Μήνυμα στις 14/2/2019 στις 06:09 @Κλάψιμο
Ειμαι 17 μενω σε μια πολη κοντα στην Αθήνα και φετος δινω πανελλήνιες για πρώτη φορά.Οι γονεις μου μου εχουν ξεκαθαρίσει οτι δεν εχουν την οικονομική δυνατότητα να με στειλουν σε άλλη πόλη να σπουδάσω και αναγκαστικά πρέπει να περάσω Αθήνα.Δεν εχω θέμα με την Αθήνα θα ηθελα να περασω εδω αλλα το θεμα ειναι οτι ανησυχώ οτι αν δεν περάσω Αθήνα δεν θα εχω τι να κάνω.Μιλουσα με εναν καθηγητή μου και μου ελεγε οτι υπάρχουν και οι φοιτιτικες εστιες.Μου έφτιαξε ενα hype γιατι μου ελεγε για παρτι που γίνονται εκει,γαμησια ιστορίες (και γαμω τους καθηγητές) οτι νταξει το φαγητό ειναι οκευ ,το δωματιακι οχι κατι τρελό κρεβατι γραφείο ντουλαπα (δεν με χαλαει) κτλπ κτλπΜου ειπε οτι για να σε δεχτούν εκει πρέπει οι γονεις σου να εχουν εισοδημα κατω απο 30.000 ευρώ και κατι αλλα που δεν θυμάμαι.Ο πατερας μου ειναι συνταξιουχος,η μανα μου δεν δουλεύει ενω το εισοδημα μας/χρόνο ειναι κατω απο 15.000.Εχω προϋποθέσεις να με παρουν στην φοιτιτικη εστια πχ της Πάτρας;Τι αλλες προϋποθέσεις υπάρχουν;Το ψαξα λιγο αφου γύρισα σπιτι και οσα άρθρα ειδα ελεγαν οτι η εμπειρία απο αποψη οτι γνωρίζεις πολλα ατομα ειστε ολοι φίλοι κτλπ ειναι φανταστικη αλλα απτην αλλη ειδα και παρα πολλα αρθρα σε φαση "Αθλιες οι συνθήκες διαβίωσης στις φοιτιτικες εστιες του ____ πανεπιστημίου" Επισης αν γινεται καποιος να μου εξηγήσει πως μπορω να παρω μεταγραφή για αθηνα αν περασω σε άλλη πόλη Ευχαριστώ προκαταβολικά Πήγαινε στο θέμα: Αδυναμία σπουδων σε άλλη πόλη |