο,επισης να ειστε πιο χαλαροι και να μην εχετε στο μυαλο σας να ξεπαρθενεψετε,απολαυστε τη στιγμη επισης θα σου προτεινα αν δεν συχαινεσαι να της κανεις στοματικο ωστε να χαλαρωσει,που μετα απο λιγο θα χαλαρωσει
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά με πλήρη αποτυχία
Μήνυμα στις 20/6/2019 στις 16:35 @Sex
αν δεν πονας φυσιολογικο ειναι,και φορα φαρδια εσωρουχα για καλο και κακο
Πήγαινε στο θέμα: όρχεις
Μήνυμα στις 18/6/2019 στις 16:06 @Sex
13 χρονων τι περιμενεις φιλε μου περιμενε και στα 17 θα δεις ποσο θα σου μεγαλωσει
Πήγαινε στο θέμα: Είναι φυσιολογικό το πέος μου; |