Μήνυμα στις 19/2/2019 στις 07:48 @Sex
Αδερφε χοντρό αυτό που έκανες 😂😂 του έχω μιλήσει του μικρού ξέρει έχουμε πολύ άνεση καλά λες ότι το χειρίστηκα και γω αυτό πιστεύω δν σε είπε τίποτα ο πατέρας σου να πας να βρεις καμία γκομενα και όχι να κάνεις τέτοια με την αδερφή σου βασικά ρε φίλε ήσασταν αρκετά μεγάλη για κάνετε μπάνιο μαζί με τον πατέρα σου είστε άνετη ο ένας στο άλλο και μιλάτε για όλα η όχι ;;
Πήγαινε στο θέμα: Με είδε γυμνό ο μικρός αδερφός μου
Μήνυμα στις 19/2/2019 στις 07:19 @Sex
Σας έχει τύχη ;;;;για πείτε ρε φιλαράκια
Πήγαινε στο θέμα: Με είδε γυμνό ο μικρός αδερφός μου
Μήνυμα στις 19/2/2019 στις 07:12 @Sex
Φίλε ξέρεις πως θα ξεκολλήσει θα την πας στην τουαλέτα του σχολείο θα κανείς φάση μαζί της και την άλλη μέρα θα πας να φιλήσεις μια άλλη κοπέλα μπροστα της και θα ξενερώσει και θα φύγει
Πήγαινε στο θέμα: Πριξιμο
Μήνυμα στις 19/2/2019 στις 07:08 @Sex
Φίλε προχώρησα όχι αυτό που λες αλλά μια μέρα που έλειπε η κοπέλα μου ήρθε αυτή δήθεν ότι δν ήξερε ότι έλειπε η κοπέλα μου και άρχισε πάλι να μου λέει για εκείνη την φορά που με είδε γυμνό εγώ καταλαβα ότι γούσταρε και της λέω δν πάμε να κάνουμε μαζί ένα ντουζακι και φυσικά είπε ναι πήγαμε στο μπάνιο κάναμε ντουζ και φυσικά καναμε πολύ δυνατό σεξ φωτιά ήταν
Πήγαινε στο θέμα: Ντουζ και γυμνός
Μήνυμα στις 18/2/2019 στις 08:17 @Sex
Φίλε εγώ είμαι τέρμα άνετος είναι όλα θέμα ταμπού εγώ και με τον πατέρα μου και με τον μικρό μου αδερφό τι να ντραπώ αυτό βέβαια εξαρτάται και με το πως έχεις μεγαλώσεις εμείς είμασταν άνετοι από μικροί με το γυμνό εντάξει στην μάνα μου και στην αδερφή μου δν θα κυκλοφορήσω ποτέ γυμνός
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους συγγενων
Μήνυμα στις 18/2/2019 στις 08:03 @Sex
Φίλε εντάξει μην περιμένεις να μεγαλώσει πολύ ακόμα γιατί εχεθς φτάσει 16 να υπολογίσεις άλλα 3 εκ μια χαρά θα είσαι
Πήγαινε στο θέμα: 16 ετων ειναι φυσικο;
Μήνυμα στις 18/2/2019 στις 07:59 @Sex
Μια μέρα μπήκε ο μικρός μου αδερφό στο μπάνιο την ώρα που ήμουν γυμνός μόλις με είδε ντράπηκε εγώ προσπάθησα να είμαι χαλαρός και του λέω μπρο άλλος και βγήκε μετά όμως ήρθε στο δωμάτιο μου και μου λέει ρε Λευτέρη να σε ρωτησω λέω για πες μπρο μου μήπως έχω πρόβλημα εγώ δν έχω τόσο μεγάλο πέος και έχω τρίχες εγώ του είπα ρε είσαι πολύ μικρός ακόμα 14χρονων τι περιμένεις μια χαρά είναι το πέος σου θα μεγαλώσει και για της τρίχες της ξυρίζω του λέω γιατί στα κορίτσια δν αρέσουν και συ όταν κανείς ερωτα με κοπέλα θα το κανείς μην ανχονεσαι και μου λέει ευχαριστώ αδερφε και του λέω ότι απορία εχεγς να με ρωτας τι λέτε καλά το χειρίστηκα εσάς σας έχει τύχη ;;;
Πήγαινε στο θέμα: Με είδε γυμνό ο μικρός αδερφός μου |