Μήνυμα στις 22/5/2019 στις 09:23 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ο παπους γραφειΔεν προκειται να ανκαλυψεις τον τροχο ουτε θα σου πουμε κατι που δεν εχεις σκεφτει αλλα ισως σου πουμε κατι που δεν εχεις παραδεχτει οτι σκεφτηκες Μαλακια....μια λεξη, χιλιοι τροποι Ουσιαστικα μαλακια ειναι ο αυνανισμος που ο αντρας προσφερει στο μοριο του με το χερι του ... Η γυναικα/συντροφος δεν ειναι υπαλληλος μαλακιας (εκτος αν ετσι της επεβαλε το αγορι της) Ειναι ο συντροφος που εισαι ερωτευμενη με το μοριο του συντροφου της και το οαντιμετωπιζει οπως "ειμαι ερωτευμενη με τα ματια σου" Αν εισαι ερωτευμενη με το οργανο του συντροφου σου και λαχταρας την στιγμη που θα εκσπερματωσει "για σενα , απο σενα" , ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις εκατονταδες τροπους να κανεις αυτη την "μαλακια" που εχεις στο μυαλο σου τεχνη ... Δεν θα σου πω τεχνικες γιατι πιστευω οτι ηδ σε βοηθησα να ξεφυγεις απο το κατεστημενο Αν πρ'ολα αυτα θελεις πιο πολλες συμβουλες μπορουμε να συνεχισουμε το θεμα σου Πιστευω να βοηθησα Πήγαινε στο θέμα: Αλλος τρόπος διέγερσης!
Μήνυμα στις 22/5/2019 στις 08:53 @Sex
Ο παπους γραφει Αν δεν τρελαινεσαι να φιλας αντρα στο στομα, αν σιχαινεσαι να μυριζεις τις αντρικες εκρισεις και αν δεν εισαι ο ανταγωνιστικος αντρας χωρις αιτια ....μην ανησηχεις για οτιδηποτε συμβαινει στον ερωτισμο σου και εχει να κανει με τον πρωκτο Ειναι μια ακομη ερωτογενης περιοχη που με τον καταλληλο συντροφο μπορεις να περασεις αξεχαστες στιγμες και μοναδικους οργασμους Ο προστατικος οργασμος ειναι "αποκαλυψη τωρα" Μιλα με το κοριτσι σου και εξηγησε της οτι θα σου αρεσε ενα αγγιγμα εκει .... Σιγα σιγα και το ενα φερνει το αλλο Μην πας σε στραπον απο την πρωτη συζητηση Πιστευω να βοηθησα Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια ποιος το ξερει ??
Μήνυμα στις 22/5/2019 στις 08:40 @Sex
Ο παπους γραφει Ειναι πολυ ωραιο θεμα για συζητηση και θα μπορουσα νσ συνεισφερω Αλλα ο τροπος που ανοιγεις το θεμα ειναι απο υποπτος εως ηλιθιος Πιστευω να βοηθησα Πήγαινε στο θέμα: Στραπον
Μήνυμα στις 22/5/2019 στις 08:37 @Sex
Ο παπους γραφει Η σημειολογια του γραψιματος σου παραπεμπει σε αγορι Αλλα δεν πειραζει (αφου δεν πειραζει εσενα) ,,,,ας παμε παρακατω και ας σε αντιμετωπισουμε σαν ενα κοριτσι που θα παει 4ημερη με τον συμαθητη της που περνανε καλα και με ερωτικη διαθεση Δεν εχεις να κανεις κατι διαφορετικο απο αυτο που εκαναν ολοι πριν απο σενα αιωνες τωρα ... Να αξιολογεις τον χαρακτηρα και να μην επηρεαζεσαι απο την δημοφιλια σε αυτες τις ηλικιες ειναι το πιο σημαντικο Αλλα πιο σημαντικο ειναι να απελευθερωθεις απο αυτο το καψιμο και να το κανεις απενεχοποιημενη απολαυση που θα θυμασαι ευχαριστα τα επομενα ωριμα χρονια Πιστευω να βοηθησα Πήγαινε στο θέμα: Το αγορι μου καυλωνει συνέχεια μαζί μου
Μήνυμα στις 22/5/2019 στις 08:12 @Sex
Ο παπους γραφει Το στοματικο σεξ η "πιπα" οπως σας αρεσει να το γραφετε ειναι μια επιδειξη αγαπης στο μοριο του συντροφου σας Αν πραγματικα το αγαπατε και δεν κανετε επιδειξη ταινιων σεξ και γυμναστικης της γλωσσας η των μυων του προσωπου, το πιθανοτερο θα πετυχει και ο συντροφος σου θα σε θυμαται για ολη του τη ζωη ακομα και αν δεν εισαστε μαζι αργοτερα Το μυστικο της αποκαλουμενης "πιπας" ειναι η αγαπη στο αντρικο μοριο Σκεψου οτι φιλας τον λαιμο του η οτιδηποτε αλλο αγαπας να φιλας στον συντροφο σου Μην το δεις σαν υπερβαση Πιστευω να βοηθησα Πήγαινε στο θέμα: Πως να του πάρω πιπα;
Μήνυμα στις 22/5/2019 στις 08:02 @Sex
Ο παπους γραφει Κατ'αρχην εισαι Βορειοελλαδητισα/ης και ξεκιναμε θετικα ως προς την προθεση αναγνωσης Θα μου ηταν πιο ευχαριστο να απαντησω στο μυνημα σου αν χρησιμοποιουσες τις λεξεις "μοριο". "οργανο" κλπ.. Ο τροπος που γραφεις μου θυμιζει αγορι αλλα δεν πειραζει ,,,ας μπουμε στο θεμα Καποια στιγμη μετα απο πολλα χρονια, το χερακι σου θα εχει συνηθησει την αφη του αντρικου οργανου και θα ειναι μια καθημερινοτητα η τελωσπαντων κατι συνηθες ... Ο παπους θυματε την πρωτη φορα που "φασωθηκε" και του τον χουφτωσανε σα να ηταν χθες Δεν σου κρυβω οτι σε πολλες περιπτωσεις αδυναμιας τελειωματος, ακομα και σημερα 40 χρονια μετα, φαντασιωνομαι την στιγμη εκεινη Πιστευω να βοηθησα Πήγαινε στο θέμα: Να του τη πιασω;; |