Μήνυμα στις 7/9/2019 στις 09:39 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φίλε μου! Βασικά δοκίμασε να βάλεις κρέμα στον πουτσο σου ή μπόλικο σάλιο,η erotic tzel εκεί είναι άλληη αίσθηση. Ακόμα μπορείς κλασικό να γαμησης με τον πουτσο σου το μαξιλάρι σού. Δηλαδή να τυλίξει το μαξιλάρι όσο μπορεί τον πουτσο σου να κρατάς το μαξιλάρι και ξεκηνα γάμησε. Ακόμα μπορείς τον καναπέ του σπιτιού σου να εκμεταλλευτείς! Πως; Χωσε τον πουτσο σου σε σημείο του καναπε που κάνει άνοιγμα- χορισμα. Εκεί βάλε όμως κρέμα να είναι υγρός ο πουτσος σου! Γιατί θα πονέσει. Ακόμα αν είσαι τολμηρός και καυλιάρης δοκίμασε να φουσκοσεις σακούλα μιας χρήσης και επίσης χωσε Την πουτσα σου. "Υπάρχουν ειδικά ερωτικά παιχνίδια για άντρες για να μαλακιζονται" δες στο ιντερνέτ! Στα ελληνικά τα λένε ( αντλίες μαλακίας,αυγανιστηρια) έχω και εγώ 😉 βρες ένα οικονομικό, μην δεις ακριβό την ειδια δουλεύεια κάνουν. Και κάτι πιο ιδιαίτερο μπορείς ξαπλομενος στο κρεβάτι σου μπρούμυτα να τρυβεις τον πουτσο σου, και να γάμας το στρομα βάλε ταινία να βλέπεις και να ακούς και απολαυσετο. Όλα δοκιμασμένα και όλα έχουν διαφορετική απόλαυση στο χισιμο.... Καλή διασκέδαση φίλε μου!!!!!Πήγαινε στο θέμα: Τροποι μαλακιας
Μήνυμα στις 7/7/2019 στις 09:07 @Sex
Μερικοί gay, άλλοι bi ήταν στο γυμναστήριο που έχω πάει και έχει τύχει τέτοιες φάσης. Πήγαινε στο θέμα: Εμπειρίες και γυμναστήριο
Μήνυμα στις 17/6/2019 στις 09:46 @Sex
Σέ ευχαριστώ πάρα πολύ για την γνώμη σου και την βοήθεια σού. Όχι κάνεις δεν ήξερε τίποτα απολύτως για εμένα. Αλλά τελικά αποφάσισα να τα πω όλα για να με βοηθήσει κάποιος επειδή ήμουν πολύ φρικαριζμενος και φοβισμένος από την φάση αυτή. Έχω σταματήσει από την δουλειά μου και έχω κάνει μήνυση σε αυτόν διλαδη πρωιν αφεντικό μου. Τέλος πάντων με εδοσες μια λύση φίλε μου και σε ευχαριστώ πολύ για αυτό. Πήγαινε στο θέμα: Einai ligo travigmeno?
Μήνυμα στις 17/6/2019 στις 09:40 @Sex
Και εγώ είμαι της ειδιας γνώμης
Πήγαινε στο θέμα: Μου ζηταει ο φιλος μ..να παιξουμε
Μήνυμα στις 17/6/2019 στις 09:38 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Έχω βρεθεί πολλές φορές γυμνός στα ντουζ του γυμναστηρίου με φίλους μου με ξένους η τους βρήκα εγώ ή αυτοί. Όλα ωραία συνεχίζαμε. Αλλά υπήρχαν φορές που προχωρούσε το θέμαΠήγαινε στο θέμα: Εμπειρίες και γυμναστήριο
Μήνυμα στις 4/6/2019 στις 14:27 @Sex
Μην ντρέπεσαι ρε συ χαλαρά πάρτο. Και θα δεις θα περάσετε ωραία.
Πήγαινε στο θέμα: Ο ξάδερφός μου
Μήνυμα στις 1/6/2019 στις 15:38 @Sex
Μπορείς να πάρεις πίπα μόνος σου αν είσαι ευλιγηστος μπορείς να ξαπλοσης ανάσκελα και να διπλοθεις σιγά σιγά τα πόδια σου να έρθουν όσο μπορείς τα παιδιά σου στο κεφάλι. Δες ατιστηχες ταινίες. Feet- feling αν δεν κάνω λάθος.
Πήγαινε στο θέμα: Τρόπος για περισσότερη ευχαρίστηση
Μήνυμα στις 24/5/2019 στις 08:02 @Sex
Παιδιά πείτε μου τι να κάνω βρέθηκα με τον τύπο και γενικά με ξεφτελησε ήρθε παρέα με δύο φίλους του και με βίασαν σε ένα μεγάλο σημείο της νύχτας. Όταν ήρθαν εγώ πειγα να τους διοξω αλλά ο τύπος από την δουλειά έπεσε πάνω μου και με χτυπούσε αμυνθικα μια που ξέρω Κιν-μποξ αλλά ήταν συνολικά 3 άντρες γεροδεμένη. Και φτάσαμε πολύ γρήγορα στο κρεβάτι σήμερα στην δουλειά λόγο σημάδια που είχα από μπουνιές και σφαλιάρες είπα πως με έκλεψαν! Τι κάνω? Και σήμερα μετά την δουλειά θα έρθει με πιο πολλά άτομα μου είπε. Δεν ξέρω πλέον φοβάμαι.
Πήγαινε στο θέμα: Einai ligo travigmeno?
Μήνυμα στις 23/5/2019 στις 08:17 @Sex
Και ως προς την ηλικία ρε φίλε δεν είναι λίγο τραβιγμενο? Αν και εχθές βρέθηκα μαζί του σπίτι μου και η αλήθεια είναι πως λίγο έως πολύ τρόμαξα γιατί έγινε αρκετά επηθετικος βίαιος, και κάπως απέτισε πλέον να βρησκομασται. Όχι ότι δεν γουστάρω αλλά η συμπεριφορά αυτή με χάλασε, σήμερα μετά την δουλειά θα έρθει αν είναι έτσι όπως το βράδυ τί κάνω????
Πήγαινε στο θέμα: Einai ligo travigmeno?
Μήνυμα στις 22/5/2019 στις 13:16 @Sex
Γεια σας παιδιά πείτε μου μια γνώμη λίγο. Εγώ είμαι γκέι δεν είμαι κραγμενος πρώτα πρώτα είμαι ένας νορμάλ άνδρας 24 στα 25, εχθές βρέθηκα με έναν τύπο άντρας στα 58 πριν πείτε ότι πείτε ξεχαστε τον 58 αρη τον ατημέλητο. Εδώ ο ήταν για ανταγωνισμό με δύο 25 αριδες... Ψηλός 1,93 100 κιλά σχετικά γυμναζμενος και ωραία φάτσα. Λοιπόν ο τύπος ευτιχος γουστάρε φιστινγ φάση περάσαμε καλά αλλά το μέγα πρόβλημα μου τώρα σήμερα πειγα στην δουλειά μου την κενουργια και ήταν εκεί με το αφεντικό μου είναι βασικά συνετεροι. Και σήμερα το βράδυ θα βρεθούμε πάλι τι κάνω πως το χειρίζομαι??? Πήγαινε στο θέμα: Einai ligo travigmeno? |