Μήνυμα στις 14/3/2019 στις 13:07 @Θ. Κλημεντίνη
Να τα φτιάξεις με αυτήν που αγαπάς και να αφήσεις την άλλη αφού δεν την θες πραγματικά, τζάμπα πεδευεσαι και εσύ και αυτή. Α και να της πεις την αλήθεια. Μην την κοροϊδέψεις αλλά με καλό τρόπο να το πεις.
Πήγαινε στο θέμα: Την αγαπάω, γαμώτο...
Μήνυμα στις 14/3/2019 στις 12:15 @Διάφορα
Πήγαινε στο θέμα: ΦΙΛΙΑ
Μήνυμα στις 14/3/2019 στις 08:24 @Sex
Τι άλλο μπορώ να κάνω για να τον καυλώσω πολύ;
Πήγαινε στο θέμα: Πως να του πάρω πιπα;
Μήνυμα στις 13/3/2019 στις 18:01 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Είναι απλο το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις να είσαι ο εαυτός σου και να τους πεις ότι ακριβώς σκέφτεσαι κάνε μια ομάδα κιόλας και να μιλάτε όλοι μαζί. Αφού είναι φίλοι σου και μάλιστα κολλητοί από ότι έχω καταλάβει πρέπει να τους πεις ότι δεν σου αρέσει αυτό που γίνεται με καλό τρόπο βέβαια για να μην γίνουν παρεξηγήσεις. Μην είσαι ντροπαλή ανοίξουμε και νιώσε άνετα με τον κόσμο και ειδικά την παρέα σου. Αν είσαι ευδιάθετη και χαμογελαστή με χιούμορ όλοι θα σε συμπαθούν και θα είσαι η ψυχή της παρέας και όλοι θα ασχολούνται μαζί σουΠήγαινε στο θέμα: ΦΙΛΙΑ
Μήνυμα στις 13/3/2019 στις 17:47 @Sex
Δοκίμασε το αν σε θέλει πολύ λογικά θα της αρέσει .Ειναι ντροπαλή η όχι; Σιγά σιγά όχι μπαμ και κάτω. Καύλωσε την πάρα πολύ. Όταν την φασωνεις κολα την στον τοίχο φιλά την στο στόμα και στον λαιμό και άρχισε να την χουφτώνεις. Αν της αρέσει θα το καταλάβεις και προχώρα αλλά όχι πολύ και σταδιακά.
Πήγαινε στο θέμα: Φασωμα
Μήνυμα στις 13/3/2019 στις 17:32 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πες του το μεταξύ σοβαρού και αστείου, ψάρεψε τον και δες με πλάγιο τρόπο( χωρίς να καταλάβει εντελώς κάτι ) δες ποιες ειναι οι προθέσεις του για αυτό το θέμα και ανάλογα πες του το η οχιΠήγαινε στο θέμα: Θελω να κανω σεξ με φιλο μου
Μήνυμα στις 13/3/2019 στις 17:27 @Sex
Α και κάποα πράγματα ακόμα. Να του βγαλω όλο το παντελόνι η να του το κατεβάσω; πως θα βολέψει να καθόμαστε για του πάρω πιπα;
Μήνυμα στις 13/3/2019 στις 17:14 @Sex
Ευχαριστώ με βοήθησες αρκετα
Μήνυμα στις 13/3/2019 στις 11:23 @Sex
Απλά χαλάρωσε και πες το της ότι θες και αν θέλει και αυτή φιληθείτε
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη κίνηση
Μήνυμα στις 13/3/2019 στις 11:14 @Sex
Δεν ξέρω μπορεί να έχεις και δίκιο .Καποιος άλλος που θα μπορούσε να βοηθήσει;
Πήγαινε στο θέμα: Πως να του πάρω πιπα; |