Μήνυμα στις 4/6/2019 στις 16:03 @Sex
loipon eixa enan filo me ton opoio kaname kathe mera parea. eimastan poloi anoixtoi o enas ston allon. ena paradigma epidh den eijere na jyrizei thn poutsa kai fobotan na mhn kopei toy thn jyrisa egw kai ta arxidia. Den eixai thema na dw ta arxidia tou alla to pouli tou to ekribe synexeia. Nomizv to ekribe epidh eide to diko mou kai ap oti exw katalabei htan poio megalw kala mhn nomizetai oti exv tipota 13cm ton exw alla kai pali eniothe asxhma. Mia mera eimastan sto dwmatio mou kai mou leei na tis paijoume. entometaji egw to eixa san fantasiosh na thn paijw mazi tou opote xarika kiolas. Mou leeina to kanwme katw apo ta sentonia kai otan megalwsoume tha to kanoume apo panw. kai lew egw ok. balame tsontoula eidame ekei xysame kai afto ginotane sxedon kathe mera. perase ligos kairos kai arxhsame na jekoboume. exei perasei sxedwn misos xronow apo tote kai na sas pw thn alhtheia thelw na to janakanw alla den jerw pws giati plewn leme ta tipika mono ena geia kai mpourdes thelw na mou peite ti na kanv kai an sas exei tyxei kati paromoio thenx kai sorry gia to lejiko brb
Πήγαινε στο θέμα: problhma me filo kai omadikh malakia
Μήνυμα στις 4/6/2019 στις 15:40 @Sex
ntino egw sou lew pws thelei sigoura kai aftos mhn sou pw oti to exei skeftei kai autos. Den uparxei logos na ntrepese afou exeis grapsei oti exete mia oikiothta no promplem. Loipwn mou exei sumbei paromia katastash kai pistepse me htan oti poio kablotiko. Den jerw an to theoreis poli paratrabhgmeno alla mporeite na thn paijetai o enas thn poytsa tou allou ekei na deis kables. Egw se protinw na kaneis kati den tha to metanioseis. An ginei kati thelw na mou peis me oles tis leptomeries. kai kati teleftaio poso thn exeis esy kai o jaderfos sou? kai thn exeis paijei pote me allon? Πήγαινε στο θέμα: Ο ξάδερφός μου
Μήνυμα στις 1/6/2019 στις 02:21 @Sex
Μάριε είσαι από Βόλο?
Πήγαινε στο θέμα: Τρόπος για περισσότερη ευχαρίστηση
Μήνυμα στις 1/6/2019 στις 02:19 @Sex
Πώς είσαι στην ιδέα να την παίξεις μαζί τ? Αν το κάνεις δεν είναι ανώμαλο βάλε μια τσόντα και πες ότι έχεις πολλές καυλες και πρέπει να την παίξεις επειγόντως και πες τ να τις παίξετε μαζι
Πήγαινε στο θέμα: Ο ξάδερφός μου
Μήνυμα στις 1/6/2019 στις 02:15 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μπορείς να πηδήξεις ένα μαξιλάρι ή να στην παίξει κάποιος φίλος σ η να πάρεις πίπα στον εαυτό σ αν μπορείςΠήγαινε στο θέμα: Τρόπος για περισσότερη ευχαρίστηση
Μήνυμα στις 29/3/2019 στις 11:18 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε δοκίμασε να το ελαττώσεις αν αντέχεις περίμενε μία εβδομάδα Ή έστω τέσσερις μέρες χωρίς να τον παίξεις και μετά Δώσε πόνο. Ελπίζω να σε βοήθησα. Αν δεις αποτέλεσμα γράψε.Πήγαινε στο θέμα: ΘΕΜΑ ΣΤΥΣΗΣ
Μήνυμα στις 28/3/2019 στις 16:42 @Διάφορα
Γεια σας παιδιά θέλω να σας γράψω για κάτι που έγινε και με φοβίζει. Τον Ιανουάριο (τώρα έχουμε Μάρτιο) πήγα να μετακινήσω κάτι και μου έπεσε ένα πολύ βαρύ κηροπήγιο στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού ακόμα και σήμερα το δάχτυλο ένα κομμάτι του δηλαδή έχει μαυρίσει μέσα από το νύχι. Μερικοί μου λένε ότι θα βγει το νύχι και θα φύγει και αυτό αλλά φοβάμαι μην μείνει για πάντα η ακόμη χειρότερα να είναι κάτι σοβαρό παιδιά αν ξέρετε πειρε μου
Πήγαινε στο θέμα: Χτύπησα ασχημα το δάχτυλο του ποδιού
Μήνυμα στις 28/3/2019 στις 16:36 @Sex
Φίλε πιστεύω πως είναι φυσιολογικό μάλλον δεν έχεις βρει αυτό που σε ιντριγκαρει. Έχεις δοκιμάσει να τραβήξεις βλέποντας βίντεο. Έχει πολλές κατηγορίες μπορείς να δοκιμάσεις και ότι σε ερεθίζει πιο πολύ. Έχεις δοκιμάσει να την παίξεις με κάποιον άλλο η μπορείς να τον παίξεις και με προφυλακτικό . Μπορείς να μου πεις και πόσο συχνά τραβάς γιατί το πεος όπως και τα άλλα σημεια του σώματος κουράζονται. Όπως αν γράφεις πολύ θα κουραστεί το χέρι. Έτσι λειτουργεί και το πεος τραβάς πολύ δεν θα έχεις πλήρη στηση Πήγαινε στο θέμα: ΘΕΜΑ ΣΤΥΣΗΣ |