Μήνυμα στις 19/2/2019 στις 07:42 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο όμως έκανα μπάνιο με την αδερφή μου όταν ήμουν 12-14 και αυτή 10-12 και της είπα να μου φιλήσει το πουλί και αυτή το έκανε. Μετά κατάλαβε τι παίχτηκε και πήγε το είπε στους γονείς μας κλαίγοντας, άστα παίζει να το θυμάται ακόμα και δεν το ψήνω να την ρωτήσω...Πολύ καλά το χειρίστηκες ρε ναι. Μάθε του εκεί ότι μπορείς να γίνει από νωρίς κυνηγός να ξέρει! Πήγαινε στο θέμα: Με είδε γυμνό ο μικρός αδερφός μου
Μήνυμα στις 19/2/2019 στις 07:27 @Sex
Πς και γαμώ τις φάσεις ακούγεται, kudos to you φίλε! Αν την θέλεις όμως την άλλη μην της το πεις γιατί αν το μάθει παίζει να σε χωρίσει στα σίγουρα...
Πήγαινε στο θέμα: Ντουζ και γυμνός
Μήνυμα στις 19/2/2019 στις 07:22 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου Lilpeeppos. Το καλύτερο θα ήταν όπως φιλιέστε να πας το χέρι σου προς τα εκεί και μόλις το νιώσεις καυλωμένο να πάρεις τον χρόνο σου να το βγάλεις και να ξεκινήσεις να το παίζεις. Το πιο αξέχαστο για εκείνον αν θέλεις να τον ευχαριστήσεις θα ήταν η στιγμή που θα κατεβάσεις το κεφάλι σου προς τα εκεί να του κάνεις μια πίπα, αν κάνεις αυτό το βήμα το επόμενο που θα σκεφτεί είναι το σεξ και πως το θέλεις επειδή φαίνεται πως δεν κολλάς και θες να το συνεχίσεις. Όμως και το βήμα βήμα είναι καλό αν θέλεις να γνωρίζει πως το πάτε για μεγάλη σχέση. Από εσένα εξαρτάται και να θυμάσαι πως σε αυτά τα θέματα δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Όλα είναι απόλαυση από την στιγμή που γουσταρίζεστε τα δυο σας πολύ! :)Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω πως να προχωρήσω
Μήνυμα στις 19/2/2019 στις 05:23 @Sex
Φίλε γεια. Αρχικά να πω πως δεν ξέρω την επιστημονική προσέγγιση του θέματος αλλά ξέρω από προσωπικής εμπειρίας πως είναι φυσιολογικό να συμβαίνει. Την πρώτη φορά που το έκανα ήταν όλα στημένα ωραία και την κοπέλα μου την είχα φέρει στο θέμα πολύ σωστά, ήμασταν στην Χαλκιδική σε έναν ξενώνα για καλοκαίρι και εγώ έμεινα στο δωμάτιο όσο αυτή ήταν έξω. Την πήρα τηλέφωνο πως και καλά δεν ήμουν εντάξει ψυχολογικά να έρθει να μιλήσουμε και με το που ήρθε ανήσυχη να δει τι έχω την είχα προετοιμάσει πως κάτι συνέβαινε (γιατί ήθελα κάπως και αυτή να έρθει προετοιμασμένη για κάτι). Όσο μιλούσαμε και της έδειχνα πως δεν είχα όρεξη και ήμουν κάπως στεναχωρημένος το θέμα πήγε από μόνο του εκεί. Να μην τα πολυλογώ, ούτε εγώ μπόρεσα να τελειώσω, ήταν κάπως δυνατό επίσης και φάνηκε πως κουράστηκε η κοπέλα αφού άρχισε να περνάει ο χρόνος περισσότερο. Εκείνο που κατάλαβα πως το προκάλεσε ήταν η φοβία να μην τελειώσω γρήγορα και η φάση που δεν ήξερα ακόμη τι και πως θα έπρεπε να είναι το σωστό σεξ. Το θέμα δεν είναι να μένουμε ψυχροί και να κρατιόμαστε μόνο και μόνο. Πρέπει να το νιώθουμε και να το ζούμε, να επικοινωνούμε με το ταίρι μας σωματικά. Σίγουρα θα έφταιγε το άγχος και η αμηχανία μα φαντάζομαι πως όλων η πρώτη φορά είναι κάπως παρόμοια. Αν θα πρότεινα κάτι θα ήταν την επόμενη φορά που το κάνετε να δώσεις βάση σε αυτά που είπα, να μην φοβηθείς η κολλήσεις στο να γίνεις μαλακός και ευγενικός μαζί της, θα το εκτιμήσει πολύ γιατί όσο και να λένε πως ο άντρας είναι σκληρός και λοιπά, στο κρεβάτι είναι άλλη ιστορία και το γνωρίζουν όλοι. Δεν λέω πως δεν υπάρχουν και οι hardcore φάσεις αλλά το φυσιολογικό να λέγεται. Πήγαινε στο θέμα: δεν μπορω να τελειωσω
Μήνυμα στις 18/2/2019 στις 17:53 @Κλάψιμο
Καλησπέρα Mpafgregor. Όσο γνωρίζω από εστίες Αθήνας είναι μια χαρά αν και η κατάσταση του δωματίου εξαρτάται από εσένα και -πιθανόν- του συγκάτοικου που θα τύχες άρα να κάτι να υπολογίζεις. Κατά βάση είναι ωραία γιατί έχεις πολύ κόσμο να συναναστρέφεσαι και κοπέλες από εδώ και από εκεί να τριγυρνούν (wink-wink). Το δωρεάν internet είναι σίγουρο αν και δεν το υπογράφω όμως γενικά είναι ωραία. Στην τελική αν δεν την παλέψεις βρίσκεις 2-3 άτομα και μένετε κάπου έξω αν και συμφέρει γιατί είναι δίπλα στην σχολή στις περισσότερες περιπτώσεις. Για μεταγραφή στην πόλη που μένεις είναι εύκολο ειδικά αν υπάρχει οικονομικό θέμα και δεν είναι απαραίτητο να είναι ο ίδιος ακριβός τίτλος τμήματος άρα μπορεί και να πετύχεις κάτι που δεν θα έπιανε η βάση που με το καλό θα πιάσεις, άρα να ακόμη κάτι θετικό. Στην τελική μπορείς να μένεις στο ίδιο σπίτι που είσαι τώρα και να πηγαινοέρχεσαι αν δεν σ' αρέσει καθόλου σαν ιδέα η εστία όμως θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις 100%.
Πήγαινε στο θέμα: Αδυναμία σπουδων σε άλλη πόλη
Μήνυμα στις 18/2/2019 στις 17:33 @Flame
έλα ρε sat0r και νόμιζα το να έχεις ωραία μάτια είναι αρκετό!
Πήγαινε στο θέμα: H σκληρή αλήθεια για τις Ελληνίδες
Μήνυμα στις 18/2/2019 στις 17:27 @Sex
χώσου τρελέ κάνε μια συζήτηση στη φίλη πες της να ψήσει την δικιά σου να το πάρετε πιο ελεύθερα το θέμα άμα είναι και οι δύο μέσα αξέχαστος θα γίνεις!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ντουζ και γυμνός
Μήνυμα στις 18/2/2019 στις 17:04 @Θ. Κλημεντίνη
απλά να είσαι ο εαυτός σου, πες εκείνα που σκέφτεσαι και άσε τα στάνταρ και τα κλασσικά πεσίματα, άμα σε γουστάρει αυτό θα περιμένει, αν δει πως κάνεις σαν κλασσικός σαλιάρης θα ξενερώσει. ;)
Πήγαινε στο θέμα: Ντρέπομαι
Μήνυμα στις 18/2/2019 στις 16:44 @Θ. Κλημεντίνη
πηγαίνεις κοντά εκεί πάνω στην ανταλλαγή βλεμμάτων και λες γεια, σου λέει γεια και μετά όλα πάνε μόνα τους, μην το πολυσκέφτεσαι!
Πήγαινε στο θέμα: Μαρεσει κάποιος
Μήνυμα στις 18/2/2019 στις 16:40 @Θ. Κλημεντίνη
είναι καψουρεμένη ή είμαι friendzoned?
Πήγαινε στο θέμα: Άμα με λέει γλυκούλη |