Μήνυμα στις 30/3/2019 στις 09:38 @Sex
Γεια μελοι του ftou ! Έχω ένα θέμα είμαι 14 χρόνων και την έχω 13 εκατοστά θέλω να μου πείτε έναν τρόπο για να μεγάλωσει πιο πολύ Για παράδειγμα άκουσα ότι με την γυμναστική μεγαλώνει ξέρετε κάποιον άλλον τρόπο ( φυσικό ) Ευχαριστώ πολύ !!! Πήγαινε στο θέμα: Πώς μεγαλώνει το πέος
Μήνυμα στις 24/3/2019 στις 06:08 @Sex
Γεια σας μελοι του φτου ! Εγώ ένα θέμα και χειαζομαι την βοήθεια σας ! Είμαι 14 χρόνων και μάλλον είμαι Gay . Έχω έναν κολλητό ο οποίος δεν είναι πολύ όμορφος αλλά τον έχω ερωτευτεί ! Αυτός δεν ξέρει ούτε ότι είμαι gay ούτε ότι τον γουστάρω . Του ζήτησα πριν από καιρό να το παίξουμε μαζί (μιας και μιλάμε για αυτά τα θέματα) για να τον δω και γυμνό και να το προχωρήσω όσο γίνεται . Εκείνος όμως το αρνήθηκε καθώς φοβόταν μην ερχόταν οι γονείς μου και το θεώρησε βλακεία Σκευτικα λοιπόν να φτιάξω μια γκαρσονιέρα στο ισόγειο του σπιτιού μου όπου θα έχω πρόσβαση μόνο εγώ , το είπα και στους γονείς μου και συμφώνησαν ! Θέλω λοιπόν να μου πείτε έναν τρόπο για να κάνω σχέση μαζί του και κάτι παραπάνω ( κυρίως αυτοί που είχαν κάποια παρόμοια εμπειρία ! Ευχαριστώ πολύ ! Πήγαινε στο θέμα: Λέτε να πετύχει ; |