Μήνυμα στις 31/3/2019 στις 17:39 @Sex
Ειμαι 16 χρονων και προσφατα φασωθηκα με ενα αγορι ενα χρονο μεγαλυτερο μου. Αυτος αποτι ξερω ειχε πολλες εμπειριες παλα ενω εγω ειμαι απειρη. Την πρωτη φορα περιοριστηκαμε σε γλωσσοφιλα και με ψουφτωσε τον κωλο. Τη δευτερη εβαλε το χερι του μεσα απο το παντελονι απο πισω και τον αφησα αλλα οταν το πηγε απο μπροστα του το εβγαλα ενω αυτος επεμεινε και μου ελεγε οτι δεν θα το μαυει κανεις. Μετα αρχισε να με τριβει απο μπροστα εξω απο το παντελονι αλλα τον σταματησα και αυτος με ρωτησε γιατι οχι απο εξω. Υστερα πηρε το χερι μου και το κατευθηνε προς τη πουτσα του αλλα εγω ντραπηκα και δεν το επιασα και τελος κολλησε επανω μου και το ενιωθα τη πουτσα του. Εντω μεταξυ μου ελεγε να μη ντρεπομαι γιατι ειμαι πολυ ομορφη και γλυκια και με φιλουσε στο μαγουλο και οταν τελειωσαμε μου ειπε οτι δε θα κανει κατι που δε θελω. Λετε να εχει ξενερωσει μετα απο ολο αυτο; Θα θελει να ξαναφασωθουμε; Θελω να του πιασω και εγω τη πουτσα αλλα ντρεπομαι και φοβαμαι μη του φανει παραξενο. Δωστε μου συμβουλες για το τι να κανω και πως να το κανω.
Πήγαινε στο θέμα: Να του τη πιασω;;
Μήνυμα στις 31/3/2019 στις 17:22 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Ειχα παθει κατι παρομοιο παλια. Αν ειναι πολυ μαυρο θα σου φυγει και τοτε καλο ειναι να το πλενρις δυο φορες τη μερα με ειδικο σαπουνι απο το φαρμακειο ή με pedadin. Αν δεν ειναι πολυ μαυρο τοτε θα μεγαλωσει κανονικα και καποια στιγμη θα το κοψεις το μαυρο μερος. Σε καμια περιπτωση παντως δεν θα σου μεινει μονιμα. Ελπιζω να σε βοηθησα. Αν ναι τοτε σε παρακαλω κανε μου αποδεκτη.Πήγαινε στο θέμα: Χτύπησα ασχημα το δάχτυλο του ποδιού |