Μήνυμα στις 1/6/2019 στις 12:26 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Απολύτως φίλε ριλαξ... Σου λέει ένας 15 χρόνος ξέρω εγώ...😂 Αλλά εγώ ξέρω τι σου λέω έχω περισσότερες εμπειρίες. Με λίγα λόγια δεν είμαι παρθένος... Ίσως πρώτη φορά χρειαστεί και στοματικό. Αν έχεις άγχος θα χειροτερέψει. Συνήθως τα προκαταρκτικά αφού γευθείτε φτάνουν...Πήγαινε στο θέμα: Πολύ ώρα φάσωμα
Μήνυμα στις 20/5/2019 στις 11:00 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Βγες στο δρόμο. Ψάξε, κοινωνικοποιήσου και άσε τις βλακείες. Ξέχνα το Badoo. Έχω φίλους 18 παρθένους δεν παθαίνεις κάτι. Το σεξ και η φάση δεν αλλάζει την ζωή σου μάθε να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου. Και επειδή θα την πεις την χαζομάρα σου δεν μιλάς με παρθένο ξέρω τι λεω. Δεν θα πάθεις κάτι χωρίς σεξ. Τις περισσότερες πιθανότητες τις έχεις εξωωω!!! Στον αληθινό κοσμοΠήγαινε στο θέμα: Ψάχνω κοπελα
Μήνυμα στις 20/5/2019 στις 10:25 @Sex
Γειά σας Είμαι αγόρι 15 ετών και χθες ξεπαρθενιάδτηκα με την κοπέλα μου επίσης 15. Με την κοπέλα είμασταν κολλητοι από την πρώτη γυμνασίου. Το καλοκαίρι που πέρασε μαλώσαμε και είχαμε να μιλήσουμε από τοτε. Περίπου τον Ιανουάριο τα ξαναβρήκαμε και αρχίσαμε παλι την πολύ παρέα. Τότε έλεγε πως είχε ξεπαρθενιαστεί...Τα έχουμε δύο μήνες αλλά αφού ξέρουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον αποφασίσαμε να προχωρήσουμε. Πριν ένα περίπου μήνα, που συζητάγαμε ότι θέλουμε να προχωρήσουμε μαζί, μου είπε πως τελικά ήταν παρθενα. Έλεγε πως πριν το ελεγε γιατί ήταν και καλα μαγκία. Δεν μου είχε πει ποτέ ψέματα εκτός από αυτή την "μαγκιά". Οπότε, επειδή είχαμε και τον μεγάλο τσακωμό από το καλοκαίρι, τελικά πίστεψα πως ήταν παρθένα... Χθες τελικά έγινε το συμβάν και το κάναμε... Όντως η κοπέλα φενόνταν πως δεν ήξερε καλά. Την ώρα που γινόταν κοίταζε αλλού και δεν ήξερε τι να κάνει. Έβλεπα την απορία στο πρόσωπο της... Όμως η κοπελα δεν πόνεσε πολύ και αίμα δεν έβγαλε... Ανάσες έπερνε αλλά και η ίδια μου είπε πως δνε πόνεσε. Από μέγεθος πιστεύω είμαι καλά 17 εκατοστά. Εκείνης δάχτυλο της έχουν ξαναβάλει και πονούσε τοτε γιατί μου το είχε που είμασταν κολλητοι. Κάποιοι φίλοι μου μου λένε είπε ψέματα κάποιοι άλλοι λένε είπε αλήθεια. Βοηθήστε με! Τελικά είπε ψέματα ή αληθεια? Γίνεται να ήταν όντως παρθένα? Μήπως σκίστηκε αλλιώς ο αδένα? Όταν σκίζεται ο αδένας ή όταν μπαίνει πέος λέμε πως η κοπέλα χάνει την παρθενιά της..? Υπάρχει περίπτωση να μην τον έσκισα εγώ χθες επειδή δεν πήγα πολύ βαθιά? Παρθένα τελικά ή όχι? Πήγαινε στο θέμα: Τελικά ήταν παρθενα ή όχι |