Μήνυμα στις 8/9/2019 στις 02:42 @Θ. Κλημεντίνη
Γενικά υψος 1.76 μέτριος σε εξωτερική εμφάνιση λιγο ντροπαλός μπορω να πω και αρκετά καλός στα μαθήματα..πλζ βοηθηστε αν μπορείτε
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλές για αρχάριους
Μήνυμα στις 18/8/2019 στις 06:42 @Θ. Κλημεντίνη
Είμαι 17 χρονών και δεν έχω φιλήσει κοπέλα στη ζωή μου...Επίσης δίνω πανελλήνιες με τον νέο έτος και το κάνει ακόμα πιο δύσκολο να βρω..Καμιά συμβουλή;;
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλές για αρχάριους
Μήνυμα στις 10/6/2019 στις 17:00 @Sex
Και πως το χειρίστηκες Stratossss?
Πήγαινε στο θέμα: Ο ξάδερφός μου
Μήνυμα στις 5/6/2019 στις 08:00 @Sex
Δεν την έχω παίξει ποτέ με άλλον και γιατί ρωτάς για το μέγεθος παίζει κάποιο ρόλο;Εγώ την έχω γύρω στα 17-18cm ο ξάδερφος δεν ξέρω, δεν την έχω δει και δεν μου έχει πει. Πήγαινε στο θέμα: Ο ξάδερφός μου
Μήνυμα στις 2/6/2019 στις 13:31 @Sex
Falafel, Φάση θα είχε αλλά δεν ξέρω πως να του το πω..ντρέπομαι και δεν ξέρω πως θα το πάρει και αν θα θέλει.
Πήγαινε στο θέμα: Ο ξάδερφός μου
Μήνυμα στις 31/5/2019 στις 05:09 @Sex
Περιμένω και άλλες απαντήσεις ή ίσως παρόμοιες εμπειρίες και πως το χειρηστήκατε; Πήγαινε στο θέμα: Ο ξάδερφός μου
Μήνυμα στις 31/5/2019 στις 04:19 @Sex
Δηλαδή δεν είναι περίεργο το όλο θέμα; Η αλήθεια είναι πως δεν με πείραξε γιατί υπάρχει μεγάλη οικειότητα Και εγώ είμαι γενικά άσχετος σε τέτοια πράγματα, ούτε είχα γενικά κοπέλα ούτε έχω φτάσει σε σημείο φιλιού Απλά υπήρχε πολύ ένταση εκείνη τη στιγμή Πήγαινε στο θέμα: Ο ξάδερφός μου
Μήνυμα στις 31/5/2019 στις 01:57 @Sex
Ειμαι 16χρονων και τοσο και ο ξάδερφος μου..την περασμενη νυχτα ήμασταν σπιτι μου και αποφασίσαμε να κοιμηθει εδω και κοιμηθήκαμε στο ίδιο κρεβάτι.Σε μια στιγμη το βράδυ ενω ξαπλωναμε κατάλαβα ότι ακουμπουσε τον π****ο του στον κωλο μου (και οι 2 φορουσαμε μποξερακια μονο απο κατω) και κατάλαβα πως ειχε καβλωσει και το ιδιο και εγω...αυτο συνεχίστηκε για λιγη ωρα και μετα εκανα και εγω το ιδιο...το αλλο πρωι καναμε λες και δεν συναιβει τίποτα. Να σημειώσω οτι κανεις απο τους 2 μας δεν ειναι γκέι και αυτος εχει κοπέλα.Τι να κάνω;;;
Πήγαινε στο θέμα: Ο ξάδερφός μου |