Μήνυμα στις 22/1/2020 στις 07:39 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα σε όλους ήθελα να σας πω για το δικό μου πρόβλημα.Μιλαω με ένα κορίτσι εδώ και 3-4 μήνες σχεδόν η οποία μου αρέσει πολύ και θέλω να της το πω αλλά φοβάμαι την απόρριψη.Αυτη μια μου τα λέει καλά μια όχι Τι κάνω λάθος; Και ποια είναι η συμβουλή σας Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με κοπελα
Μήνυμα στις 23/12/2019 στις 11:12 @Sex
Μάγκες επειδή έχω χτυπήσει το χέρι μου και πιο συγκεκριμένα τις παλάμες υπάρχει κανένας τρόπος να τον παίξω κ να μην πονέσω?
Πήγαινε στο θέμα: Χερια
Μήνυμα στις 15/12/2019 στις 13:16 @Sex
Καλησπέρα σας θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι γουστάρω να την παίξω με έναν φίλο μου μαζί.Ξερω ότι αυτό δεν γίνεται εύκολα μιλαω συνέχεια με τον φίλο μ για μλκιες κ λοιπά αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρει.βοηθειαα
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακία με φίλο
Μήνυμα στις 19/9/2019 στις 14:58 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι μπρο άσε γ Λυκ πανελελε.Την έκανα φολλοου στο ινστα αλλά δν με εκανε μπακ τεσπά θα δείξει
Πήγαινε στο θέμα: Ας το πούμε έρωτας
Μήνυμα στις 19/9/2019 στις 09:18 @Θ. Κλημεντίνη
Είμαι 3η λυκείου και φέτος στο σχολείο μου ήρθε ένα κορίτσι 1η λυκείου η οποία μου κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον η ομορφιά της κλπ.Δεν ξέρω όμως πως να την προσέγγιση λίγη βοήθεια πλζ
Πήγαινε στο θέμα: Ας το πούμε έρωτας
Μήνυμα στις 23/7/2019 στις 18:58 @Sex
Καλησπέρα μάγκες υπάρχει περίπτωση να γαμησω για πρώτη φορά τι πρέπει να έχω στο νου μου και τι πρέπει να κάνω η να μην κάνω (είμαι 17) ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλές για πρώτη φορά
Μήνυμα στις 16/7/2019 στις 10:55 @Sex
Έχετε κάνει ποτέ πίπα στον εαυτό σας; Και αν ναι πως το κάνατε εννοώ υπάρχει κάποια άσκηση γιατί θέλω πολύ να το κάνω
Πήγαινε στο θέμα: Self suck |