Μήνυμα στις 25/3/2019 στις 03:43 @Sex
Καλημερα φιλε μου. Καταρχας θα συμφωνησω με τον φιλο παραπανω,κοιτα μπορει να μην εισαι καν ομοφυλοφιλος.Οσο για το <<σχεδιο>> που λες να κανεις μπορει να πετυχει αλλα μπορει και οχι γιατι αμα καταλαβει κατι,μετα τι θα κανεις; Ξεκινα μια συζητηση για διαφορα πραγματα(του θεματος) και ριξτω για πλακα αμα εχει προβλημα με τους ομοφυλοφιλους.Ελπιζω να βοηθησα ΟΣΟ μπορουσα;-) Πήγαινε στο θέμα: Λέτε να πετύχει ;
Μήνυμα στις 19/3/2019 στις 08:57 @Sex
Καμια αλλεργια φιλε.Αλλα πες μου ποναει οταν το ακουμπας;
Πήγαινε στο θέμα: Σημάδι στο πέος
Μήνυμα στις 10/3/2019 στις 08:26 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αμα σε γουσταρει και την γουσταρεις ορμα αλλα οκ 14 εισαι.Μην προχωρησεις παρακατω(ξερεις που).Αποδεκτη αμα σε καλυψα.Πήγαινε στο θέμα: Φασωμα
Μήνυμα στις 24/2/2019 στις 01:13 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Να ισωσει οχι,γιατι δεν ειναι τιποτα σοβαρο,φυσιολογικο ειναι.Οσο αφορα τα εκατοστα εισαι μια χαρα,κανα 2-3 εκατοστα θα παρεις ακομα μπορει και 4.Πατα αποδεκτη αμα σε βοηθησα😉Πήγαινε στο θέμα: Πέος
Μήνυμα στις 21/2/2019 στις 00:51 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγω λιγο προς τα αριστερα.Δεν ειναι κατι μην ανυσηχεις επειδη ρωτησα ειναι κατι με τα αγγεια δηλαδη φυσιολογικο.Δεν θα υπαρξει προβλημα.Πατα αποδεκτη αμα σε βοηθησα😊Πήγαινε στο θέμα: Κλίση πέους
Μήνυμα στις 20/2/2019 στις 11:26 @Sex
Καλησπερα Lilpeeppos.Ξερεις τι θα κανεις; Θα τον φιλησεις στον λεμο ή φορα πιτζαμες οι ποιο συνχρονη αντρες ερεθιζονται(αναβουν).Αα και πρεπει να εχεις αυτοπεποιθηση.Ελπιζω να σε βοηθησα πατα αποδεκτη☺😊.
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω πως να προχωρήσω
Μήνυμα στις 19/2/2019 στις 09:55 @Sex
Παιδια εσεις ποσα εκατοστα τον εχετε; ειμαι 16 και τον εχω 14εκ ειναι φυσιολογικο;Επισης σε πια κατευθυνση βαζεται το πεος πανω η κατω; γιατι καποιοι λενε κατω. Ευχαριστω!! Πήγαινε στο θέμα: Ερωτησεις για το πεος
Μήνυμα στις 19/2/2019 στις 09:20 @Sex
Παιδια εγω ξυριζω πεος.Αλλα ποδια οχι,ενταξει ειπαμε,το θεωρω λιγο βλακια.
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα
Μήνυμα στις 19/2/2019 στις 09:18 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε εγω ειμαι 16 και τον εχω 14εκ.Εγω σου λεω μην ανυσηχεις καθολου.Θα μεγαλωσει και σε σενα.Πήγαινε στο θέμα: 16 ετων ειναι φυσικο; |