Μήνυμα στις 29/12/2019 στις 21:28 @Sex
Καλησπέρα φίλε, πως πας τωρα 5 χρονια μετά; Γιατί κι εγω σκέφτομαι αυτά που σκέφτεσαι.
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια με στύση + ερωτηση για 2η φορα
Μήνυμα στις 2/6/2019 στις 20:23 @Sex
Για 15 χρονών τα λες πολύ ώριμα. Οπότε στοματικό και μετά να επιχειρήσω να το βρεξω;😂 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Πήγαινε στο θέμα: Πολύ ώρα φάσωμα
Μήνυμα στις 2/6/2019 στις 20:22 @Sex
Καλησπέρα, είμαι 21 χρονών ειμαι παρθένος και έχω προσπαθήσει να το κάνω ήδη 3 φορές με κοπέλες βέβαια που δεν είχα οικειότητα και πάντα έχω τόσο άγχος που μου πέφτει πριν μπω ή όταν πάω να βάλω την καπότα, μετα νιώθω χάλια και δεν ξανά προσπαθώ. Αυριο λοιπόν θα έρθει μια κοπέλα σπίτι μου που κάνουμε κάτι εδώ και κάποιο καιρό οπότε έχω μια οικειότητα αλλά θέλω να είμαι πιο σίγουρος. Για πείτε καμία συμβουλή, πχ να πιω λίγο αλκοόλ, να πιω ίσως κάποιο ενεργειακό ποτο ή οτιδηποτε αλλο αφροδισιακό; Ευχαριστώ!!!
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθημα για πρώτη φορά
Μήνυμα στις 30/5/2019 στις 06:23 @Sex
Καλησπέρα, είμαι 21 ετών παρθένος και άρχισα να κάνω πρόσφατα κάτι με μια. Έχει έρθει μια φορά σπίτι μου και είχε περίοδο οπότε δεν έγινε κάτι. Αλλα αυτό που παρατήρησα είναι ότι ενώ στην αρχή φασωνομασταν και μου σηκωνόταν κανονικά, μετα από πολύ ώρα φασωματος δε μου σηκωνόταν πια. Ειναι φυσιολογικό;
Πήγαινε στο θέμα: Πολύ ώρα φάσωμα |