Μήνυμα στις 26/7/2022 στις 10:52 @Sex
Κοιτα τις πρωτες 10 μερες μπορει να νιωθεις μια σχετικα ελαφρια ενοχληση, γιατι το κεφαλακι θα ειναι ισως λιγο πιο ευαισθητο, αλλα θα περασει. Τωρα ,αν εχεις πονο κατα την στυση , αυτο δεν ειναι φυσιολογικο και μαλλον πρεπει να το κοιταξεις.
Πήγαινε στο θέμα: Πετσακι πεους
Μήνυμα στις 25/7/2022 στις 01:18 @Sex
Να σαι καλα. Δεν εχουν σημασια η ενταση, η διαρκεια κλπ. Αφου εγινε με προφυλακτικο και δεν εσπασε, δεν υπαρχει κινδυνος. Ο λογος που ακομα και με προφυλακτικο δεν ειναι 100% σιγουρη η αντισυλληψη ειναι οτι μπορε να σπασει.
Πήγαινε στο θέμα: Εγκυμοσύνη και πιθανότητες
Μήνυμα στις 24/7/2022 στις 12:48 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αν ειναι ολα οπως τα λες, τοτε δεν παιζει με τιποτα να εισαι εγκυος. Μην ανησυχεις.Πήγαινε στο θέμα: Εγκυμοσύνη και πιθανότητες
Μήνυμα στις 23/7/2022 στις 09:00 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Σιγουρα το καλυτερο ειναι μια επισκεψη σε ειδικο. Απο εκει και περα, ο νους μου εμενα παει στο ενδεχομενο να εχεις πολυ αγχος στη ζωη σου, η ισως καταθλιψη. Το λεω γιατι μου ειχε συμβει κατι παρομοιο πιο παλια. Οταν αυνανιζεσαι νιωθεις ηδονη? Γενικα εχεις οργασμο? Το ρωταω γιατι εγω ενιωθα, αλλα πολυ πιο λιγο απο το κανονικο και αργουσα πολυ να χυσω.Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα στο σεξ
Μήνυμα στις 13/7/2022 στις 08:55 @Sex
Οπως ειπαν και οι αλλοι χρειαζεται γιατρος οπωσδήποτε! Lilaaa 55 47 23 δηλαδη τι ακριβως επαθε ο αδερφος σου?
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια
Μήνυμα στις 17/5/2022 στις 11:38 @Sex
Ytyt, νομιζω οτι το καλυτερο ειναι να πας σε γιατρο , εκεινος θα σε δει και θα σε κατατοπισει.
Μήνυμα στις 7/5/2022 στις 00:24 @Sex
Γενικα τα αγορια οταν τον παιζετε με ποιον τροπο η τροπους προτιματε να το κανετε ? Επισης τα κοριτσια οταν τον παιζετε σε αγορι εχετε καποιες ''τεχνικες'' που εφαρμοζετε η προτιματε? Εμενα μου αρεσει να πιανω σφιχτα το πεος μου στην βαση και να παιζω με το κεφαλακι.
Πήγαινε στο θέμα: Τροπος παιξιματος
Μήνυμα στις 5/5/2022 στις 22:57 @Sex
Οχι και γενικα με αηδιαζει αρκετα η ιδεα να δοκιμασω τα χυσια μου, αν και ξερω οτι σε αλλους αρεσει. Επισης δεν μαρεσει να χυνω πανω μου, παντα χυνω κατω(καθαριζω καλα μετα εννοειται) και σιγουρα δεν θα ηθελα να ακουμπησουν στο προσωπο μου.
Πήγαινε στο θέμα: Aυνανισμός και χύσια
Μήνυμα στις 13/4/2022 στις 19:48 @Sex
Οχι δεν αλλαζει. Και κατα την διαρκεια της μερας και το βραδυ οταν κοιμαμαι ειναι μονιμα τραβηγμενο πισω. Μπορει εσενα να ειναι πιο μακρυ το πετσακι σου γιαυτο να μην μενει μονιμα τραβηγμενο.
Μήνυμα στις 12/4/2022 στις 05:54 @Sex
Εδω και δυο χρονια περιπου, αφηνω το πετσακι του πεους μου μονιμα τραβηγμενο πισω (ακομα και οταν δεν εχω στυση) ,ωστε το κεφαλακι να ειναι παντα εξω (ειναι ευκολο, γιατι εχω σχετικα κοντο πετσακι). Μου φαινεται πιο ομορφο ετσι και ειναι πολυ καλυτερα απο αποψη υγιεινης. Υπαρχουν εδω αλλοι που το κανουν, η κοπελες που το κανουν τα αγορια τους? Γενικα ποια ειναι η γνωμη σας?
Πήγαινε στο θέμα: Πετσακι πεους |