Μήνυμα στις 8/5/2020 στις 11:29 @Sex
Με ξενερωνει αγόρια και να το κάνετε αυτό αλλά τσπ δικό σας θέμα δεν μου πέφτει λόγος. Εγώ αυτό που έχω κάνει είναι με μπανάνα αλλά απο μπροστά χάχα, το καλύτερο με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα δευτερόλεπτα άντεξα.
Πήγαινε στο θέμα: Αγγουρι
Μήνυμα στις 27/4/2020 στις 15:43 @Sex
Είπα τ κάνω, βασικά δεν είναι ότι έχω κάνει και πολλά. Αυτό με το στριγκ που είχε γίνει μια φορά τυχαία στην τάξη, κσι μετά το έκανα κάνα δυο φορές επίτηδες. Εχω κάνει κάνει κσι πιό προκλητικά αλλά ίσως να το θέσω σε άλλο θέμα.
Πήγαινε στο θέμα: Strigaki
Μήνυμα στις 26/4/2020 στις 11:20 @Sex
Κορίτσια βαζετε; σας αρέσει; έχετε βάλει και να αφήσετε επίτηδες ν φαίνεται;. Εγώ δεν κρύβω οτι το έχω κάνει ,ναι ηταν κάπως η φάση αλλά οκ μ άρεσε και το έχω κάνει και άλλες φορες. Γενικά αφήνω να φαίνεται το εσώρουχο κάποιες φορές άσχετα αν είναι στριγκ. Επίσεις Μάο αρέσει να βλέπω στα αγόρια να φαίνεται το μποξερακι. Πείτε γνώμες,στα αγόρια σας αρέσει π.χ να φαίνεται το βρακι στη κοπελα σας, να φαίνεται σε κάποια αλλη;
Πήγαινε στο θέμα: Strigaki
Μήνυμα στις 23/2/2020 στις 04:52 @Sex
Τα περισσότερα κορίτσια αποφέυγουν να το συζητάνε,εγώ ρωταω αλλά κορίτσια και μερικά κάνουν ότι δεν ξέρουν τ είναι, ενω αλλά λένε οτι κανουν σπάνια. Εγώ το κάνω συνέχεια κάθε δεύτερη μέρα σχεδόν, και μπορεί και πιο πολλές απο μια.θυμάμαι στην πρώτη γυμνασίου μια φίλη μου την νίκη έβαζε το χέρι μέσα και χαιδευοταν στη ταξί. Ερώτησή. 1 και για αγόρια κ για κορίτσια. Πόσες φορές το κάνετε. 2 ποσό χρόνων ξεκινησατε; και πώς; σας το έμαθε κάποιος; 3 σας έχουν πιάσει ποτε; η μαμά σας ο μπαμπά σας η και κάποιος άλλος αν πείτε εμπειρία πώς αντέδρασαν κ πως εσείς; Εμένα με έχουν πιάσει δυο φορές τ πρώτη φορά στα 12 η μαμά μ, ήμουν στο δωμάτιο μ και είχα το χέρι μέσα στο σορτσ. Δεν μου είπε κάτι απλως έβαλα και τ μπλούζα και έμεινε εκεί. Τη δεύτερη φορά ήταν η πιο περίεργη,ήμουν στο καναπέ μονο με το εσώρουχο όταν μπήκαν οι γονείς μ μέσα και με είδαν, το είχα κατεβάσει περίπου μέχρι τα γόνατα. Εκεί τα είδα όλα σχεδόν πάνω στη κορύφωση. Εμειναν και με κοίταξαν και απλώς μου είπε η μαμά μ έλα ντυσου τώρα. Παντός δεν κρύβω ότι με εξιταρει το να με δουν. Πείτε γνώμη κ εμπειρία δικιά σάς αγόρια κορίτσια. Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός κορίτσια, αγόρια
Μήνυμα στις 20/2/2020 στις 17:24 @Sex
Αν και κορίτσι και έχω δεί κ με έχουν δεί. Εχω δεί ξάδερφό που ηταν κα@@@@ χωρίς να με καταλάβει. Αλλα η αμήχανη στιγμή ηταν όταν είδα τ μπαμπά μ ηταν κ η τελευταία φορά που τ είδα κ με είδε γυμνή. Βασικά με είχαν δεί και άλλες φορές η γονείς μ γυμνή όπως τους είχα δει καί εγώ, αλλά εκείνη τ μέρα έτυχε να είμαι ερεθισμένη κσι εγώ. Αποδεχτή αν σε κάλυψα.
Πήγαινε στο θέμα: Έχετε πιάσει;
Μήνυμα στις 16/2/2020 στις 09:43 @Sex
Για τα κορίτσια, σας αρέσει το θέαμα σε ενα αγόρι να του έχει σηκωθεί και να φαίνεται, πείτε κάποια εμπειρία, πως έχετε αντίδραση;. Η τα αγόρια αν θέλουν να που ν κάτι που τούς έχει τύχει. Εμένα παντός με φτιάχνει πολύ ειδικά αν ξέρω οτι έχει καυλωσει με εμένα. 2) Για τα κορίτσια σας αρέσει να ντύνεσται προκλητικά, π.χ χαμηλκαβαλα,κοντά σορτσ,μπλούζες κοντές η να αφήνεται να φαίνεται το βρακι. Εγώ το κάνω δεν το κρύβω, επίσης μου αρέσει σε αγόρι να φαίνεται το μποξερακι. Πείτε εμπειρίες. Πήγαινε στο θέμα: Προκλητική εμφάνιση.
Μήνυμα στις 5/8/2019 στις 12:26 @Sex
Μαριλένα για απλό σεξ είπα όχι για κάτι παραπάνω, γάμος κ παιδιά. Miakopela να απαντήσω κ σε εσένα. Ναι μόνη σου θα βρείς τ τρόπο, έχω π.χ παίζω τ κλειτορίδα καυλ@@@@ καλά κ βάζω δάχτυλα,η αλλιώς μ τ ηλεκτρική οδοντόβουρτσα,η μ το τηλέφωνο τ ντουζ όταν το γυρνας επάνω στό μ...ι με το νερό.Ακόμα κ η σκέψη παίζει ρόλο. Π .χ εμένα μ αρέσει πολύ κάποιες φορές όταν είναι οι δικοί μ στο σπίτι να είμαι στο δωμάτιό γυμνή κσι να παίζω ρισκάροντας να μ πιάσουν.
Πήγαινε στο θέμα: Ξάδερφος
Μήνυμα στις 5/7/2019 στις 11:43 @Sex
Αφού θέλει η κοπέλα γιατί όχι,βασικά κ εγώ το έχω κάνει σε αγόρι και ήμουν εγώ αυτή που τ ζήτησα χωρίς να τα έχουμε κιόλας. Αυτό που λες για περιτομή αν κατάλαβα σωστά είναι να βγαίνει το που@@@@ εξω στο αγόρι που το εκανα ηταν εξω.
Πήγαινε στο θέμα: Θελει να μου παρει πιπα😱
Μήνυμα στις 5/7/2019 στις 11:16 @Sex
Εχω κάνει διάφορα,αλλά όχι να μ το βάλουν ακόμα
Πήγαινε στο θέμα: Τι θέλει;
Μήνυμα στις 5/7/2019 στις 11:13 @Sex
Φώτη,λιδα διακρινω μια ένταση αναμεσα σας χαχα. Φώτη δε ν είπα οτι θέλω να με το κάνω μ τ αδερφό μου,η σχέσεις μας είναι κάτι παραπάνω απο καλές αφού ήμαστε δίδυμα. Αυτό που είπα είναι οτι τ βλέπω Πιό όμορφο απο πολλά αγόρια είναι κάτι που μ το λένε κ φίλες μ. Εχει τύχη να τ δω με το μποξερακι κ να είναι κα@@@ δε λέω οτι ήθελα να πέσω σα λυσσασμένη επανω αλλά δε κρύβω οτι μου άρεσε το θέαμα. Α είμαστε 15 ετών αν και αυτό το θέμα θα το κάνω σε ερώτηση. Giannis μ μου βάζεις ιδέες τώρα χαχα.
Πήγαινε στο θέμα: Ξάδερφος |