Μήνυμα στις 16/3/2019 στις 08:11 @Διάφορα
Επιπλέον να πω ότι δεν έχω πρόβλημα με την τιμή επειδή ενα πακέτο πάει και 10 μέρες συνηθως οπότε οκ..Εχω ακούσει και για Pall Mall Αλλά δεν ξερω αν είναι καλα Πήγαινε στο θέμα: Τι τσιγάρα να παρω
Μήνυμα στις 15/3/2019 στις 10:30 @Διάφορα
Αξιότιμα μελη του Ftou<br> Οπως έχω γράψει και σε άλλο μήνυμα έχω στο forum Έχω αρχίσει το κάπνισμα περιστασιακά δηλαδή κανω ενα 1-2 την ημέρα και αμα..Στα πρωτα τσιγαρα περνά Marlboro Gold μετά πήρα Marlboro Red Pocket (πολύ ωραια), μετά πήρα Καρελια την χρυσή κασετίνα .Ολα ήταν πολύ ωραία Αλλά ψάχνω για κάτι άλλο..Θελω ιδεες Μόνο από καπνιστές και ναι Μπορεί να είναι 14 και κάτι άλλα μου αρεσει να καπνίζω έστω και λίγο για τους δικούς μου λόγους.Αυτο που μπορείτε να κάθεται είναι να το σεβάστηκε.. Περιμενω ιδεες απο σχετικά ελαφριά τσιγάρα Ομως Όχι στριφτα Γιατί βατιεμαι να στριβω.Οποιος Με καλύψει πάταω αποδεκτό Πήγαινε στο θέμα: Τι τσιγάρα να παρω
Μήνυμα στις 12/3/2019 στις 11:04 @Sex
Του είπα: Ρε μαλακά έχω καυλες βάλε καμιά τσοντουλα να ψωλοβρονυησουμε..Αλλα αμα θες μπορείς να το πεις και πιο low low
Πήγαινε στο θέμα: Μαλάκια με φίλο ερώτηση....
Μήνυμα στις 10/3/2019 στις 04:41 @Sex
Δεν είναι απαραίτητο επειδή πήρες πίπα στον κολλητό σου να είσαι Gay..Προσωπικα έχω εμπειρία μόνο από μαλάκια με άλλον αλλά πιστεύω ότι δεν είναι και πολύ σημαντικο
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια με κολλητό και πιπα
Μήνυμα στις 10/3/2019 στις 04:39 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε και εγω έχω τραβήξει μαζί με δόλο και ήταν κομπλέ.. Βάλαμε μια τσοντουλα και άρχισε ο καθένας να ψωλοβαραει..Τελος χυσαμε και οι δύο και μετά βγήκαμε και ολα καλα πανρως να ξες οτι ειναι πολυ πιο καβλωτικο από ότι εαν τραβάς μόνος σουΠήγαινε στο θέμα: Μαλάκια με φίλο ερώτηση....
Μήνυμα στις 10/3/2019 στις 04:34 @Sex
Νομίζω ότι εάν δεν έχεις πρόβλημα φιμωσης ή κάτι τέτοιο και το πετσακι κατεβαίνει κανονικά τοτε για την γυναίκα θα είναι το ίδιο..Αλλα ας απαντήσει και καμιά γυναικα με εμπειρία
Πήγαινε στο θέμα: Οι γυναίκες προτιμούν περιτομή;
Μήνυμα στις 10/3/2019 στις 04:32 @Sex
Λοιπόν...Ειμαι 14 χρονων.Και μου αρεσει μια κοπελα πολύ Της πετάω σπόντες και μου πετάει και αυτή και βλέπω να γίνεται φάση..Ομως την προηγούμενη φορα που έκανα φάση ειχα καβλωσει παρα πολυ..Θα ήταν ωραίο μετά από κάποιες φορές που θα φασωθουμε να την ακουμπήσω με την καβλωμενη και να κατεβάσω το χέρι μου διακριτικά από την μέση στον κωλο της ή λέτε να φρικάρει
Πήγαινε στο θέμα: Φασωμα
Μήνυμα στις 9/2/2019 στις 14:55 @Διάφορα
Κανείς ??
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτες φορες τσιγαρο|Απαντηστε στις ερωτη
Μήνυμα στις 6/2/2019 στις 15:53 @Διάφορα
Καλησπέρα στο Forum.ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ.Ειμαι 14.5 χρονών και μέχρι τώρα δεν ειχα δοκιμάσει ποτέ τσιγάρο..Μου άρεσε πολύ η ιδέα του να καπνίζεις από την αρχή..Μου φαινόταν από παλιά πολύ κ@βλ@. Μια μέρα λοιπόν πηρα ένα τσιγάρο από το πακέτο της μάνας μου (btw camel Νικοτίνη 0.8 Και πίσσα 8g) Το άναψα και τραβηξα 2-3 τζούρες.Τον καπνό δεν τον κατέβασα,τον ειχα στο στόμα μου και τον έβγαλα σχετικά γρήγορα. Ακριβώς την επόμενη μέρα σκεφτηκα να πάω να παρω ένα πακέτο Marlboro Lights με την λογική οτι είναι πιο ελαφριά και είναι πακέτο αρα κάνω 1-2 και τα άλλα τα κρατάω για άλλη φορά.Πηγα στο περίπτερο και δεν μου έδωσαν.Ετσι πηρα ακόμη ένα Camel από την μάνα μου και το έκανα όλο (μέχρι τζιβανα) πάλι τον καπνό δεν τον κατέβασα.Ισως μόνο 1-2 φορές που ένιωσα ένα ελαφρύ κάψιμο και μια ευχάριστη ζαλάδα. Ακόμη και όταν κατέβασα τον καπνό ούτε εβηξα ουτε εφτισα οπως κάνουν πολλοί. Γενικα η μυρωδια και ολα τα σχετικά μου αρέσαν πολύ.Δεν το δοκιμασα μαζί με ρόλους οπως πολλοί κάνουν.Το δοκίμασα μόνος μου σε έναν άδειο δρόμο. Να πάρω ενα Marlboro Lights ώστε όποτε θέλω να κάνω και από κανένα? Αν πάρω πακέτο τελικά που να το κρύψω? Έχετε άλλες ιδεες για ελαφριά τσιγάρα,αλλά όχι στριφτα? Παντως τα Camel Νικοτίνης 0.8 και Και πίσσα 8g μου φάνηκαν αρκετά καλά άλλα αν υπάρχουν και πιο ελαφριά τα προτιμώ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ..
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτες φορες τσιγαρο|Απαντηστε στις ερωτη |