Μήνυμα στις 25/5/2019 στις 17:18 @Sex
Αφού είσαι παρθένα και απλά τριφτηκατε δεν υπάρχει κίνδυνος εγκυμοσύνης. Η εγκυμοσύνη δεν προκύπτει από σπερμα στο αιδοίο σου αλλά από σπέρμα μέσα στον κόλπο σου δηλαδή κατά την διάρκεια της διείσδυσης και μόνο μπορείς να μείνεις έγκυος, μη φοβάσαι! Και αυτό με την περίοδο, είναι απόλυτα φυσιολογικό στην ηλικία που εισαι, και το αίμα το πολύ, σχεδόν πάντα βγαίνει στις τρεις πρώτες μέρες και μετά μειώνεται η ροή ξαφνικά σαν να κόβεται. Συμβαίνει πάρα πολύ σε αυτή την ηλικία και μπορεί αυτός το άγχος σου για εγκυμοσύνη να σου το δημιούργησε.
Πήγαινε στο θέμα: Εγκυμοσύνη από τρίψιμο
Μήνυμα στις 25/5/2019 στις 17:13 @Sex
Είμαι με το αγόρι μου μαζί 1+ χρόνο και αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε. Το θέμα είναι, πως εγώ πονουσα υπερβολικά πολύ την ώρα της διείσδυσης και δεν έμπαινε ολόκληρο μεσα, ήμουν σφιγμένη και δεν ήξερα πως να χαλαρωσω, ούτε τα κατάφερνε εκείνος να με χαλαρώσει, αν και προσπαθούσε (γενικά είμαι αγχωδης τύπος). Έχουμε συζητήσει γενικά πολλές φορές για το θέμα αυτό. Πριν την απόπειρα της διείσδυσης φυσικά είχαμε κάνει προκαταρκτικά και εγώ είχα υγραθει αρκετά. και στο δάχτυλο με πονούσε πάρα πολύ, με το ένα δάχτυλο μετά από 1-2 λεπτά ήμουν κάπως εντάξει, όταν έβαζε όμως και το δεύτερο πονουσα πάρα πολυ... Να σημειώσω πως μετά τις προσπάθειες πονάει λίγο εκείνη η περιοχή (δεν έβγαλα καθόλου αίμα) Τι μπορώ να κάνω για να είμαι πιο χαλαρή; Ίσως να θέλει υπομονή αυτό το πράγμα και απλά να κάνουμε πολλές προσπάθειες; Μήπως φταίει τίποτα άλλο; Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά σεξ (ερωτήσεις, βοήθεια) |