Μήνυμα στις 15/3/2019 στις 11:03 @Sex
Πρώτον δεν θα σου μιλάω καλύτερα από την στιγμή που μιλάς και εσυ έτσι.Δευτερον είμαι 19.Και τρίτον και 14 είναι μικρή για αυτό της ειπα να περιμένει λίγο,δεν είσαι σε θέση εσυ ούτε και εγώ να λέμε ότι είναι μικρό το ρίσκο.Τελος δεν είμαι κομπλεξικός απλά μου φενεται λίγο κάπως μια κοπέλα να κάνει σεξ από τα 14 για πολλούς λόγους για εμένα πάντα μετά από τα 16. Σκέψου μόνο αν χωρίσουν και εκείνος αρχίσει να λέει στους άλλους τι έγινε.Τι θα κάνει η κοπέλα που είναι 14; Πήγαινε στο θέμα: Πως να του πάρω πιπα;
Μήνυμα στις 15/3/2019 στις 10:59 @Sex
Σε ευχαριστώ παρά πολύ!Φυσικα και δεν τρολαρω γιατί να το κάνω άλλωστε δεν έχω κανένα όφελος. 19 είμαστε και οι 2. Όσο για την ιδέα δεν ξέρω είμαι κάπως αλλά θα ήθελα μια εμπειρία.Απο πίσω έχει μπει η κοπέλα μου με στραπον και μου άρεσε πολύ.Δεν υ μια ήταν άσχημο να κάνω σεξ με πολλές Όμως κάτι με σταματά. Θα σας πω εξελίξεις.Και πάλι ευχαριστώ.Εσυ πως το αποφάσισες;Σου άρεσε;Τιβεγινε μετά την πράξη ήταν όλα καλά; Πήγαινε στο θέμα: Μου ζήτησε ομαδικό.
Μήνυμα στις 15/3/2019 στις 09:05 @Sex
Την άποψη μου ειπα αγοράκι ηρέμησε.Εοισης δεν σημαίνει ότι επειδή είμαστε στο 2019 είναι σωστό να κάνουμε σεξ από τα 12 εκτός αν εσυ είσαι πολύ open minded.Τέος την συμβούλεψα για το καλός της γιατί η αλήθεια όσο και να πονάει είναι ότι παίρνει μεγάλο ρίσκο. Πήγαινε στο θέμα: Πως να του πάρω πιπα;
Μήνυμα στις 15/3/2019 στις 08:49 @Sex
Παιδιά όπως σας έχω πει εδώ και 2 μήνες είμαι σε σχέση.Η κοπέλα μου ζήτησε να κάνουνε ομαδικό με αλλά 2 ζευγάρια φίλους μιας που έχουν πει το ναι και μένω μόνο εγώ να πω την γνώμη μου.Τι να κάνω;Είμαι πολύ συντηρητικός σαν ατομο όμως βαθιά μέσα μου θα μου άρεσε κάτι τέτοιο;Αν αρνηθώ η κοπέλα μου μάλλον θα θυμώσει γιατί της αρέσει τρέλα το σεξ και τις αρέσει να δοκιμάζει.Επισης μου είπε ότι αν δεκτό θα πρέπει να κάνω σεξ και με τα αγόρια της Πάτρας που αυτό δεν το θέλω,δεν είμαι Gay.Τομι να κάνω;Εσείς τομιβθα κάνατε η τι κάνατε σε τέτοια περίπτωση;Ήταν ωραία; Αποδεκτή σε οποίον με καλύψει. Πήγαινε στο θέμα: Μου ζήτησε ομαδικό.
Μήνυμα στις 15/3/2019 στις 07:36 @Sex
Και όλα αυτά θα το πει ένα 14χρονο;Ποιο πολυ αστείο θα ήταν παρά ερωτικο. Κοπέλια κριμα που δεν κατάλαβες αυτο που σου έγραψα.Τι θα έχανες αν περίμενες 1-1.5 χρόνο;Τίποτα αλλά τεσπα κάνε ότι θέλεις εύχομαι να μην το μετανιώσεις όμως γιατί αυτά τα πράγματα δεν αλλάζουν. Πήγαινε στο θέμα: Πως να του πάρω πιπα;
Μήνυμα στις 12/3/2019 στις 17:59 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν θα σου απαντήσω πάνω στο θέμα γιατί δεν γνωρίζω.Με όλο τον σεβασμό που έχω στο φόρουμ έχω να σου πω τα εξής:Είσαι 14 χρόνων και είσαι με έναν 4 χρόνια μεγαλύτερο σου. Είσαι μικρή για αυτά περίμενε τουλάχιστον 1-2 χρόνια και μετά προχωρά νομίζω ότι είναι αστείο να θέλεις να προχωρήσεις από τα 14 έχεις χρόνια μπροστά σου. Δεύτερον το σεξ δεν είναι παιχνίδι πρέπει να το κανείς με άτομα που εμπιστεύεσαι και στα 14 είναι αστείο να εμπιστεύεσαι άγνωστα άτομα.Και πάνω από όλα να σου κάνουν αυτά που λες. Πάνω στο θέμα δεν είναι και δύσκολο αυτό που ρωτάς.Αλλα νομίζω στα 14 δεν είναι πρωτορεωτητα σου το σεξ (το ελπίζω). Όλα αυτά με σεβασμό και αγάπη μην κανείς πράγματα που μπορείς να μετανιώσεις μετά. Πήγαινε στο θέμα: Πως να του πάρω πιπα;
Μήνυμα στις 11/3/2019 στις 07:00 @Sex
Σοβαρά τώρα;Τι θες να σου πούμε τώρα πως θα το κανείς στο αγόρι σου;Απλά του το ποιανεις δεν καταλαβαίνω τι θες να σου δώσουμε οδηγίες χρήσης;
Πήγαινε στο θέμα: πως να του τη παίξω πάνω από τη φόρμα
Μήνυμα στις 10/3/2019 στις 11:44 @Sex
Καλησπερα είμαι 19 ετών.Χθες καθώς ήμουν σπίτι με την κοπέλα μου ήρθε γυμνή μπροστά μου και φανταστικά ότι θέλει σεξ.Ονως την ώρα που πήγε να γίνει με γυρνά ανάποδα και φόρεσε στρπον και άρχισε να μπαινει πίσω μου.Μου άρεσε τρομερά έχω δυο ερώτησεις όμως. Είναι φυσιολογικό αυτό;Μήπως είναι για τους ομοφιλοφιλους; Δεύτερον πονάω όταν κάθομαι τι να κάνω; Πήγαινε στο θέμα: Στραπον
Μήνυμα στις 10/3/2019 στις 10:56 @Διάφορα
Καλά πάμε καλά λέτε συμβουλές σε ένα 14χρονο πως να καπνίζει γιατί;Για να πάθει καρκίνο στα 45 του; Δηλαδή αν καπνίζεις θα είσαι μάγκας;Θα νιώσεις καλύτερα σαν ανθρωπος;Κοιτά να σοβαρευτείς καλύτερα,εκτός και αν όλα αυτά που λες είναι βλακείες και δεν ισχύει τίποτα. Πήγαινε στο θέμα: Πρώτες φορες τσιγαρο|Απαντηστε στις ερωτη
Μήνυμα στις 10/3/2019 στις 10:14 @Sex
Εσυ να κανείς ότι νομίζεις,αν και για να λέμε την αλήθεια στην ηλικία σου το πρώτο που θα έπρεπε να σε ένοιαζε είναι το σχολείο και να μορφωθείς.Τα αλλά έρχονται μην βιάζεστε να μεγαλώσετε έλεος 14 χρόνων και να κάνετε,ελεος σεξ είπαμε.19 χρόνων είμαι και εγώ δεν είμαι 50 αλλά τα σωστά να λέγονται κάθε πράγμα στην ώρα του.
Πήγαινε στο θέμα: Φασωμα |